Е, вече не слагат микрофони (и камери) в телевизорите ... ,само в дистанционните у-я , тъкмо да са по-близо до подслушвания обект
Е, вече не слагат микрофони (и камери) в телевизорите ... ,само в дистанционните у-я , тъкмо да са по-близо до подслушвания обект
Това включва и всички Андроид базирани модели телевизори като твоето Sony
https://wikileaks.org/ciav7p1/cms/space_11763721.html
От прочетеното научих, че телевизорите могат да записват разговора в стаята, дори когато са изключени, а после записа е изпращан до определен сървър в нета.
По-старите модели с камерите за скайп, подават поточно видео и звук към същият сървър.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-03-17 в 19:17.
Отвори се нужда за ТВ в кухнята... Харесах PHILIPS 40PFS5501 за 800 пари. Множко са май, но пък не ми се дават пари за 24' монитори, както и 600+ за читав (що годе) 32 инча... Ще е качен на стена, 1.8-2.5m ще се гледа. Кухнята е предимно светла и прекарваме доста време там (дори и аз :D).
Питането ми е основно има ли други предложения, заслужаващи внимание? 32', бих взел единствено Sony 32W7** . Може и да не е Андроид, но да има wifi и основни smart приложения (малкия да си гледа детските клипчета, без да разкарвам флашчета напред-назад).
Този пост е редактиран от civica; 21-03-17 в 11:24.
Мислих го това за бокса, но не е вариант, мястото е много ограничено на стената (set-top box)
Има модели , които се лепят на гърба на тв , монтират се на стена , има варианти , но ти си знаеш . Просто е по-евтин вариант , така си мисля .
Прав си като цяло, но в кухнята искам да пусна и да забравя, сещаш ли се... Ще го мъдря още малко и ще видим... В тез Crazy days нещо нищо май...
Като се залепи бокса на гърба на телевизора как ще се управлява от дистанционното му? Малко плеъри имат кабелни екстендъри на IrDA порта.
logitech K400+ движи влака, но не това е основния дерт в случая...
Какво мислите за Samsung, 50J6282?
Дали е 100 хц?
Според таблиците на Христослав би трябвало, ама в един чешки форум гадаят?!
https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...48J6272/page25
Дали си струва, разопакован ТВ от емаг?
За друг модел и марка питам, разликата в цената е над 500 лв. с опакован?!
XFX
J6200 е плоска версия на J6300, който както знаем е със 120/100Hz панел. Тоест двете серии са 120/100Hz...
Сравнение между: 31.5" Samsung UE32J6200, 40" Samsung UE40J6200, 47.6" Samsung UE48J6200, 49.5" Samsung UE50J6200
Докато малките диагонали могат да минат с 60/50Hz панел, то при по-големите размери (над 50") е задължително да имат 120/100Hz панел с цел намаляване видимото размазване на движещите се по екрана обекти.
Давай линк към точният пост...
https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post528738
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-03-17 в 21:42.
Здравейте,
Моля за препоръка за 32" телевизор,
ще се ползва за каналите на Близу, плюс филми от файлове. И евентуално, за монитор.
Бюджетът е ограничен - до 500-600 лв.
Търся, както можете да се сетите, нещо, което си струва парите и ще е актуално поне няколко години.
Не държа на марки, а на липса на проблеми
Ще бъда благодарен на всякакви мнения.
Някой Панасоник с 5 години гаранция , важи до края на март . За ниския клас , марката не е толкова важна , колкото дългата гаранция и е за предпочитане .
Колеги, за дневната мислех да взимам 49 инча, но дивана е на 1.9 до 2.2 метра. Прекален ли е този размер за това разстояние или да си взема 43 инча(това са размерите при Сони, а засега към тях съм се насочил).
Изпратено от моят Nexus 5 с помощта на Tapatalk