Страница 129 от 649 ПърваПърва ... 79119127128129130131139179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,921 до 1,935 от общо 9734
Like Tree2489Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Разликата между трите модела е само в цвета на корпусаLCD TV SONY KDL-43W805C | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
    LCD TV SONY KDL-43W807C | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
    LCD TV SONY KDL-43W809C | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ

Според характеристиките на сайта на Сони има разлика и в Motion Flow Rate

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

За да се възползваш напълно от картината на един UltraHD телевизор, ти трябва такъв с диагонал над 75".

Разбирам, че всеки иска да си вземе модел покриващ в максимален обем новите стандарти, за да не "остарее" прекалено бързо. Тоест, както се казва да бъде - future proof. Това обаче ви препраща директно към топ моделите! Колко от вас имат бюджет за такъв? Колко от пишещите тук могат да си го позволят?

.
    Така,започвам с благодарности за помощта ви. Спестихте ми време, усилия и терзания. Ако знаех какво да си купя и го бях безумно харесала, нямаше да ви питам. Точно, защото вие сте специалистите и разбиращите, питам вас.

Моето семейство гледа телевизия нормално, не сме телемани. Добра картина + дизайн е това, което търсим. Нормално е, човек да иска най-добро съотношение цена /качество, доколкото е възможно. А и всяко нещо има лимит на разумност, спрямо ползата, която очаква да получи.

Бюджета, който сме определили, покрива тази разумност в нашия случай (не се определя от спестяванията).Все пак не мисля, че това да е последния телевизор в живота ми.

Повечето от вас казаха SONY KDL-43W8 х C серията и аз се съгласих. Изобщо не го оспорвам. Сега чакаме Черният петък за да видим какво ще предложи Технополис и ще си купим телевизор от препоръчаната серия. Ще отидем да видим само преди това кой ни допада най-много на дизайн, щом иначе параметрите са еднакви.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Въпреки всички твърдения, аз бих си купил модела с най-голяма последна цифричка!
    Т.е. W808 или 809, които наистина се различават само по цвят. За да няма после изненади!
    Като картина е почти отличен (43" версия гледах), звук - не мога да преценя в магазина, трябва да се инсталира допълнителен плеер за възпроизвеждане на филми от flash/HDD. Единственото, което не ми допадна особено, е че захранването му е извън корпуса. Все едно е laptop, а не TV. Винаги съществува риск в най-важния момент някой да изключи буксата на захранването от гнездото. Освен това при окачване на стена, и не само, няма къде да скриеш адаптера.

5. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от ronnie72 Виж публикацията
    Колеги, помогнете за избор на телевизор 32" с добра картина и цена максимум до 600 лева. Може и малко отгоре с надеждата на 25.11 да се вмести в бюджета. В Т.П. ми предложиха SONY 32RD430. Приемам и други предложения.
    П.С. Сега видях на сайта им едно предложение за Panasonic 40" което се вмества в бюджета - той как е като картина. И изобщо може и да е 40" стига да е с добра картина и до споменатата сума.
    LCD TV SONY KDL-32RD430 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
    Благодаря предварително.
    Samsung UE-32J5100 / Samsung UE-40J5100 / SONY KDL-32RD430 / LG 32LH530V / Samsung T32E310EW - Кой от тези е най-добре като картина?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Iva63
    не бързай с благодарностите
    тук са описани цветовите разлики на корпусите
    https://www.sony.bg/electronics/tele...specifications

След като ще ходиш да гледаш..погледни и тези модели
    PANASONIC-TX-40DS630E
    PHILIPS-43PUS6501

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Въпреки всички твърдения, аз бих си купил модела с най-голяма последна цифричка!
    Т.е. W808 или 809, които наистина се различават само по цвят. За да няма после изненади!
    Здраво са те хванали маркетолозите за гушата лесно се връзваш на триковете им.
    Сложи един до друг 805 и 809, изравни настройките им и снимай, за да ни покажеш разликата в картината....

7. Member
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    София

Значи ще избирам по цвят

Докато чакам -10% другия петък в ТП, вече в ТМ са почнали... но пак от серията W80^ 43" няма под 1100лв...но всеки ден щяли да намалят.
    SONY KDL-43W808CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
    55"
    SONY KDL-55W808CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин

Ако пуснат нещо изгодно от по-големите /48-50"/... какво бихте препоръчали (100Hz), сравнимо със сонитата?
    Например това струва ли си, 100Hz е (и е с 5г гаранция)?
    LCD TV PANASONIC 3D TX-50DS630E | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

За Panasonic - а трябва да знаеш 2 неща.
    - Няма поддръжка на DTS, което важи само ако ще ползваш вграденият му плейър. Тогава ще ти се наложи да прекодираш аудиото от DTS в AC3(стерео). Правилният вариант е да използваш външен медиен плейър.
    - Mozila спря поддръжката на операционната система Firefox....За сега не се знае, Panasonic каква нова OS ще изберат или ще продължат поддръжката на настоящата със собствени средства...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-11-16 в 20:25.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, дали е реална промоцията на този Панасоник - PANASONIC TX-L42DT60E - Технoмаркет - онлайн магазин
    или е някакъв трик и заслужава ли си. Ако може малко инфо да ми дадете - да знам дали да го поръчам.
    Благодаря.

11. Member Аватара на eleena
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Варна

Здравейте, ще взимам ТВ 43-48 инча, имам Андроид бокс и не ми трябва вградена ОС на телевизора. Гледам, че в Метро са намалили SAMSUNG 48j5200 на 886 лв. https://www.metro.bg/products/tv-laptop-tablet/televizori Знам, че не е с перфектни параметри, но някой има ли практическо наблюдение и мнение дали си заслужава и дали IPTV на Булсата ще се вижда добре?

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Braykov Виж публикацията
    Здравейте, дали е реална промоцията на този Панасоник - PANASONIC TX-L42DT60E - Технoмаркет - онлайн магазин
    или е някакъв трик и заслужава ли си. Ако може малко инфо да ми дадете - да знам дали да го поръчам.
    Благодаря.
    Надявам се знаеш, че е модел от 2013!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Braykov Виж публикацията
    Благодаря.
    Това е единична залежала бройка(в техномаркет софия - иван вазов) - мостра от 2013 година. Навремето струваше близо 2000 лева.

Цитат Първоначално публикувано от eleena Виж публикацията
    Здравейте, ще взимам ТВ 43-48 инча, имам Андроид бокс и не ми трябва вградена ОС на телевизора. Гледам, че в Метро са намалили SAMSUNG 48j5200 на 886 лв. [https://www.metro.bg/products/tv-lap...let/televizori Знам, че не е с перфектни параметри, но някой има ли практическо наблюдение и мнение дали си заслужава и дали IPTV на Булсата ще се вижда добре?
    на същата цена с ДДС
    http://www.emag.bg/televizor-led-sma.../pd/D4LF4YBBM/

Тест
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5200
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-11-16 в 22:30.

14.  

15. Member Аватара на eleena
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Варна

Мда, мерси...А каква е разликата между двата модела?
    Този пост е редактиран от eleena; 19-11-16 в 22:31.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

За Panasonic - а трябва да знаеш 2 неща.
    - Няма поддръжка на DTS, което важи само ако ще ползваш вграденият му плейър. Тогава ще ти се наложи да прекодираш аудиото от DTS в AC3(стерео). Правилният вариант е да използваш външен медиен плейър.
    - Mozila спря поддръжката на операционната система Firefox....За сега не се знае, Panasonic каква нова OS ще изберат или ще продължат поддръжката на настоящата със собствени средства...
    Здравейте,това означава ли,че ще трябва да се конвентира преди да се пусне и през DNLA.
    Колебанията са ми между този Панасоник и съответно Сони 50w80... Някой друг телевизор освен двата можете ли да препоръчате ( в този ценови клас)
    Благодаря.
    hakama одобрява това.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Зависи.... може да активираш конвертирането на звука от DLNA сървъра. При Panasonic без конвертиране няма как да стане.
    например този
    http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...HD-LED/p/15760

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Помогнете ми да избера за детската стая телевизор 40" - 43" - за около 700-800 лв. и за холчето 55" - за около 1400-1500 лв. /ориентировъчни са цените; гледа се само телевизия IPTV/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе