Eдното с другото няма нищо общо! Повярвай ми няма да видиш разлика между съдържание 720р или 1080р.
Абе не знам за това - една от най-големите наши телевизи от скоро преминаха на 16:9.... /НОВА ТВ/, а за HD въобще даже и не се чува.
Eдното с другото няма нищо общо! Повярвай ми няма да видиш разлика между съдържание 720р или 1080р.
Абе не знам за това - една от най-големите наши телевизи от скоро преминаха на 16:9.... /НОВА ТВ/, а за HD въобще даже и не се чува.
Този пост е редактиран от brabusbg; 23-12-16 в 12:24.
Ma3xNeo ,аз имам по малкия размер на сонито от 5 месеца и съм много доволен.Картината е перфектна.Мачовете се гледат без никакво насичане а с режим футбол все едно си на стадиона.И да 100Hz е.Мисля,че това е правилния избор.
Благодаря за мнението! Прочетох доста мнения за тези Сонита и всички са много доволни като цяло, то е ясно че има и доза късмет да уцелиш читава бройка която да не дава ядове, но като съм се спрял на това Сони точно заради многобройните добри отзиви. За Филипса има доста по оскъдна информация и споделен опит, но на хартия е сериозен опонент на Сонито. Сравних ги в един сайт Сравнение между: 54.6" Philips 55PUS6561/12, 54.6" Sony KDL-55W809C
Филипса на хартия ми се струва малко по-добър като характеристика, при матриците не знам кой е по-добрият вариант IPS или MVA, дотук на живо съм виждал само Сонито и определено дизайна е много добър.
Отиди и виж на живо и филипса.Приготви си флашка с разноцветни заливки.Следи за мъртви пиксели и неравномерна подсветка.MVA-по добър контраст и по малък ъгъл на гледане.IPS-по слаб контраст но по големи ъгли за гледане.Успех!
Здравейте на всички!Имам нужда от вашата помощ.Първо да кажа,че съм абсолютен лаик по въпроса за телевизорите и за това се допитвам до вас.До преди 5-6 месеца гледах телевизия на Сони тринетрон от 98г,но след ремонт в къщи се наложи да го махна.Та от тогава телевизия в къщи не се е гледало.Дойде време да се закупи телевизор, но какъв?Четох в темата и форума като цяло,но се ушашавих с тези всички термини,които за мен не са познати.Стигнах до извода,че трябва да бъде 49-50 инча, с матрица на 100 херца,телевизора ще се гледа под ъгъл,като бюджета е около 1500лв.Моля за вашия съвет за модел на телевизор.Благодаря предварително!
Philips 49/55PUS6561. Aко е останало някъде запечатaн от Sony 49X8307/9.
Благодаря Ви!А за този какво Ви е мнението?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KDL-50W807C-3D-LED/p/16063
Този пост е редактиран от shishkov78; 29-12-16 в 20:04.
Не прочете ли достатъчно за серията във форума? Писа, че ще го гледате под ъгъл...W80. е с VA панел и сравнително тесен хоризонтален ъгъл на виждане...картината губи интензитет. Затова съм ти посочил модели с IPS.
Здравейте отново!Четох,но явно не достатъчно.Преди малко минах набързо през един магазин.Този модел на филипс не го предлагат.Погледнах Сонито.В моммента е намален на 1399лв.Погледнах и друг телевизор с IPS матриц.Аз лично не намерих разлика.Може би съм преувеличил с това"ще се гледа под ъгъл"защото ъгъла не е кой знае колко голям,а и съм пропуснал да кажа,че телевизора ще е на стената и на стойката ще могат да се регулират ъглите.Ще ходя и на друг магазин където го има този Филипс.При тези нови изходни данни можете ли да препоръчате и други възможности като резерв,ако препоръчаните телевизори ги няма в наличност?Може и в по-нисък клас.На 3д не държа/ако има значение/