Страница 383 от 620 ПърваПърва ... 333373381382383384385393433 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,731 до 5,745 от общо 9288
Like Tree2382Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от zulus Виж публикацията
    Хора, дайте мнение за това.
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-OLED/p/13189

Я кажи,пука ли,когато го изключиш? Минах и през 55XH9505,но при него,като го включиш,започва да припуква от разширяване на пластмаси. Когато го изключиш ставаше още по-лошо-продължаваше да пука още 2 часа,този път от свиване на пластмаси. Докато пука,когато работи,беше по-приемливо,защото на фона на звука може това да се пренебрегне,но,когато го изключиш и настане тишина(понеже беше в спалнята) ,чак ме събуждаше. И,съответно замина по предназначение,обратно при търговеца. Та,кажи,и твоя ли пука или съм попаднал на кофти бройка,защото ТВ-то ми харесваше.
    За първи път чувам. Поне до сега не съм забелязал да пука. При мен е една температура постоянно в стаята...

Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
    Този пост е редактиран от evdiko; 06-12-21 в 00:04.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2015

То на Сони всичко им пука и PS-ите и телевизорите...
    DeepShadow одобрява това.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз пък имам и съм имал сумати и различни марки и модели тв и как пък ни един не пукаше , още по-малко пък Плейстеъшън-ите (виж след някоя година да фучи вентилатора е друг въпрос, ма при някой след профилактика и смяна на пасти се оправя)
    Този пост е редактиран от svetlio1; 05-12-21 в 21:51.
    Teodor_Zdravkov одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

В последните 50 години има два модела тв : Сони и всичко останало ... Пукат ви ушите ....
    mirbg одобрява това.

6. Junior Member Аватара на vasettoo
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    Видин

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    В последните 50 години има два модела тв : Сони и всичко останало ... Пукат ви ушите ....
    Pioneer Kuro entered the chat...lol

Изпратено от моят Mi A2 с помощта на Tapatalk

7. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Докато има хора, които търпят смяна на каналите по няколко секунди така ще е. Като не могат да се справят с тъпата андроид система да ги продават като прости телевизори по-евтино, хората ще са по-доволни.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Dec 2021

Здравейте, след 7 години Самсунга ми предаде богу дух.Затова се налага да купувам нещо,но си нямам и идея какво. Досегашния беше 43 инча,но ми беше малък вече. Гледа се от около 3 метра,работи почти цял ден,кога тв,кога youtube. От време на време пускаме някое филмче, като изискванието е да е с добро качество. Игри не сме играли и няма да играем.Като марка нямам предпочитания,само да не е пак самсунг,че от стария ми побеляха косите. Бюджета е до 3000 лв, ако нещо си заслужава,може малко да вдигнем.Като цяло търсим безпроблемен тв,поне доколкото е възможно .Благодаря предварително

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Утанас Виж публикацията
    Гледа се от около 3 метра, работи почти цял ден, кога тв, кога youtube. От време на време пускаме някое филмче, като изискването е да е с добро качество. Игри не сме играли и няма да играем. Като марка нямам предпочитания, само да не е пак самсунг, че от стария ми побеляха косите. Бюджета е до 3000 лв, ако нещо си заслужава, може малко да вдигнем. Като цяло търсим безпроблемен тв, поне доколкото е възможно .Благодаря предварително
    Определено не си за OLED.
    55 или 65" търсиш ?
    PANASONIC JX940E ...

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Цитат Първоначално публикувано от berpan Виж публикацията
    То на Сони всичко им пука и PS-ите и телевизорите...
    На някои хора им пука в главите май.
    Имам Sony 55XH9096 купен декември 2020 г. Страхотен телевизор и продължавам да му се кефя вече една година. Нито пука, нито щрака, нито андроида му е бавен, нито някакви други набедени дефекти на разни хора в този форум.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2019

И аз имам Сони 55ХН9077 вече шести месец и не съм го чул да пука.

Изпратено от моят moto g(9) power с помощта на Tapatalk

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Моя пука по Нова година като отварям шампанското .....

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2016

Здравейте да се включа в темата за пукането.
    Имам sony 55 А8 телевизора пука доста често и като е включен и изключен. Под пука имам предид че се чува като че ли нещо се превключва вътре. Трябва ли да се притеснявам?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021
    Навярно си чувал по-възрастните да казват - "като кон, с капаци". Надявам се да ме разбереш,какво искам да ти кажа, ама едва ли?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от aver Виж публикацията
    На някои хора им пука в главите май.
    Имам Sony 55XH9096 купен декември 2020 г. Страхотен телевизор и продължавам да му се кефя вече една година. Нито пука, нито щрака, нито андроида му е бавен, нито някакви други набедени дефекти на разни хора в този форум.

Форумът май се напълни с индивиди,с ниски изисквания към себе си. Или пък аз съм прекалено взискателен,че търся винаги най-доброто? Не знам....

- - - - - - - - - -

Моя пука по Нова година като отварям шампанското .....

Пращиш от акъл! Ашколсун!
    berpan и fabia6300 харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2009

АБе и Sony почнаха да използват евтина пластмаса за телевизори над 2000лв...

Вероятно ще се намерят и хора, които не са съгласни с мен, но е безумие да даваш над 2к лв за LCD при положение, че OLED е на същата цена.
    berpan и fabia6300 харесват това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Това пукане което забелязвате при телевизорите как по-точни го определяте - като единичен звук (звук от превключва на реле вътре в тв-то) или поредица от 2-3 бързи припуквания (все едно някоя пластмаса се деформира от награвяне). Също кога се наблюдават тези пукания - при дълго време работещ телевизор, при включване или при изключване? Как е монтиран телевизорът - на стойката си или на стена? Според мен ако е монтиран на стена е по-вероятно да се срещат такива звуци, заради "увисването" на телевизора, особенно ако е леко наведен на пред ( за намаляне на отражение от прозорец например). Имали необходимите минимални отстояние на телевизора от обектите около него (за правилно охлаждане)?

При старият Samsung, много отчетливо се чува да сработва управляващо реле (най-вероятно на захранващият блок) при изгасено състояние. И до сега не мога да разбера защо това реле сработва когато тв-то не се използва.

При Sony забелязах силна остра миризма на първият ден работа, но никакви пукания. Цялостаната температура на Sony е осезаемо по-висока от на LG, след няколко часа работа. Дори на разстояние около 10-15 см се усеща леко като уред за утопление

Открих нещо интересна аудио опция при LG - възможно е да се използват вградените говорители на тв-то + външни озвучителни тела по едно и също време, т.е. може да се симулира surround звук. Опцийте за свързване са през оптичен кабел, bluetooth и 3.5мм аудио изхода. През bluetooth при мен се получава едно време закъснение, което не мога да компенсирам напълно дори и през менюто, предполагам през оптика няма да се забележи. При Sony не открих такава опция, ако някой знае къде да погледна в менютата нека сподели.
    Днес направих speed test през вграденият браузър на Sony и LG (няколко теста):
    5GHz
    - Sony - 32 Mbps download / 97 Mbps upload
    - LG - 48 Mbps download / 128 Mbps upload
    2.4GHz
    - Sony - 19.4 Mbps download / 35.7 upload
    - LG - 18.9 Mbps download / 14.6 upload

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе