Аз пък точно от андроида бягам .....
Аз пък точно от андроида бягам .....
Соните е с по-яко меню и по-добре се справя с тъмните сцени. При лг са черни, но доста тъмни.
Поддържа шльоковицата DTS
Бонус Андроид - без външни кутии "приемници" недодялки и кабеляци.
При наличние на 5г удължена гаранция от Сони, офертата става муцка
https://www.rtings.com/tv/reviews/be...k-ultra-hd-uhd
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10
Гледай и мисли.
Относно андроида се преполага,че SAMSUNG,LG,HISENCE не го слагат заа 11$ на тв-р(според това което четох),а поддръжката на собствените с-ми им е по-скъпа,защото искат те да си слагат приложенията и да си ги update-ват.Иначе някой ден може да им се случи случката на HUAWEI.
Не знам дали е така,казвам само какво съм прочел(видял-не помня).
А и не знам защо искаш да дадеш 80 лв. повече от цената,която към момента дори не е най-ниската:
https://edigital.bg/led-televizori/l...evizor-p862608
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-12-21 в 00:28.
LG 55C1 в Емаг е 2150лв, обаче ми се струва завишена цената. Реалната трябва да е към 1900лв
При тези цени това е модела,без съмнение.При унгарците е със 100лв по-евтино Сони-то ..., но от друга страна 65С11 е само 2870лв
Щот обичам нещата да се случват бързо и без лаг.Щот се прецаках да взема Сони (висок клас) с андроид преди няколко години и виждам в момента каква боза е и т.н.
Не съветвам,а само изказвам мнение.Всеки си взима каквото го кефи.Ако ме питате аз бих взел Панасоник Олед,но си взех ЛГ защото Панасоник нямаха 77".....
Имал съм ЛСД и Панасоник и Сони и Самсунг всички от високия клас.Това което виждаха очите ми е,че Панасоника ги убиваше от всякъде.....
Според мен по рационален избор е продуктът с по-добри условия които ти предлага при сключване на сделката (продажбата), но много добре прочети пълните условия за Сони и тези 5г гаранция. Да не се окаже, че е пълна гаранцията само първите 2г, а останалите 3г са само за определени дефекти или компоненти.
Здравейте,
смятам да сменя телевизора и съм се насочил към 48-50 инча.
Бюджета ми е около 1200 лв , телевизора ще се използва главно за спорт, филми и ютуб.
Ще съм много благодарен да ме насочите към определени модели.
cataluneca
Samsung UE50AU9072 / 9002
Philips 50PUS8506
Panasonic VIERA TX-50JX800E
Samsung QE50Q60A
Производственото съоръжение на Nanosys, където се правят квантови точки!
Привет на всички , дойде време са смяна на статия KDL-50W809C с нещо по адекватно за съдържанието която му пускам. Ще гледам филми и сериали 4к HDR, Dolby vision и другите популярни HDR формати .При звуците
същата работа, търси се Dolby Atmos, и др. Смарт възможностите на са от голямо значение,имам много външни устройства от който гледам. Гледането на телевизия не е приоритет при мен.
Насочвам се към OLED и специално към LG C1, но и други марки са в списъка .
Дайте ми и други предложения.
А конкретно за С1 какво трябва да гледам чух за дефекти при различни панели?
Също така каква е разликата между
LG OLED48C11LB и LG OLED48C12LA
Май само в цвята?
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Този пост е редактиран от chitalov; 26-12-21 в 15:08.