Сериозно, има ли въобще някакво значение каква ОС и версия HDMI ще се опушва покрай барбекюто. Най-евтиното е моя съвет.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Сериозно, има ли въобще някакво значение каква ОС и версия HDMI ще се опушва покрай барбекюто. Най-евтиното е моя съвет.
Този пост е редактиран от VanDan; 16-06-24 в 16:35.
Данчо, за 679 лв може да вземеш и 55" , ако ти позволява пространството, Телевизор TCL 55C645, 55" (139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас G, QLED - eMAG.bg
А този дали си заслужава.
Излезна ми реклама за него.
https://www.emag.bg/televizor-tcl-le...medium=android
Не, първо не е QLED, стар модел е от 2022-ра и е значително с по ниска яркост, ако не се лъжа е едва 250 нита. АКО искаш да спестиш пари, ок разбирам те, но за тези 40-50 лв ( 50" е 670 лв на този модел), може да вземеш значително по добър телевизор, макар че...... за тези 40-50 лв доста бира и пържоли може да се вземат....
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 16-06-24 в 20:32.
Аз пък ти казвам да вземеш някакво ЛГ ако има в бюджета. Те са горе-долу без изненади тип увеличи-намали за 5 сек. И TCL също може да е избор де. Макар че от ниските им модели има разни оплаквания точно от твоето естество. Той ти ги дава като сравнения по характеристики. Но "за барбекюто" е просто за фон. Иди в някой магазин. Накарай да ръчнат няколко основни функции, които ще ползваш и избирай.
Здравейте! Какво ви е мнението за Philips 43pus8007/12?
Винаги съм имал телевизори на Самсунг и нищо на Филипс... Мой познат продава на добра цена този модел, с остатъчна гаранция от една година. На моя Самсунг му "светнаха" кръгчетата на подсветката и ремонта струва към 200лв,а плюс още толкова мога да се сдобия с почти нов телевизор.... Сега се чудя какво да правя
Светнали са ти кръгчетата защото най вероятно са се отлепили лупите върху лед-а
Иначе 8007 e OK телевизор, от 2022-ра, VA-панел, може и да греша но 8007 е най нискобюджетния телевизор в 8-а серия на Филипс за 2022, което ще рече че нещо са орязали, я дали яркостта , я дали има по кофти процесор от 8507 и 8807. Много зависи какъв точно модел си имал на Самсунг (но щом е с директ лед най вероятно е доста стар ), и за колко пари ще вземеш този Филипс.
- - - - - - - - - -
Проверих тук там, процесора му е добър, ако може да се вярва на : Philips PUS8007 specifications - TV Database - FlatpanelsHD
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 10-08-24 в 00:23.
Самсунг-е UE43MU6172. Нямал съм ядове с него, доволен съм, само тоя проблем с лупите. Видях, че и тоя Филипс е с директ лед, това означава ли, че може да се очаква същия проблем?
Не разбира севъпрос на късмет е според мен , а може би му е дошло времето защото UE43MU6172 май е от 2017-та, не е чак толкова стар но си е 7 годишен телевизор.
Поразрових се, може да се намерят нови лед ленти с лупи в Алиекспсрес за този модел телевизор за около 30-40 лв , макс 50 . Ако се поровиш в нета, може да намериш същия модел, втора ръка със спукана матрица или на части, но ако не ти се занимава с ремонти и т.н. този Филипс ще е много близък до MU6172 като картина, може би ще е малко по ярък, защото максималната яркост на Самсунга ти е 330 нита, докато този модел на Филипс на места го дават 400 нита. 8007 е ОК телевизор, най вече защото е андроид , има бърз процесор и Амбилайта , това са основните причини защо хората купуват Филипс, но пак, много зависи на каква цена ти го предлагат, тогава мога твърдо да ти кажа моето лично мнение дали си заслужава да го взимаш или не.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 10-08-24 в 12:50.
8007 е дърво отвсякъде.
Няма нищо общо, освен емблемата, дори с 8507!
Щом го "раздаваха" в A1 и Viva с плановете, прави си изводите.
То не, че твоят самсуняк е нещо особено, де.
Освен това провери на 8007 каква му е била цената като нов (750) и в момента в продавалниците.
Ясно е че не е 8507 но в няколко сайта дават че ползва същия или най малкото подобен процесор а това е най важно, но до колко е вярна и точна информация там.. не знам. Че няма да е много ярък и т.н. е ясно. Дори няма гласови команди и микрофон на дистанционното.
- - - - - - - - - -
За тези пари може би вих взел нов : Телевизор KIVI LED 43U750NB, 43" (109 см), Smart Android TV, 4K Ultra HD, Клас G - eMAG.bg така че накарай го да го намали още поне 350 лв, 450... ми идват малко много повече, ако беше 8507 или 8807 щях да ти кажа ДА , взимай смело но за 8007... има много неизвестни и съмнения относно производителността му.
Тази гаранция теб не те грее АКО е закупен онлайн чрез еМАГ или друга голяма верига, озони т.н. защото ти лично си с вързани ръце ако се случи нещо и трябва да е възползваш от нея, защото само титуляря на профила закупил стоката има опции да пусне искане и процедура по гаранционно обслужване.
ДОРИ ако дадеш едни 60-70 лв повече (за 519 лв) може да вземеш QLED на TCL който не е лош : Телевизор TCL 43C645, 43" (108 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас G, QLED - eMAG.bg
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 11-08-24 в 14:23.