Страница 36 от 649 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 9734
Like Tree2489Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2014

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

2.  

3. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Plamen Chonkov Виж публикацията
    благодаря много за съвета
    ма го гледах вече на живо именно в МОЛ "Сердика" ...само че отзивиде за модела в специализираните сайтове никак са ласкави
    кой от трите?

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    имам голяма дилема при избора на телевизор.
    sony 55w809c
    panasonic 55cx700
    ако от двата мога да зглобя един .......... но уви.
    Моля за насока.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ако нямаш опита и не ти се занимава с Андроид - вземи вторият, но ако си фен на Андроид вземай смело Сонито. Ползата е че има доста приложения.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Ако нямаш опита и не ти се занимава с Андроид - вземи вторият, но ако си фен на Андроид вземай смело Сонито. Ползата е че има доста приложения.
    Благодаря за съвета.
    Входовете (usb) на сонито са ги завряли на кучето в ........, но има dvb-s
    Нямам идея кой панел е по-добър.
    Имам плазма G-20 която много трепти (шим) и ми къса нервите ......... страх ме е пак да не гризна дървото.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Sony не ползват ШИМ в подсветката си, но Samsung го използват масово.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Привет на всички.
    От 2 дни чета форума ви(днес вече и регистриран) понеже дойде време за смяна на телевизора в хола.Моделчето му е LG(кинескоп) и предостави много години вярна служба,но е време да минем на следващо ниво .
    Сега тук е момента да спомена че в главата ми е бозава работа от многото четене,и разглеждане на разни модели и марки телевизори които тук дискутирате и предлагате(Евала за което де..).
    Заделил съм 2000 пари таван.ТВ-то ще се ползва предимно за гледане на телевизия и филми,от флашка или външен хард.Като за големина съм се спрял на 55 инчов(по съвет на мой приятел) и разстояние от около 4-5 крачки.Мисля да го монтирам на стената(добър вариант ли е?).
    От няколко поста разбрах че Сони са много хубави,но имали проблем с кодеци,субтитри и плеъри,което не ми харесва и мисля че отпада от листата.Бях се насочил към Samsung,но видях че доста хвалите Philips и Panasonik.
    Ако може някакви предложения от ваша страна.. ще съм ви много благодарен.Не държа да е 3Д,но ще е добре ако го има.Не искам и да е curved,а нормален.Няма да ползвам тези Smart функций толкоз,освен може би Youtube.
    Тук е момента и да попитам - има ли смисъл да се насочвам към тези 4К ultra HD модели?

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015
    Цитат Първоначално публикувано от Ilqnski Виж публикацията
    Привет на всички.
    От 2 дни чета форума ви(днес вече и регистриран) понеже дойде време за смяна на телевизора в хола.Моделчето му е LG(кинескоп) и предостави много години вярна служба,но е време да минем на следващо ниво .
    Сега тук е момента да спомена че в главата ми е бозава работа от многото четене,и разглеждане на разни модели и марки телевизори които тук дискутирате и предлагате(Евала за което де..).
    Заделил съм 2000 пари таван.ТВ-то ще се ползва предимно за гледане на телевизия и филми,от флашка или външен хард.Като за големина съм се спрял на 55 инчов(по съвет на мой приятел) и разстояние от около 4-5 крачки.Мисля да го монтирам на стената(добър вариант ли е?).
    От няколко поста разбрах че Сони са много хубави,но имали проблем с кодеци,субтитри и плеъри,което не ми харесва и мисля че отпада от листата.Бях се насочил към Samsung,но видях че доста хвалите Philips и Panasonik.
    Ако може някакви предложения от ваша страна.. ще съм ви много благодарен.Не държа да е 3Д,но ще е добре ако го има.Не искам и да е curved,а нормален.Няма да ползвам тези Smart функций толкоз,освен може би Youtube.
    Тук е момента и да попитам - има ли смисъл да се насочвам към тези 4К ultra HD модели?
    Преди няколко дни бях пред същата дилема и в момента поне според мен най-удачен е избора на Панасоник 55CS630E. В момента е на промоция и според мен си заслужава добра картина интернет никакви забележки филми чрез ДЛНА си тръгват субтитри без да насичат, бърз е при боравене с менюто.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Plamen Chonkov Виж публикацията
    Моля за мнение - телевизор FULL HD, от 65' нагоре ( дистанция за гледане около 4-5 метра), цена до към 4000 лв...може и модели от миналата година

Водещи изисквания
    - естествени цветове, добър контраст с наситено черно, високо опресняване (с генериране на 2 междинни кадъра и мигаща подсветка), равномерна осветеност при тъмен екран ( за предпочитане full LED)

Пренебрежими изисквания - със или без 3D ( активно или пасивно), основни SMART функции

Предпочитани марки - Panasonic, Sony, Samsung, LG, Philips, Sharp

Благодаря предварително

70" 4k лева http://www.technomarket.bg/products/...37/lg-70lb650v
    Plamen Chonkov одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

@maikalllll Благодаря за мнението.Този беше един от моделите на които съм се спрял.Ще изчакам да видим и други какво ще кажат по въпроса,и ако не мине котка-път другата седмица може би ще го видя на място и взимам

п.с. а какво ти е мнението за това да го слагам на стената ?

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015
    @maikalllll Благодаря за мнението.Този беше един от моделите на които съм се спрял.Ще изчакам да видим и други какво ще кажат по въпроса,и ако не мине котка-път другата седмица може би ще го видя на място и взимам

п.с. а какво ти е мнението за това да го слагам на стената ?
    Обмислям и аз поставяне на стена но стойките са около 100 лв предпочетох да купя 3Д очила защото ги няма в комплекта.Поставянето не би трябвало да е проблем.Сигурно има и по-добри за тези пари но са мострени бройки в момента.
    Този пост е редактиран от maikallllll; 23-10-15 в 16:25.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Заделил съм 2000 пари таван.ТВ-то ще се ползва предимно за гледане на телевизия и филми,от флашка или външен хард.
    Panasonic не поддържат DTS !

Като за големина съм се спрял на 55 инчов(по съвет на мой приятел) и разстояние от около 4-5 крачки.
    Какви са тези крачки? Пиши дистанцията в метри.
    SONY-KDL-55W809C
    SONY-KDL-55W807C
    PANASONIC-TX-55AS800E
    PANASONIC-TX-55CX700E
    PANASONIC-TX-55CX680E

Мисля да го монтирам на стената(добър вариант ли е?).
    Чудесно..

Само ако възнамеряваш да си вземеш над 90", имаш скъп комп от който да сваляш и пускаш такива филми....или ако работиш с AutoCad и смяташ да използваш телевизора като монитор.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-10-15 в 19:28.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Panasonic не поддържат DTS !

Какви са тези крачки? Пиши дистанцията в метри.
    SONY-KDL-55W809C
    SONY-KDL-55W807C
    PANASONIC-TX-55AS800E
    PANASONIC-TX-55CX700E
    PANASONIC-TX-55CX680E

Само ако възнамеряваш да си вземеш над 90", имаш скъп комп от който да сваляш и пускаш такива филми....или ако работиш с AutoCad и смяташ да използваш телевизора като монитор.
    1.Тези DTS кодеци не се ли съдържат в почти всички формати като DVD и Bluray,или бъркам?Ако може малко пояснение тук че не ми е много ясно,а виждам че по-долу си избройл още няколко модела на Panasonic.
    2.Относно крачките в метри е около 3.5-4 метра.
    3.Относно моделите на Sony,щом си ги препоръчал явно няма да ги изключвам от избора си Да обърна ли внимание и на някой Samsung или да се придържам към изброените ?
    4.Виждам че малко объркване стана тук за това 4K ultra HD.Не смятам да вземам 90'' или да правя останалите неща от изброените,а забелязах че някои от препоръчаните модели са такива?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1, Звукът в почти всички филми е в DTS, но ако телевизорът не го поддържа, а смяташ да използваш вграденият плейър, ще трябва да го конвертираш...
    2, Мда....55"-60"
    3, Samsung 55J6300
    4, При такъв диагонал и такава дистанция, няма да забележиш видима разлика в картината...освен ако не се приближиш на 2 метра от него.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015

Добре,значи ако все пак си харесам Panasonic има ли решение с тези кодеци и плеъри освен конвертирането ?
    Samsunga отпада.. не искам огънат ТВ,все пак благодаря за предложението
    Значи и 4К HD и то отпада,насочвам се само към FullHD.Относно Sony-тата... при тях няма такъв проблем с възпроизвеждането и кодеци нали ?Някъде четох че хората си инсталират други плеъри явно пак заради този проблем.
    п.с. Голямо благодаря за подкрепата момчета,извинявам се че ви тормозя с подобни неандарталски въпроси

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 649 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе