Днес ми пристигна телевизора оттам.
Всичко е наред.
Неразпечатван беше.
Ако е с наложен платеж ти пращата фактурата по мейл. гаранцията е тази от Сони( в моя случай). Няма хартиена гаранция а една бланчица,която ге упътва в сайта им , за да се регистрираш. Пуснах го всичко е ок. Идеална картинка има. Когато вървят долу надписи не ги маже . И висок контраст има. На 70 е от 100 и е по светла картината от други. Имам lg47”не му знам модела от 2014год е.или 2013 не помня. Но всичко мина окей по доставката. Рапидо ги доставят .
За около 3-4 работни дни след като ти напишат товарителницата. Сега видях, че цената се е увеличила на тв-то от 950 на 1039-1040лв.
Също така ми казаха,че ако си го поръчал на една цена а на другия ден е станала по-ниска ще ти напишат фактура на по-ниската. А ако е обратно няма да ти увеличат цената във фактурата
Благодаря ви за включването, почитаеми hristoslav2 . И благодаря и за времето,което отделихте. Днес сутринта писах на колегата, пратих му вашите линкове. Оказа се обаче,че колегата днес е купил това,което вече си е бил набелязал - някакво 49 инчово LG , 4k и други подобни на цена 1050 лв, не знам каква стойка също си е взел. За съжаление напразни се оказаха усилията ни, за пореден път да помагаме с мнение.
Надявам се все пак,че ви заварвам в добро разположение на духа и в крепко здраве. Поздрави.
Значи купил е LG 49UH603V ,намирам го в нета на цена от 1019 лв. Не мога да преценя дали покупката си заслужава,и дали телевизорът ще предава качествено изображение.За това може да се изкажат разбиращите.
Поздрави.
Да попитам дали е нормално да загряват толкова много кутиите с портовете на Самсунг KS8002. на кутията има входове/изходи за аналогов сигнал и т.н. и направо парят на пипане.
Този пост е редактиран от rokambol; 18-11-17 в 01:16.
Нормално е да загряват,ама чак да парят,определено нещо не е наред...
Нали сега взех това Сони и местя тивита из къщи ............... местна цифрова кабеларка, 6 телевизора на два етажа на един кабел със сплитери. Изуми ме Филипса(препоръчан от тук преди година) По едното разклонение по-слаб сигнал показва LG- то. Гледам ТАP. Заменям го със сплитер - Филипса пак сила/качество 90/100. LG то 7/0 - накъсва. Накрая двата в една стая и местя кабела, на единия, на другия, - същата работа. Финално боднах ТАР -а така че да затихне сигнала към Филипса, че да има повече за LG-то. Е нема такъв тунер Филипса 74/100 зелено де! LG сега върви. Не накъсва 8/40!
Това сега сиг. нещо се мотам, но ми се струва, че тунерите не са с еднаква чувствителност на различни производители, а вероятно и класове! Пък и показателите на различните системи вероятно стойностите се разминават!
Къде гледате, кой ТВ е 100/120 HZ ? Има ли писано по-подробно ползи и т.н.?
Правилно си предположил.
100Hz в Филипс ли?
https://toengel.net/philipsblog/wp-c...ne-up_2017.png
https://forum.setcombg.com/philips-%...tml#post845999
Ползата е в по-малкото размазване и повече настройки, с които да подобряваш плавността на картината.
Здравейте,
Моля за съдействие! Искам да купя телевизор от 49" до 55" . Разстоянието от което ще се гледа е около 3,5 м. Няма да е подложен на пряка слънчева светлина. Кабелния оператор най-вероятно ще е NET1. Предимно ще се гледа телевизия на него.
На този етап съм се спрял на:
1.Sony KD-49XE9005
2. Samsung QE-49Q7F
Sony-то с една идея повече ме влече, защото е с Android система.
Бюджета ми е до 3000лв...преко сили 3500лв.
Моля за Вашите препоръки!
Ако можеш да дадеш до към 3500 OLED е най-доброто. Разгледай LG OLED55C7V и LG OLED55B7V
Оооох, това LG OLED55B7V много ми е влязло в главата да си го подаря за коледа.
Благодаря за бързите отговори!
И аз забелязах , че ценово 49" и 55" на Sony стоят много близко.
С тези LG-та ме вкарахте във филм!
Тъй като не разбирам много, моля да ми обясните с какво точно LG LG OLED55C7V превъзхожда Sony KD-55XE9005!
Off Topic:Имам няколко неща вече закупени от Extreme и проблеми с доставки, цени и пр. съм нямал.Не съм опирал все още до гаранционните им условия.Но ако трябва пак да пазаря от тях даден продукт със значителна ниска цена спрямо конкуренцията, бих го сторил отново.Гаранцията я пращат по e-mail и единствено от потребителя се изисква да си я разпечата в хартиен вариант за да му важи.Поне така беше последно като си поръчвах 3 ТБ хард преди година и малко.