За реален HDR трябва хубав телевизор. Тези за по 1-2 бона нищо не стават. Под тази сума е някаква симулация от сорта да има там нещо :D
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
За реален HDR трябва хубав телевизор. Тези за по 1-2 бона нищо не стават. Под тази сума е някаква симулация от сорта да има там нещо :D
HBO нямат , но Netflix е пълно с 4k съдържание. 99% от Блогъри/ YouTube-ри които гледам снинат в 4к , даже някои снинат 8к , почти не гледам телевизия , само вечер като хапвам пускам фермата за фон ... :D А до долния коментар гледам на LGc8 мисля ,че е ок .
Идеята ми беше не да споря а да каже ,че всеки човек има различни потребности и навици ... моитр не са свързани с кабелната телевизия
Моето наблюдение по темата е че все още 4к не е масово. Нетфликс изкарват няколко десетки филма на месец, направо избухват на моменти, но повечет сериали са HD/Full HD. Може да ги има и на 4к и в България да ги пускат така, не знам. Ба мен лично не ми пречи, особено за сериалите и филмите, които не наблягат на масови батални сцени или др ефекти.
Ако може да ми помогнете с избор на телевизор 43-50 инча с VA матрица до 1000 лева.Ще се гледа предимно цифрова на Булсатком.Преди години с ваша помощ си закупих Sony 42W650 и си го ползвам безпроблемно и до днес.
Цената ми се вижда висока за телевизор без операционна система.Кое е най-доброто за тази сума с IPS и операционна система?
Първо искаше с VA, сега с IPS....
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...6b-p457505892/
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...6b-p457506093/
Здравейте, предстои ми покупка на телевизор 65 инча. Спях се на Xiaomi модел 65M5-5ASP 4S. Това ли е най-добрия избор на цена 1299.00лв с чист Android в момента?
Едва ли има и един притежател във форума ...
israeliBG
https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...tml#post975789
При резултатите от тестовете..аз бих се загледал в модел от друга марка.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-10-20 в 21:09.
Благодаря! Какво ще кажете за TCL 65EP660?
Здравейте!
Върти ми се в главата идеята да си сменя QE43Q60 RAT Samsung с TCL 55C715.Самсунгът взе осезаемо да ми малее,а и съм писал няколко пъти нещата ,които не ми харесват в него.Удачно ли е да го заменя с TCL?
Здравейте,
скед като имаме вече Sony 55XE8096 в България и закупихме и едно Sony 65XF9005,сега предстои покупка на телевизор за новото ни жилище. За предните два телевизора използвах полезните насоки на колегите от форума и сега пак ще се радвам на предложения, защото в последно време нямам много време даследя форума и като цяло нямам много актуална информация.
Искам да е 65 инча като минимум,гледаме малко телевизия, повече ютуб и филми през коди като няма време, нетфликс или когато е нещо по-чакано от външен носител. Средата е тъмна, така че не ми се иска да е ИПС матрица, защото това е най-дразнещото на 8096, иначе е супер телевизор. Иска ми се да е андроид (доволен съм от платформата). Това сякаш свежда избора до филипс или още веднъж Сони. Много ми харесва амбилайта на Филипс, но не съм сигурен как са актуалните процесори и т.н. (преди не бяха добре). Ще гледам да купя нещо покрай коледните намаления. Бюджета е малко разтегливо понятие, зависи какво ше излезе на добра цена, но ше се радвам на някакви насоки, за да знам за какво да гледам. Да кажем, че се цвлим в средния ценови клас 2000+ лв.
Последен въпрос, че стана доста дълъг пост, струват ли си актуалните модели на Филипс, надеждни ли са, защото тоя амбилайт наистина е голям плюс за мен и ако са наред бих си взел директно един Филипс. Тук има и някакви промоции в момента на някакви ОЛЕД Филипси, как е положението там?
Благодаря предварително!
Мезинов
Според мен си за OLED.Марката си я избери сам,но не мисля,че на практика можеш да видиш голяма разлика в картината.
Преди 2-3 дни си пуснах NETFLIX и картината е супер.Според мен няма нищо общо с ХБО .Има и много UHD,DV филми.
Така,че и аз се замислям за надстройка на OLED-a в къщи до 65'',но аз специално съм на LG.Mисля,че на цените им няма как да намеря по-добри,а свикнах с MAGIC REMOTE.
Четох ,че в новите серии има технологии за избледняване на логото,против прегаряне,но не съм сигурен точно в кои и не съм и гледал отзиви дали наистина е добра опция.
Ако не е OLED,сам си разбрал ,че трябва да е VA/FALD.Tам квото си избереш,но не бих дал цена OLED все пак.
Една-две идеи по-добър от Сяомито....Виж и Philips 65PUS8505.
На кантар са. Погледни и Hisense 55U8QF
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...qf-p549369477/
Майкъл Цинк, вицепрезидент по технологиите в Warner Bros. и президент на UHD Alliance, установява, че не говорим за фалшиви HDR телевизори, каквито за съжаление са по-голямата част от HDR телевизорите.
https://twitter.com/_MichaelZink/sta...3776-2070.html