Въпросът е LG или SONY са по добри като качество на картината и на използваните компоненти? Казвате че UH635V е по добре от UH 668V а SONY KDL_-50W805C къде се нарежда в тази класация?
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Въпросът е LG или SONY са по добри като качество на картината и на използваните компоненти? Казвате че UH635V е по добре от UH 668V а SONY KDL_-50W805C къде се нарежда в тази класация?
Така е. Взимай LG-то и си свиркай.
Не е риторичен,не съм много на ти с марката сони и никога не съм ползвал но по отговора ти подразбирам че сони е в пъти по добро и качествено от LG или се лъжа?
По принцип съм леко предубеден към Андроида, понеже от известно време почнах да правя плавна миграция към Mac и като гледам телефоните и таблетите, които съм имал как се държат в момента, не знам дали за телевизор е добре. Сега има разлика от Андроид до Андроид, но все пак... Самсунгите ги иразцъквах из приятели и магазини, обаче този техен Тизен да ми е толкова дървен и не user-friendly, просто не знам как. Може би дилемата остава LG и Sony тогава, евентуално и Philips, които имат май също Андроиди.
Благодаря за мнението все пак!
Не съм сигурен, мисля че е 100 Hz да. Трябва да се поразровя.
И аз съм мигрирал към нахапаните но телевизора ми е с Андроид и съм супер доволен. Kodi, torent stream controler и още няколко приложения просто накланят везната към андроидният телевизор. Пробвах се няколко месеца да ползвам Коди на Apple TV4, но е супер тегаво.
Ползвал съм единствено Филипс и LG и лично на мен Филипса не ми харесва.Сега има нови модели и не мога да коментирам как се държат но аз лично не бих си взел Филипс.
Само едно уточнение - ос на Самсунг се нарича Тайзън не Тизен.
Здравейте, чудя се на черния петък дали да взема philips серия 6501 49 инча. Искам андроид заради коди hbogo и voyo. С коди може да се гледа без да инсталирам медиа сървър на пц-то и NAS.
Видях че е 100hz което ми допадна. Също се чудя дали става за игри (примерно фифа 17 на 4к). Колко ms input lag има. Има ли шим.
Препоръчайте за около 1300лв нещо по-добро ако има.
Аз съм с PS4 Pro и ТВ-то от подписа. Нямам лаг дори и с пуснат HDR.
Не съм притежавал много телевизори, ако си пробвал доста кажи дали си доволен от този Филипс, заслужава ли си.
P.P.
Скъпи ли са много телевизорите които подържат хардуерно hdr?
Този пост е редактиран от martinlud; 11-11-16 в 11:30.
На мен Филипс-а ми харева. И да, скъпи са ТВ-тата с хардуерна подръжка на HDR. Моята логика е , че не си струва покупката на скъп телевизор докато два важни станадарта (HDR10 и Dolby Vision) се борят кой да се наложи. Това като на времето с VHS и Betamax.