Нетфликс имат доста HDR съдържание. Първият месец е безплатен, само трябва да си аднете дебитна/кредитна карта след което да я махнете и няма да ви вземе нищо за месеца.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Нетфликс имат доста HDR съдържание. Първият месец е безплатен, само трябва да си аднете дебитна/кредитна карта след което да я махнете и няма да ви вземе нищо за месеца.
HDR мисля имат Amazon. При NETFLIX има Dolby Vision, но не е много. Daredevil, Marco Polo, The Radiculous 6, Marco Polo One Hundred Eyes, Chef's Table, The Do-Over. Иначе има много Ultra HD 4K, но те не са HDR, a SDR. Както и да е, Dolby Vision и HDR могат да се гледат на модели на LG и Vizio, a само HDR на всички останали.
Не говоря за 4К, там е ясно, че кънтента е голям. Когато ми изтече тестовия период, от Нетфликс ми пратиха мейл в който ми говориха, че след седмица да очаквам HDR съдържание и дълъг списък със филми и сериали които щели да са HDR.
Най- накрая при Netflix се появиха и български субтитри. Засега открих само на Blacklist!![]()
PANASONIC TX-43CX750E Ultra HD 3D или SONY KD-43X8307C кое е по-добрият избор. Как намирате FIREFOX като OC за ТВ. Някой твърдят ,че е най-бърза. Смятате ли ,че като са 2015 модели това ги прави не най-удачният избор в края на 2016 за 43ка.
Въпрос. Избирам телевизор ,който ми харесва като дизайн и картина и поддържа 4к . Ако се ползва с външен Android TVBox телевизора играе ролята само на монитор и вече нищо не се ползва и зависи от неговата операционна система т.е. изцяло се командва от TVBox-a -така ли е колеги или не.
Sony - LED TV KD49XD7005 49" 4Κ Ultra HD - Телевизори това за 1400 лв на промоция дали си струва или не ?
До сега бях със ц6000 който е фул хд.Скоро закупих самсунг кс7002 и определено се справя по добре със сд каналите.Не ги слушай и скачай на 4к![]()
Колеги знае ли някой за 2017 моделите какво ще предложат. Досега всяка година добавят по нещо (4K, HEVC H265,USB3,HDMI 2.0 ,тази година HDR ) . Има ли някъде инфо за модели 2017 или някой да е чел някъде. Ще има ли някакви нови формати или други промени .Мерси.
New Samsung TVs will have built-in Steam Link for PC games - FlatpanelsHD
Информация за новите модели ще се появи през Януари на CES 2017
https://www.ces.tech/
Колеги моля за помощ. Трябва да взимам телевизор и се бях насочил към SAMSUNG UE-55KS9002TXXH но започнах да гледам класации и навсякъде пише различни неща. До сега главно самсунги (ниски класове) съм имал и общо взето все не съм доволен. Към този ли да се насоча или ще ми препоръчате някой друг модел/марка в диапазона 3500-4500, че да не си хвърля парите на вятъра. Благодаря предварително.