Таман си е ! Имам опит с 43" размер от макс 2.5 м , 49" е по-добре ! Размерите и при другите топ-марки са същите .
Таман си е ! Имам опит с 43" размер от макс 2.5 м , 49" е по-добре ! Размерите и при другите топ-марки са същите .
Колеги, колебая се между следните модели:
Sony KD 49X8309CBAEP, Sony KD 49XD8305 и SAMSUNG UE50KS7002. Държа на меки и добре предадени цветове. Четох негативни ревюта за самсунга и това,че зеленият цвят е прекалено наситен. Струва ли си разликата от 500лв. между двете сонита, в полза на по-скъпото? Ще се ползва основно за гледане на телевизия- булсатком
Разликата не си заслужава , ако наистина това ти е основния източник на сигнал - Булсатком . Иначе едното Сони е по-ново като модел и имат разлики в хардуера. Но нямам идея , кое е по-скъпото , не съм им проверявал цените .
Меките им цветове идват от използвания тип матрица - ипс .
Сравнение
Да препоръчате телевизор 43-50' за гледане на моторни спортове, които да не насича картината? Гледам на един Панасоник с включен Intelligent frame creation, които се справя в далечните кадри, но при близки кадри сече много.
Този пост е редактиран от brotzki; 31-03-17 в 20:49.
Моля за мнение: Smart Samsung, 32K5502 или LG 32LB5800
Здравейте !
Благодарение на препоръки от форума на sitcom.bg преди години се сдобих с една плазма Панасоник 42", а по-късно и с LCD Самсунг LE46CE.... И двата телевизора работят много добре. Не съм имал проблем.
Предстои ми закупуване на нов телевизор. Ще с гледа предимно ТВ - вероятно кабелен оператор. Новини, спорт (Formula 1, футбол, тенис), филми и канали като Травъл, НГ, Дискавъри, Хистор и т.н. вкл. HD канали. Разстояние около 3-4 метра от дневен тракт почти нормален ъгъл и от трапезария (помещението е общо) с голям ъгъл за съжаление и отстояние 4-5 м.
Сегашния ми самсунг има свъртяща се сеща стойка и е много удобен. С леко движение се завърта към масата за хранене. Не съм видял нови модели с такива стойки. Не искам стойка за стена.
И така. Препоръчайте ми модел ТВ между 50-60 " с добри характеристики (картина, звук, без накъсване при спортни предавания) измежу Панасоник, Самсунг, LG, Sony. Бюджет максимум 1700 лева. Не повече.
Благодаря предварително.
За фул хд тв - ти предлагам този предложение
За ултра хд тв - Предложение
Здравейте,
поздравления за полезната тема (респ.полезния форум). От това, което разбирам, в ниския ценови клас няма голямо значение какво точно се взима.
Но все пак да попитам за препоръка.
Размерът, който търся е 43 инча. Бюджетът е "максимално малко", като нямам особено желание за марки като нео, финлукс и др.под. 700-800 лева ми се струва разумно на фона на сегашните възможности.
Нямам претенции за смарт или за 4к резолюция.
Основно гледам филми и спорт.
Доставчик ми е cooolbox.
Няма спешност, така че бих "дебнал" за промоции в близко време.
Поздрави!
Благодаря за предложенията. Записвам си ги за да ги видя как предават на живо.
Здравейте всички,налага ми се да взема тв за хола,насочил съм се към 49 или 50 инча,като повечето българи бюджета е малък максимум 1000лв,за това ми е горе доло ясно,че ще е някое дърво и чакам намаленията за великден в техномаркета,та реших да ви помоля ако е възможно да ме ориентирате към няколко модела,които си заслужава да гледам.Също така днес в сайта им видях намален на 999лв lg 49lb870v ,който се оказа топ модел от 2014 година и възникна следната дилема,дали да взема някое намалено дърво от 2016г или да взема това ЛГ?Поздрави!
LG 49LН630V е доста прилично дърво за парите си , вместо старата тояга , която сигурно е мостра ! Иначе има едни модели 50" на Сони и Панасоник , ама все се търсят като са свършили или ги има тук-таме и като мостри .