А защо сваляш размера ? Вземай 55"
А защо сваляш размера ? Вземай 55"
А как са OLED телевизорите с топлината, питам заради полицата над тв на колко да е вдигна?
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Както и при LCD-та - 5-10см , а така като гледам спокойно и 65" ще поеме ... стига да има кой да "поеме" цената му
п.п. а какъв е сребърният красавец долу вляво
Другият в спалнята е по красив, но не е за тези тонколони.
IMG_20211226_163411.jpg
IMG_20211226_163320.jpg
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-12-21 в 19:37.
Здравейте,
чудя се м/у тези два модела Samsung 50AU9072 и Samsung 50Q60A.
Моделите доста си приличат и незнам дали има смисъл да дам почти 200 лв повече за Q60A. Някой може ли да сподели неговото мнение при избора ?
cataluneca
Samsung 50Q60A.
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10
Здравейте и ЧНГ
Искам да си взема телевиор 55 " и се колебая между 2 вида
SONY KD-55XH9505 4K Ultra HD LED
и SONY XR-55A80J 4K Ultra HD OLED
Доставика ми е А1, Притеснява ме Burn in при олед телевизора (все пак се гледаме понякога една програма с лого когато има няколко мача последователно), нормално гледаме телевизия като събота и неделя малко повече.
моля за съвет
Поздрави
bluewave
не си за OLED
SONY KD-55XH9505
2022 XH95 трудна работа да не е мостра...
Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
XH95 e на 2-3 години. Я погледнете за нещо по-старо.
Здравейте на всички и за много години!
Имам следния въпрос. Вярно ли е толкова голям проблем прогарянето при гледане на ТВ при OLED? Тъкмо се навих да взема 55" C1, като основно гледам спорт - тенис и футбол.
На MAG 524 има една опция, която е за предпазване на плазмен екран уж, но какво точно върши още не съм пробвал...Гледах въпросното C1 наживо изглежда много добре, мамка му!
След колко време се проявява това прогаряне, гаранцията покрива ли го?
Вземай,супер е C1 то.Има опция за логотота да избледняват и стават прозрачни и мисля че няма да има грижа с тях.Вероятността да получиш прогаряне е много малка,но картината си е супер на оледа.Изчакай някаква промоция,аз го взех на 2060 лв на рожденния дена на емаг когато беше -10% цената.Сега на 8 ми ми изтича едномесечния срок в който мога да го върна,но мисля да си го оставя,много е добър.
akela
Взимай и не се плаши. Има си правила за спазване при OLED който може да ги прочетеш тук в форума и ако ги спазваш мисля, че няма да имаш проблем. То същото беше едно време с плазмите, но аз имам плазма на Panasonic от 2007г. и още няма прогаряне. А иначе какъвто и телевизор да вземеш различен от OLED си е просто компромис с качеството на картината.