Потвърждавам,и при мен си тръгва без проблем с Коди инсталирано на телевизора...с вградения-без проблем,с VLC-без проблем,с MX и Archos-леко се задъхва и насича....
DSC04653.jpg
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Потвърждавам,и при мен си тръгва без проблем с Коди инсталирано на телевизора...с вградения-без проблем,с VLC-без проблем,с MX и Archos-леко се задъхва и насича....
DSC04653.jpg
Този пост е редактиран от iveto; 19-03-17 в 17:59.
Не зная дали е позволено ,това :линка е - https://thepiratebay.org/torrent/170...S-HD_5.1_Subs_
22.06 GB .
Цитирам iveto:Потвърждавам,и при мен си тръгва без проблем с Коди инсталирано на телевизора...с вградения-без проблем, с VLC-без проблем .... Добре де , тези момчета си играха 30-40 мин. , имаше VLC инсталиран на Сонито , казаха, че е с последните ъпдейти , пробваха и един Панасоник 7ма серия . Къде е грешката ,някаква настройка на вътрешният плеър . Радвам се ,че може да се плейва и с вграденият плеър . Виждам , че Сонито на iveto е Sony 4К KD-55X8505C т.е. моделът е май 2015 г. . Пробваха и на OLED LG .
Некадърници има навсякъде и ако нямат стимул и не се занимават в подробности .
Съвсем нищо ли не тръгна – и звук ли нямаше ? Просто и на мен ми стана интересно .
Изписваше най-често - Неподдържан формат. Когато отваряше видео файловете , които бяха на хард диска всички бяха с някаква картинка и името на филма , само Lucy нямаше картинка , само името на файла . Не тръгваше изобщо , нито звук ,нито картина. Почва да го зарежда и изписва - Неподдържан формат. Момчетата много се стараха , дори се обадиха на техен колега , който разбирал , качиха mx-player , но уви . KODI нямаше инсталирано на нито едно Сони.
This rip has been play tested on SUHD Samsung TV via a USB drive directly plugged on the tv....
имам свален този
https://thepiratebay.org/torrent/170...BluRay_HDR_HEV
който е от същия ъплоъдър и идентично инфо....
върви си без проблем с вградения плеяр
Най-много го мъчиха на Сони 43XD8077SAEP . Не мога да си обясня защо не тръгна нито картина нито звук . Чакам на такова качество - Rogue One: История от Междузвездни войни (2016) , надявам се да разбера как да го подкарам с вграденият плеър на Samsung-a. Колегата stenly написа - Външен плеър с инсталирано Коди ....Пусна си семпъла и си превключи Самсунг-а на HDR. Вграденият плеър също го пусна безгрижно- Вече почнах да гледам за външни плеъри , дори се спрях на - X92 Android tv box 4k S912, 3GB RAM, 16GB ROM, Android 6.0, Bluetooth 4.0 . Едно от обясненията беше , че е HDR10 и е 10 битов цвят , тези модели 2016г. не поддържали HDR10 . HDR10 ще се подържа от моделите 2017г. .
Колега ас28 , каква е идеята – само за проба ? После Долби Вижън и Атмос звук , ако искаш , пак ли нови уреди ? Има си време за всичко , според мен , но лошо няма да си напред . Само споделям .
стенли моля те кажи тия кутийки справят ли се с пастру на хд звуковите формати през коди .....главно заради тях искам да взема някакъв такъв бокс......всичко си го гледам с вградения само за плейване на филми с хд звук ми трябва
По принцип по-скъпите нямат никакъв проблем с това с или без Коди . При по-евтините ( имат различни чипсети ), някой се справят по-добре , други с нова версия на фирмуера или ъпдейт на софтуерния плеър с правилни настройки - също , но има и проблемни , въпреки описанието за това на хартия . Лични наблюдения .
DTS HD MA е по-проблемен , от Dolby TrueHD , за пастру .
При опита ми да го подкарам на лаптопа с MPC-HC - core i3, geforce 940m, 8gb RAM- насича . В инфото към файла пише -For Computer Playback
MPC-HC Latest Release , Install MadVR , Install Latest Lav Filters,
install a suitable codecs pack including HEVC/H.265 Decoder if you don't have it already installed.
MADVR HDR RECOMMENDED SETTING FOR THIS MOVIE * VISIONPLUSHDR-1000 VIDEO*
Ако това го направя ще се възпроизвежда ли гладко или е слаб лаптопа.
Какво е MADVR - някакъв кодек или..... .
Трябва да пробваш , при проблем деинсталираш .
Онова е един пакет с кодеци и настройки , като лайт кодеците за КМплеър . Мисля , че имаше и готова версия за инсталация с всичко - провери из нета .
Виж тук , има писано -- линк !
Но се отклоняваме от темата !