55х93J 1500 лв. Някой да го отнася бързо.
Е, чакай сега. С2 е друга технология и съвсем различен клас. Ще останеш очарован от с2.
Само при мен ли го има този феномен да ме сърбят ръцете да си купя пак тв, въпреки че имам qned913 от 4-5 месеца? През 30 минути се виждам да ровя за някой олед. [emoji23]
Този пост е редактиран от gurcayy; 18-11-22 в 15:23.
ОФФФФФФФФФФФФФФФ това е най големия проблем ! Аз от няколко часа не мога да си намеря място.. бесен съм... но за какво !? Имам ли нужда от ново ТВ !? И да и НЕ ! В моята стая имам 60 инчова плазма, ползвам я 10 години, работи добре.. нужен ли ми е телевизор ? Оффф не бих отказал нов но и този ми е достатъчен... нали !? Бях набелязал 65" U8HQ в OZONЕ, за 1799 лв... бях дори на един клик да го закупя, беше в кошницата ми вече избирах начина на плащане, мислих да го взема на лизинг без оскъпяване.. но.. се спрях ! Реших да преспя една вечер, да го из коментирам с приятелката ми и тогава да видя какво да правя.. днес.... вече го няма... умирам от яд, макар и че не разбирам защо... но .. от една страна от 2023-ра ТВ--та ще се силно скопени, с намалена производителност на високи цени, и все си мисля че ако се взима ТВ трябва да е сега.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-11-22 в 16:10.
И при мен е тая краста. И се убеждавам, че нямаш ли OLED, нямаш нищо (лично шеговито мнение).
55C2 го има отново наличен в емаг за 2299. Преди това не беше ли за 2199?
Този пост е редактиран от Frost; 18-11-22 в 16:56.
Преди два месеца взех 65“ A8H OLED и само заглеждам А95К, S95B и C2…
Купих го за 1499€ + 100€ за 5 години гаранция.
Иаз съм като вас…
Какъв съвет (или отрезвително ритане по кокалчетата) ще ми дадете?
Сега виждам, че 65S95B го има за 3400, но интересно, че основно показва цената на emag...
Ааа, мерси. Май все пак ще се охарча...[emoji1787][emoji1787]