Има нещо съмнително, и аз харесах 58EX700, но го има само в технополис (модел 2017), да не би да са някакви демо бройки, защото никъде не го намирам другаде?
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Има нещо съмнително, и аз харесах 58EX700, но го има само в технополис (модел 2017), да не би да са някакви демо бройки, защото никъде не го намирам другаде?
Ами изчерпан е бе хора, миналогодишен модел е все пак!
58EX700 Да ми е честит! Не е мостра. Имаха в наличност. Това във Велико Търново. В Пежо 307 хечбек не се събира. В Рено мегаан също. Добре че има приятели.:-)
Качвам се да го глася! Хубава вечер.:-)
Пиши как е картината, подсветката на тъмно? И дали Нетфликс 4к върви гладко приложението?
Отговори в този пост, това е идеята на форума да се споделят впечатления.
Възможно ли е ако избера 55NU7402 да попадна на такъв не с VA панел?
https://www.displayspecifications.com/en/model/9eb9125d
Не би трябвало!
Здравейте, според вас възможно ли е да има такива цени или е някаква измама https://www.esdoutlet.com/televisore...43qp4pdii3ru30
Има наистина в Европа яки намаления. Точно за този сайт нямам информация. Пролетта в Италия в Модена бях набарал един магазин с такива цени , че ме беше яд , че пътувах със самолет . Иначе можеше за 1000 Евро да напълня една кола с техника. Гледам , че в сайта май няма доставка за България. Пък и не е сигурно да се пращат на дълги разстояния. Но цените са трепач.
Аз бих се замислил преди да въвеждам карта в този сайт....
Здравейте ,
колегите по-горе с Panasonic **EX700 - как ви е подсветката ,че при мен е облачно в 4-те края на панела ?
Взех го разопакован от ЕМАГ ,че нямаше опаковани бройки ,а се изкуших от промоцията с 0% лихва та ако е до бройка мога да им го върна и да си взема и аз от технополис една 58-ца (вече ги питах и има опция да ми "върнат парите" или да прекратят договора за лизинг по мой избор)
Иначе телевизора е в перфектно състояние и на под 30ч работа.
Снимката не е моя , но положението е точно същото :
Този пост е редактиран от M1Sh0; 23-10-18 в 22:46.
Изглежда доста зле, по-зле и от евтиния ми самсунг на 7г.....моля да кажат другите как е при тях, ако е така хич да не го купувам. Според мен не е нормално да е така. Това колко инча е?
Върни го, ако облаците са ясно видими на едноцветна заливка.
Имай в предвид - няма гаранция, че другата бройка ще е по-добре в това отношение.
Не е толкова фрапиращо като на снимките и се вижда само на много тъмни сцени при HDR иначе има доста прилично черно.
50-ка е и обмислям да го сменя с 58 , но ще трябва да си махна колоните (малко е овъркил за спалнята ама .. :D )
PS: Монитора е по-скъп от телевизора и е с още по-гадни облаци.
Снимката от предходното ми мнение е от тази тема и реплейсмънта му е бил добър , като гледам : https://www.avforums.com/threads/pan...2121811/page-8
Този пост е редактиран от M1Sh0; 24-10-18 в 01:07.