Никой не може да те информира, кога евентуално ще ти се счупи ТВ-то
Има "санг" работещи по 10г и ОЛЕД на втория месец с дефект.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Никой не може да те информира, кога евентуално ще ти се счупи ТВ-то
Има "санг" работещи по 10г и ОЛЕД на втория месец с дефект.
В момента пазара в БГ не е достатъчно узрял за продажба на разопаковани/refurbished телевизори.
Търговеца до последно се опитва да ти продаде разопакован ТВ като нов.
Емаг доста рядко имат някаква ясна политика за разопакованите продукти, но са единствени в момента които продават. Но напоследък цената на разопакованите им е почти колкото нов, а в някои случай и по-висока.
Вчера поразгледах румънския им магазин, и там вече мога да кажа че са една чудесно организирана и атрактивна услуга.
Само пример, Сони55фх9005 за 1180 лева. Б9 55 инча 1890 лева.
И имат повече от една бройка.
БТВ в Англия в момента горното Сони разопаковано се продава за 550 лири. 65 инчовия за 750 лири.
Изпратено от моят RNE-L01 с помощта на Tapatalk
Преди 2 дни ми пристигна KD55 XG9505, от разпечатваните в ем@г и 15% допълнителни. За първи път купувам по подобен начин и имах супер много притеснения. Дойде кашон в добро състояние, с лепенки на ем@г, тъпото е че го бяха подлепили и от долу, но без следи от удари/изпускане. Комплект със стойки, винтове и дистанционно отварян, ръководството не. Гледах го под лупа и светлина, не видях и следа от нищо, нито по стойки, рамка, корпус и панел. Всички защитни фолиа по рамките си бяха фабрични, даже не съм ги свалил всичките. 100% нямам изгорял пиксел (все така да е), за подсветката нищо не мога да кажа, не разбирам толкова. Картината при хубав сигнал ми харесва много. В ъглите има едва забелижимо затъмнение или нещо като лека сянка на светли фонове (не при гледане на видео сигнал, а при използване на бял/зелен/светло син фон). При гледане на телевизия трябва само това да гледаш, за да го забележиш. По-скоро го забелязвам, когато се изместя към едната страна и гледам в срещуположната, при централна позиция е добре. При нормално гледане на видео сигнал всико ми иглежда наред. Все още си стои на дефолт настройки, както си дойде out of the box и профил в гугъл не съм въвел. Пуу, пуу да не му е уроки и да не ми се налага да го връщам.
Честито, със здраве да си го ползваш.
Честито. И аз днес ходих да го гледам в Технполис. В момента е промо за 2200 лв. Обаче имам място в хола и за 65".
Въпросът е, че той не е на промоция и е 3000 лв. Чудя се дали няма да го пуснат и него. Някой ако ги следи по-отдавна знае ли дали скоро са го пускали 65" на промо?
Понеже вече остарява моделът се чудя да не се изчерпят бройките докато чакам.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
65 беше в Техмарт на 2550лв, ако не се лъжа (мостра), после го пуснаха на 3000лв.
Гого нет предлагаше на 2850лв. Можеш да го провериш дали има още и каква цена може да предложи.
Аз взех 65 и с хубав сигнал ми харесва доста картината. Честно казано малко ме боли глава, но все още не мога да разбера от целодневното взиране в лаптопа/телефона/тв ли е или нещо трябва да донаместя картината евентуално
Този пост е редактиран от stoyanow; 25-04-20 в 23:55.
На мен 55" ми дойде на 1824 лв., за 65" виж в румънския. Нов там е почти колкото тук искат за отварян, иначе:
resealedProduct with fine traces of use, packaging in good condition, unsealed accessory set, unsealed manual set, на около 2400 излиза, ако имаш кой да ти го вземе.
Поне при мен конкретно "следи от употреба" са отваряните пликове и опаковка. Видимо по устройството няма нищо, а аз съм идиот и съм проверявал по сантиметър, резби и глави на болтове, отпечатъци, откачена работа, ма съм си такъв. При мен имаше 4ри оферти, избрах единствената, която беше описана като опаковка в добро състояние, това беше втората най-скъпа, иначе можех да спестя още 85 лв.
2021 телевизорите на Samsung ще използват LCD панели от TCL, AUO и вероятно Sharp
''Новината не е голяма изненада, тъй като Samsung Display, отделът за производство на дисплеи на компанията, спира производството на LCD телевизионни панели от известно време. Към 2019 г. само около една трета от LCD панелите, използвани в телевизорите Samsung, идват от собствено производство. Samsung също има дял в CSoT на TCL, а TCL притежава дял в китайската фабрика на Samsung Display.''https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1587641691
Честито и да го ползваш със здраве много години наред.
Ти си извадил късмет, аз също се бях наточил точно на тази оферта - разопакован с 15% отстъпка. С голям мерак го поръчах, цената беше много добра като за самият телевизор бях готов да се примиря и с някоя драскотина стига да работи и да няма дефекти по самият панел.
Обаче нещо не бяха преопаковали добре от склада на емаг или Европът куриерите са имбецили... телевизорът дойде тотално разбит, рамката беше крива, а екранът пръснат. Съмнява ме от емаг да са пратили така телевизорът, по-скоро е претърпял инцидент по пътя.
Разбира се, в рамките на 1 час дойде друг куриер и им го върнах...
Лелее жалко, и аз мисля, че няма шанс да са го изпратили така. За други модели съм гледал, че бяха описвали, ако има и колко са изгорелите пиксели, а също и драскотини. Всички отваряни 55" XG9505 си бяха с пълните гаранции 24 м. и май към Сони, не към ем@г. Този е тотал щета, за мен е абсурдно да е излязъл така от изпращача. Силно се надявам да си ги искат от куриерите, поне е някакъв шанс да станат по-отговорни.
И аз това се зачудих. Как ще докаже, че куриерът го е направил? Нали преди време бяха писали даже из новините за подобен случай, но не помня какво се е случило после... На мен като ми доставиха разпечатания телевизор, казах на куриера да го отворим и включим да се види дали всичко е наред преди да си тръгне.
Ами куриерът достави пратката до адрес и я стовари пред блока, не разопаковах отвън на улицата, 55 инча 20кг телевизор не върви да го вадя от целите стиропори и найлони отпред пред входа на плочки, прахоляк и др.
Докараха пратката, качих я горе (не съм я изпускал или удрял) - разопаковах на спокойствие и видях, че е пребита от бой, стиропорът в този ъгъл беше счупен, кутията лепена с тиксо, а крачетата (които са доста солидни) бяха захвърлени да се търкалят из кашона. Веднага звъннах на Емаг и те ми пратиха куриер след 30 мин.
Общо взето получих пратката и след 1 час им я върнах с друг куриер - 1-2 обаждания да кажат дали са я получили обратно, 1-2 мейла да се разбързат и одобриха връщането на парите.
Като звъннах на емаг още първия път ги питах драма ли е, те казаха, че щом съм реагирал своевременно (в рамките на деня дори в ракмите на 1-2 часа) - не очакват да е проблем връщането.
Естествено ако някой се обади след седмица за транспортен дефект сигурно няма да го уважат.
Този пост е редактиран от Drago9205; 28-04-20 в 12:53.