Да, така е много яко. И аз съм го мислил, но по-нататък, живи и здрави.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Да, така е много яко. И аз съм го мислил, но по-нататък, живи и здрави.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Яко е,ама става с големи колони,няма как иначе.А купуването на такива може да е за много години,затова не бързай с малки задни,ако цената е фактор.
Не намерих задни безжични на добри цени,ама не съм и търсил много.
Иначе ако е за цена на 6.5'' фирмена букшелф...по-добре жиците...все пак нали cable съм,![]()
![]()
Мен пък ме е яд, че преди години не си взех Harman kardon HKTS 11 (999лв без ресийвър). В този ценови диапазон поне за мен, това нямаше конкуренция.
Трябва да избера 32/40 инчов телевизор до 350лв. за възрастен човек, можете ли да ме насочите кое е най-добре за парите си? Като условие трябва да може да се свърже с кабелна телевизия (обикновен антенен кабел).
Почти всичко без известните марки / LG , Sony, Phlips, Samsung/ е Вестел , така че няма голямо значение.
Здравейте
Голяма дилема пред мен стои
Преди 5 месеца си купих едно LG 43UM7600ПЛБ всичко ок но си замина още на втората седмица ( спукахме му екрана ) . Сега в Емаг вървят разни промоции и понеже немога да рискувам да харча пак много пари съм се спрял на по нисък клас и по специално на:
Allview 40ePlay6100-F
LG 43LM6300PLA, 43"
Allview го водят с VA матрица а Lg IPS .. та кой бихте препоръчали по ваша експертна преценка? Разликата е първия е 394 лв втория 450 т.е. разлика 55 лв. Allview'то немога да намеря някакво сносно ревю никъде освен на румънски в ютуба и отзивите в емаг който са отгоре отгоре. Чудя се и дали в бъдеще при нужда мога да ползвам някои части ако Lg се развали от счупения на този тук посочен, макар че са различен клас и единия се води 4k.
Ако имате и някои други предложения към момента в този ценови диапазон е добре дошло като мнение.
Благодаря предварително на отзовалите се с мнения.
Счупения го продай за части и от тези двата си вземи LG.
Още един глас за LG-то. Имам 32-ка и никак не е зле за ниската си цена, единствено е малко тъмен ips /дори и на макс осветеност/ и ако го гледаш в много светла стая може да е проблем.
Поръчах LG'то, дано не го сполети съдбата на предния... Много ми се искаше някй да удари едно рамо като мнение и данни от първа ръка за Allview, още повече, че е чист андроид но ... много неизвестни към момента с тази марка, нямам си и на идея колко са надеждни и как им е поддръжката тук, та отидох на малко по скъпия надявам се и по-сигурен вариант с LG.
Благодаря за мнения, в очакване на доставката съм.
Поддръжката е като на всяко тъмножълто електронно устройство със запазена марка на локален магазин - т.е. никаква.
Питай за пример в Зора за Crown, ТМ - NEO, Tehmart - Arielli и т.н.
Здравейте,
Някой може ли да ми каже каква е разликата между : LG OLED55B9SLA и LG OLED55B9PLA ?
Международен и за UK и Сингапур![]()
Питай в още една тема!
Две са малко!