4-5 часа телевизия на ден не е проблем.
Проблем ще има ако гледаш една и съща телевизия всеки ден.
4-5 часа телевизия на ден не е проблем.
Проблем ще има ако гледаш една и съща телевизия всеки ден.
У дома се гледа всеки ден телевизия сигурно към 9-10 ч. на ден и няма никакъв проблем, но се превключват различни канали, което не е заради самия OLED телевизор. Просто начинът на гледане на телевизия у дома е такъв, че не се оставя един канал по цял ден да върви.
abritus
Честито
Пробвай с тези
Group Setting Value Picture mode ISF Expert Energy Saving Off Format Aspect ratio Original Just scan On Global OLED Light 67 Contrast 85 Brightness 50 Sharpness 10 Color 50 Tint 0 Expert Dynamic contrast Off Super resolution Off Color gamut Auto Gamma 2.2 White balance Color temp Warm2 Picture options Noise reduction Off MPEG noise reduction Off Smooth Gradation On Black level Low Motion Eye Care Off TruMotion Off / Custom (0, 5) OLED Motion Pro Off
Здравейте. Опитах да наваксам малко невежеството си за телевизори в този форум, но все още съм твърде далеч от това да успея да подбера правилния за мен, та ще съм благодарен на малко помощ. На първо време се колебая между тези 2та, но съм отворен и на съвсем други предложения. Вкъщи в момента съм с Панасоник и съм сравнително доволен от него, единствения му минус е липсата на ХБО Го. Ще се гледа от около 3.5 метра, и на светло, и на тъмно, ако това има значение. Бюджетът е до към 1400 по възможност.
https://edigital.bg/led-televizori/p...evizor-p641173
https://edigital.bg/led-televizori/p...evizor-p653093
да заменим предложеният от теб Philips 50PUS6704/12 с Philips 58PUS7304/12 - така изравняваме диагонала с панасоника
https://edigital.bg/led-televizori/p...evizor-p677816
Ето пример как унгарците правят 27% отстъпка, но реално е на малко по-висока цена с отстъпката (10%), която ще получиш в България.
Другото предимство пред унгарците е и 5г гаранция след регистрация.
https://www.technopolis.bg/bg/bg/Tel...HD-LED/p/16676
Привет, от няколко дена чета ревюта и спецификации и не мога да взема решение, та реших да пиша да видя какво ще кажете вие по въпроса
Трябва ми телевизор за спалня (ще се гледа на тъмно) с големина 55/58 инча. Бюджета е около 1400лв като предпочитам да не надвишавам 1200-1300лв
В момента съм се спрял на следните модели
Philips pus7xx4
Panasonic GX8xx
Sony XFxxxx
Други марки не съм гледал в ценовия диапазон.
Благодаря предварително за споделената информация и предложени модели
Никой не го отрича, но в случая дали тези 27% са реалната отстъпка? Според мен не, и ако може да го намериш на същата цена в България, защо трябва да е от тях?
И, ако ти се наложи сервизно обслужване след второта година, какво правиш с тази 5г гаранция в Унгария...
Пазарувайте умно не бъдете фенове на даден магазин, сайт или дори марка ТВ.
gambitko
PANASONIC TX-58GX810E
qbadabaduuu
Дай малко информация относно най-връщаните за рекламация-ремонт марки и модели телевизори.
Ако изкараш и инфо за продадените бройки по марки...ще бъде чудесно.
Цените се виждат и важна е разликата,а не измислените %.В ED наистина цените са най-добри.Относно гаранцията доколкото знам е европейска и би трябвало в официалните сервизи у нас да я признават!
Гаранцията в Унгария се ползва ,ако ти откажат в Бг и се транспортира с куриер за тяхна сметка(според техните обяснения!).Дали ще ми поправят тв-ра в София или Будапеща за мен няма кой знае каква разлика,даже Будапеща ми се струва ,че е по-напред във всяко отношение и много отдавна(поне аз съм ходил 2 пъти много отдавна и дори сега ме съмнява да сме я стигнали такава каквато беше).
Относно проблеми с гаранцията наистина е ,че може и да има.Друг е въпроса колко често се налага това.По рано с-та за gsm-те беше,че сам си даваш гаранция(ако имаш магазин) и плащаш ако има проблем.Някъде даваха гаранция с/у 1% надценка,което пак не беше кой знае ква опция,а повредите при gsm-те мисля са не по-малки от тези на тв-те.Когато говорим за гаранционни ремонти трябва да имаме впредвид,че ако има евентуален такъв в повечето случаи не са големи проблеми.
И разбира се ''Най лошото е на мене да ми се случи''.
Като толкова говорим за Унгария,какво да кажем за Румъния,там по-лесно ли е?
....п.с. А ED продава и в Австрия.Там дали имат проблеми с гаранциите.И кога бг фирма ще продава там.
Този пост е редактиран от cable; 20-11-19 в 19:32.
Този пост е редактиран от -Shark-; 20-11-19 в 23:03.