Определено някои хора трябва да си починат от форума,или той от тях....
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Определено някои хора трябва да си починат от форума,или той от тях....
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Имат го в другия център, на Солунска е празно. Аз така и не съм видял G3, само С3 имаше мостра в Технополис, но предполагам, че просто е по-ярък.
Това с 24р филмите четирима познати имам с оледи с С1, С2 и С3, нямали проблем със stutter, ама при всеки е различно какви виждат очите, аз понякога го ловя и на Сонито, когато не съм минал в режим 24р native...
Изпратено от моят SM-F946B с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от evdiko; 05-01-24 в 14:09.
Трябва да ги видите на живо и да си прецените. За мен цената на G3 у нас е абсурдна, иначе съм убеден, че телевизора е страхотен. Напълно разбирам и хората, които се спират на S90/95C моделите. Цената е почти наполовина на конкурентите от Sony и LG.
То това на живо виждане няма нищо общо с реалността... Магазинен режим с хиляди лампи около теб... У вас коренно различна обстановка.
За това все повече хора поръчват по нет-а, за да могат да тестват за две седмици и ако не им хареса да върнат (както е в белите държави). Аз като един виден форумен юнак съм фен на Sony Към момента обаче тези модели не са ми по джоба, а не съм малоумен да се нашия с кредит за телевизор, който дори и да работи, след пет години ще е морално остарял. Предполагам, че разликата с другите е минимална и ако не се търси под вола теле, едва ли би се усетила от невъоръжено око. Ако се търси DV и DTS, там Сами-то автоматично отпада и наистина остава само G3.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 05-01-24 в 17:52.
G3 ще е. Мини леда е близо, ама оледа е друго нещо. Сега ги гледах. Въпреки намалената цена на А95L 11500, пак е далече от 7200 за G3.
Тук 77G3 е 6999 лв.
А защо не погледнеш и Panasonic 77MZ2000? Ценово е между LG и Sony, а и в момента има 5 г. гаранция (както и LG-то).
редакт.
Сега се усетих, че 77MZ2000 не е с MLA (само 55" и 65" са), което го обезсмисля.
Този пост е редактиран от Frost; 06-01-24 в 00:31.
Нямам връзка в зора и не знам само мостри ли са останали. Запазили са ми запечатана бройка, а и там ще имам отстъпка, не знам колко. Понеделник, вторник ще ида да го взема. И стойката от Амазон идва, и govee амбилайт лампите също.
Приятел си купи Панасоника, ама с тоя вграден бар за мен не е ок. Аз имам колона централна...
Този пост е редактиран от evdiko; 06-01-24 в 14:55.
В емаг има 15% на избрани модели TCL.
65C805 идва на около 1450 лв. На тази цена е без конкуренция.
Препоръчайте ми един от следните телевизори
Samsung QE55Q80BAT
Samsung QE55Q80CAT
Philips 55 PUS8818
LG 55QNED863 RE
TCL 55C825
Panasonic TX 55MX700E
Благодаря
Това не бях го гледал,въпреки,че не е скорошно.
Интересно е има ли по-нови данни за разликата в QD OLED / WOLED?
- - - - - - - - - -
Взех,че са замислих малко на някакъв клип...който доказсвал кой е краля?....ясно е,че краля е неясен,но цената е ясна,а за прогарянето на ''краля'' на тази цена..не знам кво да мисля.и не ти препоръчвам да се замислип.За някои мисленето просто е трудно.Препоръчвам само на тези които мислят какво да си купят....?..И ЗАЩО.Като гледам дългите ти излияния и препирните с други съфорумци, мисля, че можеш да се замислиш малко
Или кралят е гол?Само че скъп. То не ,че ще се изясни кой е краля,ама да предлагаш тв-ри на двойни цени с очевидно подобно качество си прилича на джебчийство.А дали и с кой имам пререкания не е твоя работа.Гледай ти да си добре.
тeст на сляпо за най-добър тв-р 2023
За игри и светли стаи-в линка:Време за шоудаун. За първи път HIFI.DE е домакин на престрелка на най-добрите телевизии на годината. За теста купихме топ моделите от 2023 г. от най-важните марки в популярния размер 55 инча от търговци на дребно.
Това са кандидатите:
Обща класация
място Модел ⌀ Разположение 1. LG OLED G3 2.2 2. Panasonic MZW2004 2.4 3. Samsung S95C 2.7 4. Sony A95L 2.8 5. Philips OLED908 3.8
Категория за домашно кино
Категорията за домашно кино е за перфектно възпроизвеждане на филми. Изисква се кинематографичен образ като на кино; Първото място е за Panasonic MZW2004, точно пред Samsung S95C:
място Модел ⌀ Разположение 1. Panasonic MZW2004 2.0 2. Samsung S95C 2.1 3. LG OLED G3 2.5 4. Sony A95L 3.0 5. Philips OLED908 4.0
https://hifi.de/news/hifi-de-shootou...er-2023-162426
Този пост е редактиран от inches9; 26-01-24 в 20:05.
Здравейте! Решил съм да закупя 50 инчов телевизор, но се колебая между 3 модела - Сони XR-50X92K, Самсунг QE-50QN90C, Филипс 50PUS8919. Имате ли впечатление от изброените и бихте ли ми помогнали в избора?