Страница 37 от 641 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 9614
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Миналогодишният PANASONIC-TX-55AS800E поддържа DTS, но за разлика от тазгодишните модели няма настройка за големината на субтитрите.
    TX-55AS800E LED LCD телевизори VIERA - Panasonic България
    Технически данни - TX-55AS800E LED LCD телевизори VIERA - Panasonic България
    Повечето тазгодишни модели са UltraHD, така че изборът не е голям. Може би единственият + на UltraHD телевизора ще бъде по-добрият деинтерлейсинг: Няма да забелязваш назъбени диагонални линии при гледане на SD програми.
    Този въпрос е за темата на Sony, но според мен с правилните настройки няма да има проблем.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-10-15 в 21:24.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Значи ще го имам в напредвид.Виждам че си го посочил от предната страница като избор.Ще отивам да чета в темата на Sony сега,да събирам информация.Държах да е тазгодишен модела,но не е болка за умиране ако е и от миналата предполагам.При избора на място ще пробвам с външен хард няколко филма пък ще видим кое-какво Благодаря за насоките,ако се сетя още нещо ще драскам,ако ли не живот и здраве другата седмица ще ви се похваля с някой модел

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Илянски, преди всичко останало си изясни кой тип матрица ти допада - IPS vs VA.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

хаха тука признавам вече ме заклещи в ШАХ и МАТ....Това изобщо не ми говори НИЩО...Това IPS съм го срещал в спецификацийте,но не ми говори нищо.Ако не те притеснявам много ,малко инфо да ми дадеш или някъде да прочета....

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Привет.
    Моля, помогнете ми с избор на ТВ 60-65 инча. В момента съм с 47. Бюджета е около 3 хил. В момента съм с LG и съм доволен. Не съм претенциозен, просто искам по-голям, защото 47-цата отива в детската за детето.
    Благодаря.

7. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

А нещо 65"
    С Панасоник съм имал лош опит и няма пак да си купя такъв.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Ilqnski Виж публикацията
    хаха тука признавам вече ме заклещи в ШАХ и МАТ....Това изобщо не ми говори НИЩО...Това IPS съм го срещал в спецификацийте,но не ми говори нищо.Ако не те притеснявам много ,малко инфо да ми дадеш или някъде да прочета....
    Малък съвет Когато избираш телевизор с мерак, освен бюджет и диагонал се интересуваш от матрица, тип подсветка, покритие на панела, опресняване на картината - важен параметър за бързи сцени, гаранция...стига, че стана много Другият вариант е отиваш в магазина с флашка или без и вземаш, който ти хареса на теб, понеже ще е в твоя хол. Избирай нещо от списъка на Христослав, преди няколко поста. Сложи и Panasonic CS630.

За типовете матрици - ползвай търсачката. Също и на 1 стр. от темата.
    Малко инфо: IPS - слаб контраст, видим с просто око, най-вече на тъмно и много добри хоризонтални ъгли на виждане. VA - обратно.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Благодаря за съветите и инфото Ще се постарая да запомня всичко това при огледа на ТВ.Там на място ще пробвам с флашка или хард няколко филмчета на изброените от вас модели,пък ще видим.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Като ще давам пари, ще давам. Реших да взема този модел: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-L...HD-LED/p/16208
    Мисля, че за тези пари е най-доброто на пазара.

13. Banned
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от ostavime Виж публикацията
    Като ще давам пари, ще давам. Реших да взема този модел: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-L...HD-LED/p/16208
    Мисля, че за тези пари е най-доброто на пазара.
    До преди 2 дни, този 65 инчов модел на LG, в Emag се продаваше на 3200лв. Дори ме е яд, че не го поръчах.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ето сегашните оферти

http://www.emag.bg/televizor-smart-l.../pd/DQK17MBBM/

Май наистина са по-добри и с добра отстъпка. Не се бях сетил за Е-маг. Тоя, който аз съм харесал там е 4270 лв.
    Странно.
    Този пост е редактиран от ostavime; 24-10-15 в 19:07.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

17. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Купувайте, купувайте от емаг! После като ревнете, че не са ви уважили гаранцията ще правите теми с въпроса, какво да правите!

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Здравейте,днес след 2 часа ровичкане взех Samsung UE55JU6400 модел.
    След проба на Sony 807c също не останах доволен от това че след пробите с 2 вида плеъри(Mx и VLC) се оказа че в единия не чете DTS,а другия пък даже не успя да намери устройството за да пуснем филм...
    За Panasonic-a същата работа ми казаха че е...Много му бях хвърлил око специално на него,за CS или CX моделите,но ме отказа това че не тръгват филми.
    Накрая притиснат от избора си взех Самсунг-а.Дано всичко да е наред с него за напред.Много съм разочарован... толкова нови модели и технологично изпипани,а имат елементарни пропуски.

п.с. Сега се загледах че има начин да получа няква камерка като подарък след регистрация на ТВ-то.Това днес не ми го споменаха...Има ли хора които са се регистрирали за да вземат такава и съответно този "Подарък" безплатен ли е ?Пише че до 5 дни след рег-а трябва да я получа...
    polet одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 641 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе