iveto, кой плъгин ползваш за телевизия ?
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
iveto, кой плъгин ползваш за телевизия ?
Така и не я подкарах моята телевизияГоворя за РС
Sent from my iPhone using Tapatalk
Последно се спрях на LG и Samsung
1. LG 49UH8507 - LCD TV LG UHD 3D 49UH8507 | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
2. SAMSUNG UE-49KS7002 - Технoмаркет - онлайн магазин
Ако може някой да ми каже за LG 49UH7707 дали е аналог на LG 49UH8507 и само 3Д-то ли е разликата между двата.
Можеш.....да си инсталираш КОДИ на лаптопа,да го включиш в телевизора и така да гледаш...от телефона също с кабел HDMI става...можеш и да го кастваш,ама тогава незнам качеството какво ще е ...може да си вземеш андроид бокс пак става...варианти много,зависи колко ти се занимава![]()
Този пост е редактиран от iveto; 01-02-17 в 14:38.
https://techmart.bg/product/product/...ory/542/lang/1 - тук е със 100 лв надолу Самсунг-а!
White Cream Repo
- - - - - - - - - -
Работи си на PC-to екстра....
IMAG3502.jpg
IMAG3503.jpg
Този пост е редактиран от brabusbg; 01-02-17 в 15:29.
За спорт можеш да пробваш torrent stream controller ...няма го в магазина но може да се намери в нетя. Условието е да инсталираш MX плеър и да пуснеш HD+ енкодинга.
Ама не съм бил по-сериозен никога...там са я скрили ULTIMATE IPTV в White Cream Repo e....
IPTV.jpg
UltimateIPTV.jpg
- - - - - - - - - -
Да,но там няма Sky Sports F1...a и всичко е на руски,поне при мен е така...
IMAG3504.jpg
Този пост е редактиран от iveto; 01-02-17 в 16:35.
Аз ползвам платената версия, със сигурност имам и доста чуждоезични. Любимото ми е Super Tennis HD (италианска програма). Та почти съм сигурен, че съм мяркал и Sky Sports F1.
Благодаря ти! За първи път сега се позанимавах 2 часа с KODI, но.... уж нови линкове, с днешни дати, .. то 90% от тях не работят! Не говоря само за Sky Sports F1. От него намерих на поне 5 места, само на едно тръгна и не можеше да се каже че работи - по скоро гледах отделни картинки!
Пробвай и това..при мен и двете работят без проблем...https://seo-michael.co.uk/how-to-man...devil-on-xbmc/
- - - - - - - - - -
Възможно е моята версия да е смотана...ще се поразровя за нещо по-читаво...от къде да си взема платената?
ПП Разбрах от къде...според мен не си струва инвестицията..![]()
Този пост е редактиран от iveto; 01-02-17 в 19:12.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-02-17 в 19:07.
Здравейте,
Интересува ме може ли телевизия, записана на външно HDD от телевизор Panasonic, да се гледа на други марки? Питам, защото ще ходя в магазина да тествам KS7000 и XD85 и да си преценя кое се справя по-добре с ъпскейла на обикновената телевизия. Ако имат изложен може и с philips 7101 да пробвам.
Не може даже на друг тв Панасоник ако ще и да е същия модел ...