portokala123
Понеже чета 5-6 форума по редовно, там след тест всеки втори открива изгорял пиксел. Повечето си тестват телевизорите само за неравномерност с 2 и 5% сиво. Каква марка и модел беше плазменият ти телевизор ?
На моят 10 годишен плазмен Панасоник, при тест има леко забележима хоризонтална ивица - там където са субтитрите и инфо-бар лентите в телевизиите, но с картина нищо не се забелязва.
Преди 8 години 32" топ модел от 9 -та серия при появата си на пазара струваше 2000 лева
LG ще предложи безплатна 3-месечна пробна версия на Apple TV+ на собствениците на телевизори 2016-2021
https://www.lgnewsroom.com/2021/11/l...e-month-trial/
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1635826566
Пробната версия ще бъде достъпна чрез LG Content Store и трябва да бъде осребрена до 20 февруари 2022 г.„Промоцията важи за всички съвместими модели 2016-2021, 8K и 4K LG Smart TV и е достъпна за собствениците на телевизори LG, които се регистрират за промоцията на Apple TV+ до 13 февруари 2022 г. Офертата може да се използва, като просто следвате бутона на екранни инструкции в LG Content Store или чрез щракване върху рекламния банер на Apple TV+ в началното меню на LG TV“, казаха от LG.
Струва си да се отбележи, че офертата е за тези, които ще станат абонати на Apple TV + за първи път, така че всеки, който вече е изпробвал услугата, не може да се възползва от офертата. Освен това има ограничение от една безплатна пробна версия за отговарящ на условията LG Smart TV и за Apple ID.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-11-21 в 19:30.
Ползвам го QN95ААТ от 4 дни това е истината
При яркост на 12 консумация 120W, Ako вдигна на 20 Оледа няма шанс, но вади очите.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-11-21 в 21:47.
Има толкова много сравнителни клипове в тубата между ЛГ олед и Самсунг 95, че можеш и сам да си прецениш дали си заслужава.
В общи линии разлика ще видиш в полза на оледа, само ако гледаш в идеално тъмна среда и под ъгъл.
При мен след като инсталирам Apple tv,не зарежда изписва, че има някакъв проблем с връзката да опитам по-късно с LG C9 съм.
Днес пристигна 55QN95A, доволен съм на пръв поглед – има качествена изработка и масивна метална стойка, няма изгорели пиксели, няма тъмни ъгли, няма проблем с неравномерност на цветовете и няма ефекта на мръсен екран /за който по форумите има оплаквания/. Общото ми впечатление, че телевизора е добър избор за цена малко над 2К /аз го купих от унгарците за 2300/, но категорично не си заслужава актуалните цени в бг за 3000-3200лв. за 55 инача. В сравнени с върнатия поради изгорял пиксел CX мисля, че OLED имаше по-впечатляваща картина, но разликата не е огромна /лично виждане/, но проблемите с OLED технологията за втори път вече ме отказват от нея. В сравнения с другия ми телевизор Сони 55XH9096 мога да кажа, че Сонито на режим "потребител" има много по-добре настроени по подразбиране цветове /личен вкус/, но Сонито има по-лош видимо ъгъла на виждане странично и има черни /потъмнели/ ъгли, докато при Самсунга го нямам този проблем.
Много благодаря за личното впечатление от ТВ. Безаварйно и с наслада да се ползва
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Здравейте,
търся смарт телевизор - 40 инча с прилична картина и звук . ще се ползва за гледане на телевизия и филми. Като гледам почти няма прилични 40 инчови. явно топ брандовете са се оттеглили от този размер. За съжаление мястото за телевизора е 91 см и по голям от 40 инча не влиза. като че ли съм се спрял на Схарп 40 инча BL5. molq za syweti
Когато телевизора не се побира заради секцията - променяш/разместваш секцията
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/16714
Има 40 инча на Панасоник, ама цената може и да не ти хареса:
https://www.emag.bg/televizor-panaso.../pd/DVL2M0MBM/
Този пост е редактиран от Dedo1975; 07-11-21 в 17:58.
Звука е много приличен - балансиран, но не е нещо, което да замени като качество допълнителни колони или саундбар. Примерно CX по спомен имаше по-силен и плътен бас, но QN95A има доста добър саунд за телевизор и превъзхожда според мен XH9096 в това отношение.
Като цяло единственото, което не ми харесва при QN95A са фабричните настройки на картината /типично за Самсунг/ и се налага да се правят ръчно настройки, особено при game mode, който без корекции е ужасен.
За мен този телевизор QN95 е най доброто което Самсунг са създали за 4к телевизорите,относно Сони този телевизор ги бие по яркост и контраст,причините са прости панелите на Сони са......че това е.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-11-21 в 20:22.
Сони за тв все още няма кой да ги бие , хвали си марките , но не се оливай