Благодаря Ви ще го погледна в магазина ... другия вариант е малко по скъп Sony KDL 50W809c ?!
Благодаря Ви ще го погледна в магазина ... другия вариант е малко по скъп Sony KDL 50W809c ?!
Разликата е в 3д-то между 75. и 80. Доскоро 756 вървеше с буфер, така че ако не гледаш 3Д е по-добър вариант...Сега ще ти кажат, че 3д-то се активира от сервизното, ама е на твой риск!
При румънците днес 55W756 e 1599лв
лева бре , пропуснал съмЛеи ли?
Има ли някой, който е гледал повече от 3-4 3D филма? Нито един мой познат не го е правил. Конкретно аз съм пускал едно единствено клипче от 10 минути, когато взех телевизора. Питането ми е сериозно. Изключвам семейства с малки деца, където се подразбира, че се ползва доста често.
Здравейте,
Искам да попитам дали SAMSUNG-UE40J6202AK е 100hz и каква е разликата между този модел и Samsung 40J5510 и Samsung 43J5500.
Благодаря.
Би трябвало да е 100 херцов следователно това му е разликата между другите два. А между тях разликата е в размера и цвета, единия е 43" другия 40 инча 40j5510 е бял (мисля, че поставени един до друг 43ката даваше по-добра картина) Ако се колебаеш между трите вземи 6тата серия, по-добър е.
По-скоро ми се вижда риторичен - много хора изобщо не ползват 3D функционалността на телевизорите си и не си струва да плащат за това.
За хора като теб е оправдано , но да дадеш примерно 100 лева отгоре за нещо което би ползвал два пъти не си струва. Отделно някъде прескъпи допълнителни очила и т.н.
Да, наистина повечето хора не гледат 3D, дори и да го имат като екстра на телевизора си. Аз си гледам редовно, а и повечето нови филми продължават да излизат и в 3D. Лично мога да препоръчам този филм Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010), на който не го е гледал, да го гледа на 3D при възможност.
Здравейте,
Опитвам се да избера между Samsung KS8000 и Sony XD9305, 65". Цената е една и съща и за двата.
Ще се радвам някой даде мнение и кой TV какво предимство има.
p.s.
С други думи за 6k кой 65" телевизор би бил най-балансиран избор?
Здравейте, преди години ми помогнахте за избор на ТВ, сега пак е време да се допитам до Вас. Интересува ме добрата картина и да чете филми (да възпроизвежда DTS) през флашка и през домашната мрежа. Ще се гледат основно филми и телевизия. Разстоянието от което ще се гледа е 3,5 метра. Бюджет 1500 лв.
Благодаря Ви предварително.