Луди хора - какви сонита които умряха - всички под 2 бона качество като на турски вестел?!
- купуваш Самсунг Куантиум 55 инча за 3100 лв. и си с телевизора на 22 век!
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Луди хора - какви сонита които умряха - всички под 2 бона качество като на турски вестел?!
- купуваш Самсунг Куантиум 55 инча за 3100 лв. и си с телевизора на 22 век!
Масово филмите се кодират с AVC / x264 кодек, не знам къде ги гледаш, че вече са едва ли не само HEVC / x265. Ако гледаш да е възможно най-малък размер, това вече е друго нещо, но според мен е незначителна причина, за да продадеш стария телевизор. За Panasonic EX780 може да ползваш очила и на Samsung, които са по-евтини. Иначе по мнения от интернет чета, че 3D-то не било толкова добро на този телевизор, но някой ако го е ползвал да изкаже лично мнение. Също и за проблема с липсата на DTS, аз конвертирам с една програма mkvdts2ac3, защото ползвам една стара dvd система с оптичен вход, която приема само Dolby Digital.
P.S. Интересно, че моят Samsung H6400, който също е 2014 г. модел, поддържа x265 видео без проблем.
Колега, сигурен съм, че много хора искат да си вземат и нещо по-добро дори от този Куантум, но когато нещата опрат до парите, не всеки има възможността.
Не търся най-малкия размер, 55" мисля е ОК, защото го гледам от 2,60-3.00м. Вярно, Панасоника е 58", но и парите са му с 5-600лв в повече, идва ми доста (трябва някой да ме убеди, че си струва всеки лев отгоре ).Frost - Ако гледаш да е възможно най-малък размер, това вече е друго нещо...
Не знам къде ги видя тия мнения, щото аз точно обратното чета - едно от най-добрите 3Д в тв - ще взема и аз да пробвам накрая , че още не съм
58ЕХ780 само при нашите търгаши е 2600 - https://edigital.bg/led-televizori/t...ex780e-p489890
Имах предвид размера на филмите, защото тези, които са кодирани с x265 са по-малък размер. Иначе за размера на екрана е ясно, колкото се може по-голям, в зависимост от бюджета и мястото. Лично аз бих избрал Panasonic-а, най-малкото заради 3D, което ми е присърце... все още.
Бях се зачел в тема в avforums.com и останах с впечатление, че не е много добро... също и от видеоревюта.
Тествай го, че и на мен ми е интересно как се държи в 3D режим.
Този пост е редактиран от Frost; 15-02-18 в 23:33.
Здравейте, бихте ли препоръчали 47/49/50” за 1200-1400лв ? Ще се гледа от 2-3 метра в спалня. Претенции - няма )
След, като пообиколих магазините за техника в Бургас, честно казано останах малко разочарован от евтините модели на реномираните марки. Най-вече от Philips и Sharp та дори и LG (много бледи дисплеи). Особено след, като се загледах в някой OLED и QLED телевизори всичко останало ми беше почти еднакво. Най-вероятно няма да одобрите избора ми, но в крайна сметка се спрях на Skyworth 55U5A14G за 799лв. Честно казано взех го не само заради ниската цена, но и в сравнение с доста от телевизорите до към 1200лв. ми изглежда по ярък или поне същия, като тях. Плюс това си има 2 години гаранция и има опция да си доплатя за още до 3 години ако реша. Общо взето доволен съм за сега за парите си е идеален, а и го взех с идеята, че няма да му ползвам Smart функциите. За голямо мое учудване има Miracast, който работи супер. Youtube playera и Wifi също работят добре. Звукът е доста силен за 2х8W. Толкова съм разучил за сега. За непретенциозни хора и ограничен бюджет смятам, че не е лошо попадение стига да работи безпроблемно.
Честито и дълго да му се радваш
U5A14G_TV_www.skyworth-ce.eu
http://www.skyworth-ce.eu/Uploads/do...1516779706.pdf
Благодаря Дано да е така. Доста се бях позамислил и за един OLED LG 55B6V втора ръка за 1600лв + отделно доставка, но ми се досвидяха, а и гаранция никаква.
При покупка на OLED втора ръка, задължително тестове за IR преди плащане. Пускаш 5%, 10% и 20% заливки на сивото и оглеждаш внимателно екрана.
Здравейте, аз в крайна сметка си взех Philips 49PUS7502/12 и за 3 дена,в които го имам съм доста впечатлен.
Амбилайта е направо страхотен, екрана е супер, звука е силен и наличието на суббуфер е само плюс. Андройда върви доста бързо, инсталирах Коди и мачовете от Диемите вървят без проблем и телевизора прочита големи външни хард дискове без проблем - нещо, което при Sony и проблем.
Дистанционното с qwerty клавиатура на гърба е доста удобно за бързо писане, а софтуера на телевизора дава възможност за доста настройки на различни неща.
Здравейте колеги, да ме посъветвате да ли си струва да си сменям телевизора който е на няколко месеца, той е: https://www.get.bg/philips-55-4k-sli...aign=pazarfeed
Иска ми се да си взема нещо с HDR например : https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...7021/#opisanie , или нещо от сорта?
Та да ли си струва според вас?
Благодаря предварително
Щом Филипса ти е още в гаранция може да се пробваш да поискаш хардуерен ъпгрейд от 55PUS7100/12 към 55PUS7100/R1 (замяна на мейнборда с такъв от модел PUS6401).
Experience thread QV151E_R0.5.38.219 for 71X0, 7600 and 8700 - Page 2