Има един френски сайт https://www.lcd-compare.com/, там може да въведе филтири за функциите, които търси и ще излязат тези модели, които отговарят на търсенето и.
Аз не мога да го направя вместо нея, защото нямам достъп до сайта.
Има един френски сайт https://www.lcd-compare.com/, там може да въведе филтири за функциите, които търси и ще излязат тези модели, които отговарят на търсенето и.
Аз не мога да го направя вместо нея, защото нямам достъп до сайта.
За тези пари и този размер : Телевизор Philips LED The One 43PUS8507/12, 43" (108 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас G - eMAG.bg Мисля че е най логичния избор, след него евентуално :
Телевизор TCL QLED 43C635, 43" (108 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас G - eMAG.bg защото е QLED... и уш трябва да има по добри цветове .
Така да е...Но само с четене по сайтове не става,иска си и друго.Жената е написала какво търси,работата е ,че капацитетите тук, не могат да и дадат съвет,защото са неподготвени . А са неподготвени,защото гледат само в една посока и се взимат много на сериозно.И тогава става в един момент мазало.... ttssvveettyy, не очаквай помощ тук,за съжаление...Потърси другаде съвет,само ще те объркат повече,а и ще почнат едни подигравки....Не влизай в филма им.Бих те посъветвала на лични,но....нямам права...пак за това...И никой не ти казва докога...Аз чакам,но не го прави и ти.
Аз все още се чудя какво правиш тук?
Достатъчно е човек да погледне профила ти за да разбира че всичките ти коментари са подигравателни, саркастични или " агресираш" срещу някой потребител, и на всеки му е ясно че си някакъв трол/бастун който най вероятно е бил баннат по рано и сега се прави на жена за да се еВава с хората във форума.
Ами помогни на жената,защо и даваш модели които не отговарят на критериите и...Или случайно се припозна в критиките ми...Май си неподготвен,а
Благодаря на всички за отговорите.И на тези посочили конкретни модели,тъй като това беше основното ми питане.Зададох определени критерии до колкото Емаг ми позволява,но излизат много модели и от там започнах да чета в този форум.От прочетеното тук имаше доста неща,които за мен бяха на "китайски"като параметри и затова директно попитах за модел.Благодаря Antracsa за посочените модели,имат всичко което искат бъдещите ползватели.Лека вечер на всички!
Този пост е редактиран от ttssvveettyy; 18-04-23 в 22:47.
Филипса отговаря на 100% на изискванията и , или имаш в предвид че е с 30 лв по скъп !? Аз ще и ги пратя по paypal !
Дори да изключим че е доста солиден като производителност телевизор заради добрия си чип сет и прилична яркост, има всичко което е необходимо от гласово търсене, android до блутут и Амбилайн който ще е перфектен за детска стая !
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-04-23 в 22:46.
Гледам, че за 830лв има и разопакован 43PUS8807 https://www.emag.bg/televizor-philip...f=fav_pd-title , така че може да се пробва - винаги може да се върне ако не е наред или просто не ви хареса.
Продукт със следи от употреба, повредена опаковка, фини драскотини по екрана, фина драскотина по стойката, комплектът с аксесоари е разопакован, комплектът с ръководства е разопакован
Аз не бих се занимавал...
Тия неща ги пишат май абсолютно на всички "разопаковани" ...
На трите разопаковани бройки пише различни дефекти.
Само на този екземпляр е посочено, че е с драскотини по екрана.
Много зависи от цената, щом са го изкарали за продажба, явно става за употреба и не е толкова лош, защото рискуват да си вкарат таралеж в гащите и да дават излишни пари за куриери защото и в двете посоки те поемат разходите но, да, като цяло и аз това винаги гледам, дали пише нещо за екрана като драскотини и изгорели пиксели, иначе останалото го пишат на почти всички разопаковани артикули и не е важно.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 19-04-23 в 14:30.
Здравейте,
Заглеждам следния модел ТВ Sony XR-50X92K за дневна. Основно ще се ползва за гледане на телевизия и отвреме на време някой филм, YouTube, приложението на А1 и HBO Max. Може ли някой да даде мнение ако го има вкъщи? Единствено ме притеснява PWM, тъй като имам проблеми със зрението и предпочитам телевизор, който е Flicker-Free. Имаме модел на Сони в друго жилище, който е Flicker-Free и сме много доволни от него. Приемам предложения и за модели на други марки(за предпочитане Samsung или LG).
Предварително благодаря на отзовалите се!
Този пост е редактиран от NaniG; 21-04-23 в 16:55.