ЧИ ко муй трудното - Гугъл го прави за под секунда
ЧИ ко муй трудното - Гугъл го прави за под секунда
Привет,
Кога ще пускат на пазара в България моделите от 2021г.?
Чета разни ревюта на новите модели в нета и виждам, че вече някъде се продават или поне пре ордър, но няма инфо кога ще дойдат у нас.
Anuwar
Sony - админа на Технополис е объркал някои модели от 2020, като ги е постнал като нови(XH9096 / A9 /A8)
https://www.technopolis.bg/bg//TV%2C...t=&layout=Grid
Samsung
https://www.technopolis.bg/bg//TV%2C...t=&layout=Grid
в средата на Април ще се появат LG, Philips. TCL през Май месец.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-04-21 в 22:53.
как да не грабнеш един такъв.... кво му плащаш...утре заран ще бегам... да не свършат...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Firenze69; 03-04-21 в 01:53.
Здравейте,
4 месеца след като закупих препоръчания от hristoslav2 телевизор Sony KD-65XF9005B ще опитам да напиша мнение. С уговорката, че това ми е първи телевизор и въобще не разбирам от материята. Не знам дали това е правилното място, ако трябва мога да копирам или преместя в темата на Сони.
Това бяха изискванията ми: "Ще го ползвам почти само за: мачове от Диемите/МаксСпорт, филми и сериали през HDMI от лаптопа, ГоПро клипчета и youtube; ще гледам централно от 3.5м, десетина часа на седмица, предимно вечер, все пак през деня се работи. Бюджет 1,500 за 55, но сега се замислям и за 65 – тогава 2,000 лв."
Избрах KD-65XF9005B тъй като имаше добра промоция в Техномаркет - от 2.4 на 2к, добавих и стотачка за удължена 5г гаранция. Ако мога да обобщя с две думи, то те ще са "много доволен". Мачовете са супер, филмите от замунда също, 4к клиповете са направо уникални! Сменям само с фабричните настройки за кино, спорт и т.н., надали бих успял сам да изфигурирам нещо. Звукът, за мен, също е на добро ниво, но не съм усилвал над 40% тъй като има доста малки деца в блока и съседите се сърдят.
Много лесно успях да си вържа youtube профила с app-a на телевизора. И честно казано освен tidal друго не съм инсталирал. Просто не мисля, че имам нужда от останалите android възможности.
Бързо стана и обучението на дистанционното на А1 приемника, та сега си включвам ТВ-то, сменям канали/сигнал и намалявам/увеличавам с 1 дистанционно, което си е доста удобно, особено при моята лимитирана употреба на възможностите му.
Предимно гледам вечерта, но в случаите които е имало футбол по обяд и слънцето свети директно в екрана (доколко има слънце при зимни условия в София и изцяло северно изложение е отделен въпрос), картината си е добра, вижда се достатъчно, особено с настройката за спорт, която е доста ярка.
Единственото отрицателно нещо, за което се сещам е, че канали различни от ХД не стават за гледане. Това е при разстояние от 3.7м между очите ми и екрана. Картината е ужасна, от по-далече е ОК. За мен, обаче, това не е никакъв проблем тъй като и без друго не ги гледам.
Благодаря още веднъж
В коя държава писа, че се намира ТВ за използваш А1 приемника ??
----------------
Този пост е редактиран от eleena; 06-04-21 в 01:00.
Това не е ли 2021 ?
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/16165
Да от новите е (2021) и като сложим, че слушалките са 350-400лв , цената му е прилична като за току-що излязъл модел...
Здравейте,
Моля за съвет и съдействие!
Дойде време да подменя 11 годишният ми ТV Samsung с по актуалeн модел към момента.
Максималният размер ,който мога да си позволя е 55",бюджет около 2000 лв.
Ще се ползва за филми, много малко игри и телевизия.
Спрях се на този LG OLED
https://edigital.bg/led-televizori/l...evizor-p762875
Някой купувал ли е от този сайт? Надежден ли е?
Цената е подозрително ниска (с около 500 лв. по-малко от всички други оферти за този модел)
От нета разбирам ,че edigital и EMAG са под една шапка но въпросният телевизор в EMAG на драстично по-висока цена.
Предварително Сърдечно Благодаря на всички отзовали се!
На въпроса относно сайта дето го гледаш не мога да изразя мнение понеже никога не съм поръчвал от тях, а по повод избрания от теб телевизор мога да кажа от личен опит, че това е телевизора. Когато го купувах се колебаех между SAMSUNG Q80T, SONY XH95 и въпросния LG OLED CX. Ходих гледах ги и ги сравнявах сигурно една седмица по техно веригите и избрах СХ-а и не съжалявам за избора.
@bobined миналата седмица си взех от тях само че още по-евтиния ВХ3. Сайта няма никакви проблеми и телевизора дойде за два дни и половина.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Тази кратка доставка ме навежда на мисълта, че ТВ-то е било в БГ, тоест някой го е купил и след това върнал.
Аз също съм пазарувал от тях и съм ги питал дали имат склад в България, отговаря ли са ми с НЕ.
Продуктите идват от Унгария или там където им е склада в чужбина.