Този пост е редактиран от Сидеров; 29-03-18 в 23:27.
43we755 е хубав, но се търси нещо до 40 инча. Самсунга в дясно читав ли е? И пак да повторя, че не държа на конкретна марка, гледах, че и Панасоник имат 40 инчови модели, нещо тяхно добро има ли към момента? В къщи съм със TX-50DS630E и съм доста доволен...
Здравейте,
имаше един сайт, който със сигурност видях от този форум преди години, като си търсех телевизор. Беше пълен с всякакви рекламни клипове на различни производители на телевизори и др. Беше на сив фон, доста основен като структура, но много подреден и богат на съдържание. Търсих из темите, но с толкова много информация е почти невъзможно да се намери.
Някой сеща ли се за какво говоря и ще може ли да ми помогне с линк, че вече за 3-ти път ми се налага да търся рекламни клипчета за тестове и не мога да го намеря?
Edit: След като написах мнението реших да потърся пак и го намерих: http://www.demo-world.eu/
Този пост е редактиран от w00x; 30-03-18 в 19:01.
Здравейте, моля за съвет, кой от двата:
1. Телевизор Sony KD55XE8505BAEP
2. Телевизор Sony KD55XE8577SAEP
И двата са на една цена.
Благодаря ви
Хардуерно и софтуерно са еднакви.
77-1000Hz -Motionflow
05-800Hz -Motionflow
Mакар че това са реклами, но все пак бих взел него.
Супер, благодаря, взимам го :-)
https://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%...%2043PUS616212
За тези пари,дали има по добро от този филипс?ще се гледа основно сателитна телевизия на мтел,и youtube помалко
Здравейте, колебая се между два телевизора. Една от разликите, които виждам е в тунерите JVC има DVB-T/ DVB-C, а Telefunken - DVB-T/T2/ DVB-C. Другата разлика е в опресняването на картината 200 PPI при JVC и 100 CMP при Telefunken. И двата модела са 24 инча.
Повече клоня към JVC и се чудя проблем ли ще е липсата на Т2 тунер. Телевизора ще се ползва на кабелна, но ще минем на булсатком
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
За България няма да ти е проблем - тук все още ефирната е на DVB T....пиша ако ползваш такава .
За в бъдеще може би ще премине на DVB T2 (HEVC), но като гледам..няма да е в близките 2-3 години.
И двата модела са 50Hz
Благодаря, няма да се ползва за ефирна телевизия, така че явно стандартът DVB T2 няма да има значение в избора.
А имате ли наблюдение коя марка е по-качествена. Имам LG същия размер и се усеща загряване в дясната част, докато отляво е ок?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Нямам база за сравнение на двете марки - произведени са в Турция. Поразпитай техниците в близкият сервиз.
Загряването обикновено е точно зад захранващият блок или мейн борда.