Здравейте! Минаха години от последното купуване на телевизор и вчера ме налегна леко неудобство, след като видях колко информация съм пропуснал по въпроса и докъде е стигнала техниката. Поразгледах последните страници на темата, но да ви кажа се чувствам леко недочел и едва ли ще мога да си избера. Видях няколко модела, които ценово ме устройват и сте предложили на други питащи, но ако е удобно, срам, не срам да попитам и аз. По-веселото е, че ще взимам два телевизора
По-спешен ми е по-малкия - максимум ~40". Бюджет до 1000 лева. Ще се ползва за ТВ Vivacom и PS3/4. Би било добре да има плейър за възпроизвеждане на стрийминг от медиа сървър, защото така гледам филмите от компютъра. В това отношение съм много доволен от LG, за разлика от Самсунг. И двата имат, но подкарването на субтитри на самсунга е чудо невиждано. Нямам нужда от 3D, защото на единия телевизор го пуснахме веднъж за 5 години. По възможност да може да се прехвърля картина от телефона. Едва ли ще го правя много често, но защо не Тъй като не знам какви други екстри съществуват, не знам какво да си пожелая още.
За по-големия - бюджет ~1500 лева - да е над 47". Този ще е само за ТВ и гледане на филми по мрежата. Не ми е спешен, по-скоро да осъвременя техниката малко.