Явно е,че говорим на различни езици.И много хора знаят кои езици са за предпочитане.
Относно бг търговците,аз не съм им виновен ,че станаха много вериги на малък пазар.Когато купуваш малко бройки няма кой да ти даде цена.Освен това цените не техниката падат и който не иска да продаде нищо на загуба си остава с него!
И стига си плашил хората със ''счупени дисплеи''.Мен ме обвиниха ,че правя реклама,а Вие тук какво правите?И кой им плаща на някои модератори,ако не от реклама,дали на тях,дали на работодателите им??И защо се заяждате с хората от позиция на сила в някакъв си форум.И еди кой си ме заплашва...Хм...Как не Ви е срам?
Много ще е добре,ако не ми обръщаш внимание.Те нещата с мен или не,с теб или не си вървят и ти нищо не можеш да промениш.21 век сме ,има и-нет търговия и по-слабите ще фалират независимо на кой кво му се иска(на мен ,на теб или който и да било).
...p.s. И не ми обяснявай в Бг кой какво тълкува и кой какво следи.За разлика от доста други аз много добре знам с какво се занимяват институциите в България.Вкл. повечето инспекции и как следят за ''спазването на законите''...За съжаление(по-добре да бях с 30 год. по-млад и да не знаех).
Това,че не пиша по цял ден в темите за политика и подобни е друг въпрос.Те и без това всички тук ги разбират тези неща.