В днешно време 800лв. за 32" е излишно. Разгледай нещо от 5-та серия на ЛГ или Самсунг.
LG 32LH530V изглежда доста добре на хартия и е около 500лв.Гледам, че някои модели от 5-та серия ги дават и 100Хц
![]()
В днешно време 800лв. за 32" е излишно. Разгледай нещо от 5-та серия на ЛГ или Самсунг.
LG 32LH530V изглежда доста добре на хартия и е около 500лв.Гледам, че някои модели от 5-та серия ги дават и 100Хц
![]()
Този пост е редактиран от pilot; 28-10-16 в 18:40.
През 2008 година 32" 9-та серия на Филипс струваше 2000 лева
100Hz започва с 7-ма серия...
대한민국 IT포털의 중심! 이티뉴스
LG will start "printing" OLED TVs from 2017 - FlatpanelsHD
Ами аз не намерих нищо по-висок клас 32'' и затова се загледах към тези модели. Сонито е с най-високата цена и наистина може и нещо по-евтино да взема, но съм съгласен да дам и малко повече ако си заслужава. Има ли 7-ма или по-висока серия LG примерно 32-ка в момента?
Иначе да това предложение на LG също ми допадна. Мисля че и Philips няма нещо по-добро или? Ако имате още някои модели предвид кажете.
Благодаря.
- - - - - - - - - -
А за тези Philips-и какво ще кажете?
32PFS5501/12
32PFT4101/12
Не винаги по-високата цена е оправдана. 32" тв отдавна е безинтересен за производителите.
Здpaвeйтe ĸoлeги дoидe и мoeтo вpeмe дa ĸyпя тeлeвизop.Ho пpoблeмa пpи мeн e дocтa гoлям, лyд cъм пo тexниĸa paзглeждax ĸaĸвo ли нe и вeчe тoтaлнo ce oбъpĸax ĸaĸвo дa взeмa.Иcĸaм дa Bи пoмoля зa двa oтгoвopa, ĸaтo зa мeн e мнoгo вaжнo дa имa лecнo cпoдeлянe oт тeлeфoн(c Ѕоnу тeлeфoн cъм) ĸъм TB.Дa e cмapт.Дa имa ĸaчecтвeнa ĸapтинa.Дa имa DТЅ.Πpи cвъpзвaнe нa лaптoп ĸъм TB (aĸo тpябвa c ĸaбeл a нe c WІ FІ) дa нe зacичa.Teлeвизиятa ми e нa Vіvасоm интepaĸтивнa(aĸo щe имa знaчeниe и тoвa).Ta въпpocитe ca ми:
Kaĸъв тeлeвизop ми пpeдлaгaтe дa cи взeмa 49инчa-50инчa дo 1500лв?
Kaĸвo дa глeдaм в пapaмeтpитe нa eдин тeлeвизop зa дa e дoбъp(ĸaĸви ca минимaлнитe пapaмeтpи) нa ĸaчecтвeн тeлeвизop?
Mнoгo щe ce paдвaм , aĸo ми пoмoгнeтe.Πpeдвapитeлнo блaгoдapя.
Paзcтoяниe oт ĸoeтo щe ce глeдa e 2,60м(aĸo миcлитe , чe щe ми e гoлям cъм cъглaceн дa пo мaлъĸ)
Π.C. Cъглaceн cъм и нa тeлeвизop дo 1000лв ĸaчecтвeнa ĸapтинa бeз cмapт ,a дa cлoжa Сhrоmе Саѕt(чe дocтa xopa пишaт , чe тoвa e пo дoбpия вapиaнт).И бeз тoвa щe ми e мнoгo тpyднo дa oтдeля мнoгo пapи зa тeлeвизop, нo aĸo тpябвa щe дaм и 1500лв зa cмapт.He знaм нaиcтинa cъм мнoгo oбъpĸaм.Щe чaĸaм пoмoщтa Bи
Cпpял cъм ce нa тези:
httр://www.tесhnороlіѕ.bg/bg/ТV/ТV-Ѕ...3D-LЕD/р/16062
httр://www.tесhnороlіѕ.bg/bg/ТV/ТV-Ѕ...НD-LЕD/р/15909
Здравейте
Дойде ми време да се оборудвам с по голямо тиви, дайте мнение за това LG 56UH6507, разстоянието е около 3-4 метра, ще се гледат основно филми.
Благодаря ви предварително [emoji4]
Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk
Здравейте, баща ми е пред избор на 32" LCD (по-голям не се събира) и го насочих към Samsung UE-32J5100. Той обаче е ходил да гледа различни модели на място в магазин и като картина много му е харесал този: Samsung UE-32K5672S. Въпроса ми е струва ли си да се плати по-високата с 200лв. цена, при условие, че смарт функциите на втория надали ще се ползват. Имат ли някаква друга съществена разлика (визирам най-вече като качество на картината при гледане на цифрова ТВ)?
Щом му е харесал този модел, да го вземе. Той ще си го гледа...дали си струва е въпрос на лична преценка. Съществена разлика в картината едва ли ще забележи, макар че има лотария с матриците и е хубаво да се сравняват конкретните бройки.
Този пост е редактиран от pilot; 31-10-16 в 19:37.
Има ли още модели телевизори с Direct LED или вече всичко е Edge LED?
lg-32LH500D
lg-43UH603V
lg-49UH603V
lg-43LH570V
lg-43LH6047 и т.н.
И май всички (или повечето) с малки диагонали.
sharp LC-32CHF4041K
sharp LC-32CHE4041K
и т.н.
Здравейте,
ще купувам телевизор за спалнята. Ще се гледа от неповече от 2,5м и затова съм се спрял на 32 инчов. Не знам дали има някакви междинки по 34-36 инча, което би било по-добре, но ако има може би марката е неизвестна.
Искам телевизора да има апликации, да мога да гледам Youtube, HBO GO и тем подобни. Да поддържа DLNA.
Избягвам Самсунг, тъй като при тях картината е с много по-голям контраст и яркост отколкото моите предпочитания.
В стаята на детето сложихме един Филипс, но за краткото време, в което съм се занимавал с него, Андроидското му меню е доста сложно и непрактично. Но пък картината на Филипса доста повече ми допада.
Понеже ще го окачвам на стена със статична стойка предпочитам конекторите отзад да са странични, а не да "гледат" към стената.
Моля предложете някакви модели. Може и Самсунг. След като събера малко информация ще обиколя да ги огледам в магазина.
По-добре избирай нещо 40/43" - по-голям избор и по-оправдани цени, а са и тамънза разстоянието ти на гледане.
What is High Frame Rate (HFR)?