Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Не слушай жената и вземи 65 инча! След два дена ще ти каже, добре че не взе по малкия! И аз така занесох на майка ми стария 46 инча Самсунг, а тя беше с големите 21 инча щайги. Бил и огромен, след 2 дена - супер е, гледам тениса и все едно съм там. 70+ годишна, та... Не прави тса грешка. Миналогодишен телевизор изобщо не е лоша оферта, перкай lg c1 65" и си гледай кефа.
Аз съм с 65" и гледам филми от 2.5 метра. Перфектно качество. Кабеларки с ниско качество не ползвам. Само блурей филми. Щом играеш игри ще ти е още по-добре.
Изпратено от Samsung S22 Ultra с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от evdiko; 23-05-22 в 08:55.
Препоръчайте телевизор 50-55 инча, за предпочитане да е с андроид. Бюджета не е определен, но няма да е топ, търся най-доброто за парите си. Ще се гледа в лятна кухня, та ще е доста светло. Загледал съм Philips 50-55 PUS7906/12 и Samsung 50AU9072, според displayspecifications.com и трите са 50 херцови панели, 55-цата на Филипс е с ИПС, другите 2 са ВА панел. Вероятно клоня към ИПС, заради по-големия зрителен ъгъл.
Моля предложете нещо.
Благодаря!
Аз лично не бих взел IPS, освен ако не се гледа само и единствено в осветена стая.
Панасоника е андроид но е VA
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/16715
Мисля, че това е единственото останало предложение с IPS панел към 49"-50"
https://edigital.bg/led-televizori/4...evizor-p890508
, но не знам до колко си заслужава, все пак аналогичният като клас 50X90J обикновено е към 1700-1800лв
На Филипса 55 инчовия, има няколко разопаковани бройки, които са на 150-170 лв надолу, т.е. излиза колкото 50 инчовия (в емаг) та се чудя, дали да не поръчам, разопакованите, пак имаш 14 дни да ги върнеш, нали?
Ходих на живо да видя PUS7906/12 двата размера 55 и 50 ...
50 инчовия е трагедия, ужасен колор шифтинг трябва да застанеш пред него и да не си въртиш не главата, ами очите и размазан изглежда. 55 бива, не е перфектен, но и цветовете и яркоста беше по-добре, може да се гледа от всички ъгли, почти няма промяна. В 2 магазина ходих и все са ги наредили до 8-ма серия, която на живо се усеща като по-висок клас, но и парите са и повече.
Здравейте съфорумци. Предложете нещо качествено до бюджет 2.400лв.
Бях се насочил първоначално към XJ 92/93 серията на Sony - има ли нещо по-добро от това, като задължително да е VA панел.
Не знам до колко е оправдано OLED, предвид че прегарят а и дървенията WEBOS НИКОГА повече!!!
Благодаря предварително.
Засега не съм ги гледал на живо, първо ги набелязвам и тогава ще ги гледам.
OLED винаги е оправдано за мен, стига да не стои тв по цял ден на един канал. WebOS при скъпите модели си е адекватна система за мен, при евтините модели е по-бавна. И в момента бих си взел C1/C2 според изгодността. Просто да дам същите пари за висок клас LCD...
Еми още 2014-та LB700V беше почти върхов модел, а лагваше от 2-рия месец....Не знам а и има много ограничения, но все пак.
Благодаря за коментара!
Малко напосоки пишеш,май,нищо лично.
2400 лв. за SONY или....,ама без да пишеш за кой диагонал.....Приемаме,че 65''.
WEB OS си е много добтр и почти всички са на съшото мнение.Командите с nagic remote са по-добре от теи при 9-та серия SONY,
От SONY 9 серия очаквах малко повече,втпреки,че си е хубав телевизорНО....моя го купих за 2250 от Емаг-75''! За 65 2400 лв. са много пари.Не бих се обзаложил ,че ОLED прегаря при нормално гледане.Имам от над 5 години.За тези които го ползват като радио(all inclusive),не знам....И ако искаш с Андроид мисля 7 серия Филипс ОЛЕД също е решение.
А на живо и да гледаш едва ли ще прецениш.На светлината в магазина и издутите клипчета всички са хубави.Като го оставиш в къщи може ....''а после се обърнаха нещата''.
За избора бих се доверил на професионалните сайтове които многократно са обсъждани в темата ,тъй че да не повтаряме.
Защо да се доверяваме на други сайтове? За какво е този? На мен доста хора ми помогнаха преди година и половина като си взех 65" sony xh95... Обясних за какво ми трябва, дадоха насоки прочетох няколко ревюта и готово. Върши перфектна работа. Директно от флашката си гледам 4к блурей hdr/dv филми, чете си всички аудио кодеци. С инсталирано коди външно устройство като nvidia shield не ми трябва. Повече от това - здраве и качествени филми, но за последното няма голяма надежда. Хубавото е, че на старите качествени филми пускат 4к релийзи.
Изпратено от Samsung S22 Ultra с помощта на Tapatalk