Сигурно са пропуснали
Сподели момента със Samsung
Сигурно са пропуснали
Сподели момента със Samsung
Благодаря на всички за помоща все пак.Надявам се избора ми да е добър.
Magic Leap пусна демо версия на своята технология за добавена реалност, която вероятно най-добре може да бъде описан като форма на "добавена реалност", която добавя виртуални предмети върху реалния свят. Magic Leap постига това с особен вид очила и пуснаха демо, с цел да покаже как работи технологията на практика. Специални ефекти или композиране не са били използвани при създаването на тези клипове.
Magic Leap издаде по-рано друг видеоклип, който превръща офис в зона на военни действия, като доказателство за концепцията, а не реални кадри.
Magic Leap
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-10-15 в 17:30.
Здравейте,
Имам нужда от 32" телевизор, към който да мога да закача USB клавиатура и мишка и да мога да броузвам в Интернет! Ако може да не е много скъп модела, защото тогава има други решения с USB Stick. Бюджетът е около 600. Благодаря предварително!
Този пост е редактиран от bright; 01-11-15 в 13:39.
Ценообразуването не зависи от нас...Какъв ти е бюджета? Samsung 32J5500
Здравейте от мен,
Както повечето хора тук имам нужда от съвет за закупуване на телевизор. Телевизора ще е за хола, разстоянието от което ще се гледа е около 3м. Мисля че 50-55" е добре като диагонал. Ще се гледа предимно кабелна на него. Бюджета е 1600 - 2000лв. Ето и някои модели които оглеждам, но не е задължително да е някой от тях.
1. SONY KD-49X8309CBAEP
2. PANASONIC TX-55CX700E
3. SAMSUNG UE-50JU6400
4. LG 55LB870V
5. LG 49UF8507
Panasonic 55CX700 или Sony 55W807/809C. Също и Panasonic 55CS630.
П.С. Между другото, Panasonic 55AS800 е миналогодишен модел и е добър. На сайта излиза, че го има в два магазина, но не е ограничен продукт, което означава, че или са пропуснали да го чекнат или има запечаткаА и да е мостра, може да се видят наработените часове в потребителското меню...на тази цена е оферта.
Този пост е редактиран от pilot; 01-11-15 в 23:18.
Благодаря за бързия отговор. Не държа да е 4К така че ще попитам дали има неразпечатвана броика и от Panasonic 55AS800, но ако са само мостри не бих го взел.
Въпреки че е над бюджета май този е по-добрия избор: Panasonic TX-58AX800E.Заслужава ли си да дам толкова пари ?
Този пост е редактиран от zerozed; 02-11-15 в 02:15.
Аз пък до сега съм купувал само мостри. 2 пъти направих грешка да взема запечатки и трябваше да ходя да ги заменям. Всички тези мои мостри надживяха запечатките на приятелите ми.
От миналогодишните модели на Panasonic от по-висока серия (AS800 & AX800), са останали само мостри. Успях да видя само 50 и 58" AX800, които много ми харесаха. Колебанието ми е дали да взема мострата на TX‑50AX800E - 1600лв или да да взема запечатка от тази година от по-нисък клас, като TX-49CX740E или малко по-голям TX-55CS630E пак около тази цена (1700лв) ?
Здравейте, аз пък сега оглеждам този TX-49CX750E, но ме притеснява това което видях тук https://www.youtube.com/watch?v=B-cblJQ3eZs
Възможно ли е толкова да трепти?![]()
Ами за притеснение е си е - особено, ако смяташ да си го снимаш и да го гледаш през камерата.
Ами за притеснение е си е - особено, ако смяташ да си го снимаш и да го гледаш през камерата.
Голяма прозорливост![]()