Страница 101 от 641 ПърваПърва ... 519199100101102103111151 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,501 до 1,515 от общо 9612
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Skyworth и TCL не са брандови тролове, по-скоро това е продукция на Vestel.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Та какво стана. Вчера в бързината съм забравил флашката и не можах да тествам кой как се спрява. ЛГ-то не ми хареса, много тъмна картина при макс яркост и контраст и без еко режим. Питам пича в магазина да не е мостра на 1 год. ...не не се задържали повече от месец и не бил разбутан от към настройки. Самсунг бе по ярък, но нали не го тача като марка..... Набързо погледнах подобен Шарп на посочения по горе - картина доста добре, притесняват ме смарт функц. и какво прочетох в раздела му - турска сглобка, пробл. с субтитри и др. Да видим какво ще стане днес из магазините. Колеги помагайте още малко.....малко нахално, но искам да е най-добрия подарък за тези пари.

4. Тук е от
    Jan 2016

Здравейте, решил съм да си купувам Smart TV 32" - точно толкова инча ми трябва.
    Като съм се спрял на следните 3 модела, и се чудя кой да избера:
    1. https://www.technomarket.bg/televizo...cbaep-09142297
    2. Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32" (80 см), Full HD
    3. http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...0E-LED/p/15463

Ще бъда благодарен, ако видя вашите мнения, кой според вас от тези ТВ е най-добър.
    Поздрави.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от FeSter Виж публикацията
    Здравейте, решил съм да си купувам Smart TV 32" - точно толкова инча ми трябва.
    Като съм се спрял на следните 3 модела, и се чудя кой да избера:
    1. https://www.technomarket.bg/televizo...cbaep-09142297
    2. Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32" (80 см), Full HD
    3. http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...0E-LED/p/15463

Ще бъда благодарен, ако видя вашите мнения, кой според вас от тези ТВ е най-добър.
    Поздрави.
    От трите - Samsung-а.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от me109e7 Виж публикацията
    Набързо погледнах подобен Шарп на посочения по горе - картина доста добре, притесняват ме смарт функц. и какво прочетох в раздела му - турска сглобка, пробл. с субтитри и др..
    Преди 2 години се произвеждаха от Vestel Турция. Сега се произвеждат от UMC Словакия - завода им в Полша.
    Вземи си флашката и тествай.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Преди ........
    Флашката я взех и тествах споменатите по горе модели. ЛГ-то все така след подробен преглед ми е тъмно. Самсунга го води макар и с малко, а и за ДТС-а. Шарп за тия пари и с смарт нямаха никакъв. Имаха един с такава рез., но не ми хареса как се справя. Имаха смарт модел, но 40инча, фул чд и така и не го погледнах. Гледайки Самсуняците се загледах в монитор + тв LT32E310 който ми допадна като картина, но е Фул ЧД. Малко по-скъп е, но може и да му отпусна още края. Като знам обаче, че ще се гледа от 4-5 метра и кабелна която няма чд канали а псевдо такива май не е много удачен. Покрай него видях и 32j-5000 и 5100 еднакви само стойката е различна а и 32j5200 който е смарт. Макар че е 500лв ми казаха, че тубата и инт. браузъра са били перфектни. В нета за него намерих, че му бил слаб звука за разлика от останалите е 2х5W.
    Та за 4-5м заслужавали си 32 инча Фул чд и-или смарт функции от най нисък клас?
    Докато ги обикалях ми препоръчаха и тв-та Стронг - били немски и били доста добри, някакви мнения за тях?

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На 32" от 5 метра всички канали са ХД

10. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Колега ако питаш мен за това разстояние и 50тка HD Ready да сложиш няма да видиш разлика... според мен иди пусни две снимки на няколко телевизора и който ги даде най-добре той е твоя...

11. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Напоследък малко ми отслабна зрението, пък и дори малко да е, като знам че преди виждах като орел. Сега не ми е приятно като се зверя в малък диагонал. В този ред на мисли, няма ли яко да ти малеят 32 инча?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Докато ги обикалях ми препоръчаха и тв-та Стронг - били немски и били доста добри, някакви мнения за тях?
    STRONG Продукти - LED TV
    Май са турско производство...

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Та за 4-5м заслужавали си 32 инча Фул чд и-или смарт функции от най нисък клас?
    Само финансова ли е причината да се насочиш към 32"? Прекалено е малък за тази дистанция...вярно, че едно време се зверихме в 21" туба, но времената се менят.

14.  

15. XFX
    XFX е офлайн

Тук е от
    Dec 2013

Някой гледал ли е по-обстойно Шарповете, ето тези:

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14977

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/14980

Онлайн магазин SHARP България | LCD телевизори | Хладилници

На сайта на Шарп.бг ги дават истински 100 хц. , моля ако някой има преки впечатления да сподели

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В сайта на Sharpbg е пълно с фантазиите на администратора - Мартин. Преди 4 години му го казах, но явно той не разбира или така му нарежда търговският директор....
    Разликата между първият и вторият е в диагонала и вградените тунери, като и двата са 100Hz.
    Третият според мен е 60/50Hz...но на твое място бих проверил възможностите за настройки в менюто.
    http://www.sharp.eu/av/lc-49cuf8462es-2/

https://forum.setcombg.com/sharp-%D1...tml#post772924

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

И така във връзка с вашите отговори и забележки
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    На 32" от 5 метра всички канали са ХД
    Точно това макар и късно го осъзнах след втората обиколка по магазините. Това разстояние ще размие резолюцията и на тв-то и на входния сигнал и ще трябват много инчове.

Цитат Първоначално публикувано от Сидеров Виж публикацията
    Колега ако питаш мен за това разстояние и 50тка HD Ready да сложиш няма да видиш разлика... според мен иди пусни две снимки на няколко телевизора и който ги даде най-добре той е твоя...
    Така е макар, че възможностите ги има и за доста по скъп и голям тв. Бъдещия собственик обаче веднага ще иска да го върне. Не го вълнуват толкова рез., инчове и чд глупости а просто за едно най обикновено гледане на няколко тв канала и някой филм от нета. Аз съм този който се вкара в филма, просто знам как си вадя парите а и тя. Искаме да извлечем максимума на база всички фактори..

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Напоследък малко ми отслабна зрението, пък и дори малко да е, като знам че преди виждах като орел. Сега не ми е приятно като се зверя в малък диагонал. В този ред на мисли, няма ли яко да ти малеят 32 инча?
    На мен лично ми малеят. Както 1-2 реда на горе споменавам е, че бъдещата собственичка иска просто да замени старото 21 инч. CRT. След обиколката на Техно...... останах впечатлен, но еуфорията ме накара да забравя за разстоянията от които ще се гледа и от които аз гледах мострите. При мен 32 инча и чд рийди от 1.5-2м ми е парфе на кабеларката и 720р. Е има какво да се желае, но на този етап не ми трябва нов тв.

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    STRONG Продукти - LED TV
    Май са турско производство...
    Мерси за инфото, но като се загледах в рез. и за големи 40 инча ми стана пределно ясно. Докато търсих инфо за тях се загледах и в някаква промоция на Кауф.... за 40 инч. Блаупункт за 500лв. Гледам хапва х265, но дали е Нео, Беко, Блаупункт май е все тая.

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Само финансова ли е причината да се насочиш към 32"? Прекалено е малък за тази дистанция...вярно, че едно време се зверихме в 21" туба, но времената се менят.
    Причината не е толкова финансова, колкото от практична гледна точка. Ползващата не усеща разликата между фул чд и чд рейди, ще трябва да й се обяснява съответно какви формати и релийзи да тегли. Все пак от този клас, тв-та не хапват всякакви формати и имат софт. ограничения от производителя. Не е като при лаптопа, там е лесно - БС плеъра дори сам търси субтитри. То за това и исках да хапва ДТС, х265 и всякакви вариации на МКВ. Тя все още се звери на една 21 инч. туба която почна да сдава багажа. Просто виждам, че се мъчи с нея и реших ето един подарък от сърце.

В заключение Едно Голямо Мерсаж - Благодаря на всички отзовали. Днес пак гледах модели в нета, четох форума и утре вече ще се решава. Направо ми пуши главата тия 2-3 дена, но нали пак се вкарах в филма....... Проблема е, че малко вече почва да ме е срам. Вече 3-ти път ще ги обикалям магазините за тв макс 500лв. Консултантите със сигурност ме запомниха - то не бяха проби, бутане на настройки, сравнения, въпроси и дори разглеждания на книжки от разопакованите мостри кой какви формати харесва. Утре ще видим какво ще ми замае главата като за последно.
    Този пост е редактиран от me109e7; 22-06-16 в 21:42.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

А бе, запомнилите...нали това им е работата. Послушай ни, 32" е много малък за тази дистанция! Ползващата ще се зарадва повече на по-голям тв, а не колко е умен. Този, много ли е скъп? Ако е, виж този.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе