Първоначално публикувано от
cable Правилата на PANASONIC ако са ясни е ясно и това което показа колегата (със снимка даже),а то е че търговеца ED е включен в промоцията(предполагам,че снимката е реална!).Затова всякакви тълкувания са излишни.Това ,че КЗП може да тълкува законите както си иска и да откаже съдействие ми е ясно и писах по-рано,че нямам доверие не Бг институсии или както казва един приятел ''тук няма държава а място за живеене''.Ако на някой му се задълбава може да изпрати жалбата си до Европейска институция,но едва ли за всяко нещо ще се тормозим толкова.
Аз даже не бих се знимавал с бг сервизи,а бих изпратил директно в Будапеща.Другото беше само вариант.
За счупен дисплей вероятно се прави протокол с куриера.Ами ако някой не е от град където има сервиз и трябва да изпрати по куриер в Бг,може и тв-ра да му е голям и да няма транспорт???Пак ли ''счупен дислей'',което е много по-вероятно да ти се случи тук ,а не в нормална европейска държава.
Не ми се разправят случаи(не гаранции,а съвсем ежедневни)които са ми се случвали,както и на всеки който е бил в Унгария,Австрия,Италия и мн. други,защото има вероятност някой да си стегне куфарите за терминал 1(май беше)
.