55С1 за 1600лв. ми се обади един приятел, че е имало и наистина е била много добра оферта. Но очевидно е свършил доста бързо. Samsung 55S95B за 2600лв. също звучи добре - беше по 3200лв.
Най-добрата оферта за момента на поста ми е 55С2 - 2200лв. 65С2 - 2900лв. Който е навит да купува, докато има бройки.
Този пост е редактиран от VanDan; 18-11-22 в 10:12.
Както се казва, майната му на парите, важното е да сме здрави... Аз по-грешни пари "засилих", защото си имах ТВ. Просто глезотия уж за OLED, но повече май ей така за кеф. Вие поне имате реална нужда от нов ТВ.
Този пост е редактиран от VanDan; 18-11-22 в 10:31.
Какво ви е мнението за - Sony Bravia KD-43X72K?
И 65 c2 за 2900 свърши. Честито на намазалите.
Сега видях 65qn90b за 2900 лв. По последни спомени беше над 3300.
В полунощ сряда срещу четвъртък отворих emag и си погледнах любимите продукти, бях добавил 77C2 заради чуденето ми преди седмица, и виждам цена от 2830, само че от Flanco (пак някакъв румънски търговец), гледам, обновявам, стои си. Викам си, ще пробвам да поръчам, добавих го. Всичко одобриха, фактура, съобщение от емаг, че всичко си е точно. Все още стои на одобрено плащане. Веднага след поръчката ми, при разглеждане в сайта взе да се показва предлаганият от emag, т.е. този от Flanco е бил един брой. Почти съм сигурен, че няма да го получа за тези пари, но какво може да се направи ако ми кажат, че няма как да се достави. Не излиза ли, че е подвеждане?
Някой има ли представата , ако предявиш връщане в емаг на продукт и избереш опцията, че си го намерил на по добра цена при тях, дали могат да ти направят намаление на текущия и да не се занимават да връщаш и взимаш нов?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Моето мнение е , че при условие, че си го платил и плащането е прието, няма къде да ходят. Фианко, Оволт и още един са румънски и според мен ЕМАГ ги използват да въртят продуктите през тях. Единствено могат да ти кажат, че са имали грешка в системата и че е била изчерпана. Тогава можеш да пуснеш оплакване в КЗП, ама знае ли се кво ще стане, защото ти поръчваш от чужда страна в ЕС и там КЗП трудно ще реагира
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Така си е, колега. Днес сме тук, утре ни няма... Дай боже и двамата да останем доволни!
В този ред на мисли да попитам: има ли някакви по-особени процедури или настройки, които трябва да се направят първоначално, след като си получа добичето? Ако да, ще си запазя правото да питам тук в деня "D".
- - - - - - - - - -
Колега, и аз съм на мнението на колегата djoni1, че ни би трябвало да те въртят. Щом плащането е минало, живи-умрели трябва да го изпълнят.
Гледах и аз само че телефони.предлагат само техни продукти.В технотата беше всичко 10% надолу преди време.
Този пост е редактиран от iihtiandar; 18-11-22 в 12:33.
Уха, колегата Frost може да се окаже,че е нацелиш офертата на годината. Дано го получи и се похвали.
55s95 го има за 2400 лв в зора и техмарт.
Аз вече писах, че съм доста доволен от качествата на модела Sony 55A83K, който купих. Само размерът ми се вижда малък. Аз това си го знам, но просто разположението не ми позволява повече. Ако бях чакал сигурно щях да се изкуша за Samsung OLED 55S95B за 2600лв. Но пък получих допълнителни 3г. гаранция за 5г. общо, на което аз лично държа за битови уреди. Сега само да нямаме проблеми с дефекти и повреди. Поне няколко години ТВ няма да ме интересува като обект на интерес и покупка.