Добре е , нали го четеш и по нататък ! За разлика от твоя пост , който е 100% извън темата , но това са подробности , а и е бг форум !
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Добре е , нали го четеш и по нататък ! За разлика от твоя пост , който е 100% извън темата , но това са подробности , а и е бг форум !
Не чети какъв...... black дават,Пълни глупости.За да има добро черно VA панел и direct led.Не знам кой точно модел отговаря.Аз ползвам по-стар модел Panasonic AS640 и сега имам OLED.LG.B6,Panasonic -а е доста приемлив за черно.Ако някой знае кой е наследник в новите сериии с direct led ще може да помогне.Пък и не е много важна марката,а технологията.
А пък големия контраст(добро черно)е за предпочитане пред голямата резолюция 4k,поне според мен(ако трябва да се прави компромис заради цената).Ако няма да пестиш почваш от към 3500 за 55''SONY XE90.
Относно липсата на DTS в новите модели на Panasonic-има програма за конвертиране на DTS в DD,разбира се не е много приятно.
Този пост е редактиран от cable; 17-04-17 в 18:16.
Чета го, но не го разбирам, а с това което разбрах, не съм съгласен. Какво трябваше да направя за да отговоря - да отворя нова тема ли? Във всяка една тема може да има спам, който е в рамките на допустимото и спам, който е излишен. Последните ни няколко мнения се числят към излишния спам. А за протокола има кой да следи.
Има достатъчно теми , които се дублират , че и повече . Просто споменах , ако иска фул хд тв - избора е еди кой си , за ултра хд тв- друг .
Няма да изпадам в подробни обяснения , щото не са по темата и не са полезни с нищо .
>arttty
Не го знам модела,освен VA за добро черно бива да е direct led ,но за тези модели не съм се интересувал.
>ViliBili
Не знам какво общо има 4к и ненапрягане на очите.Като искаш да видиш по-добре един детайл очите се напрягат.43'' и 4k се гледат под 1,50 м .А пък ,ако имаше такъв хубав тв до 1000 лв.и аз бих си купил.Не знам как на цена gsm(5") се прави тв(50''),че и хубав.
Да ви кажа аз си взех въпросния самсунг 4к само че 50 инча и хич не разбирам,взех го по ваш съвет рук от форума и го гледам от 5 метра и съм много доволен,не знам хубав ли е лош ли е,взех го на примоция за 898лв и картината е значително по-добра от старата ми тошиба фул хд.Контраст,яркост,ако щете и детайлност и т.н. всичко е супер за моите представи.
А в крайна сметка това е най-важното! Честито!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Здравейте!!
Поредната дилема кой е по по най
LG 49UH7707 или SAMSUNG 49KS7002
И двата са по, по .Въпрос на вкус - ябълки или круши, ....
Взех го миналия четвъртък от емаг,беше на промоция за великден.Гледам булсатком на хд приемник и картината е много добра поне за мен.Ходих да го видя на живо в технополис,там беше на 1200 лв но исках да го сравня с lg 630v който е фул хд,този по ми хареса като картина,а по въпроса за херцовете мисля че е 60hz ,поне така се води.