Страница 600 от 617 ПърваПърва ... 550590598599600601602610 ... ПоследноПоследно
Резултати от 8,986 до 9,000 от общо 9245
Like Tree2368Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от coverstar Виж публикацията
    Амазонския модел няма оптичен аудио изход....
    За мен лично е важен, защото така си връзвам саундбара ...
    Ако не ползвате такъв тип връзка,за вас е без значение...

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
    Да, но все пак ми е трудно да повярвам че няма оптика... ползват едни и същи шасита и чипсетове... но да видим, колегата да сподели впечатления когато го вземе.

- - - - - - - - - -

В зора : Телевизор TCL 43T7B , QLED , 43 inch, 108 см, 3840x2160 UHD-4K , Sm... (zora.bg) на снимките показват че има оптика :

2.  

3. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Да, но все пак ми е трудно да повярвам че няма оптика... ползват едни и същи шасита и чипсетове... но да видим, колегата да сподели впечатления когато го вземе.

- - - - - - - - - -

В зора : Телевизор TCL 43T7B , QLED , 43 inch, 108 см, 3840x2160 UHD-4K , Sm... (zora.bg) на снимките показват че има оптика :

Инфото от Х2....

4. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Знам какво пише там, и пак казвам че ми е трудно за вярване след като имат едно и също шаси и мейн борд, за това проверих и в ЗОРА , хората които продават телевизора са дали снимки на които пише че има оптичен вход.

- - - - - - - - - -

5. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Само обърнах внимание, човека като си го купува и ако случайно ползва оптичен кабел за аудио да си провери как действително стоят нещата....
    Щото наяве е по-различно от на снимка....

6. Novice
    Тук е от
    Jul 2024

Благодаря, утре отивам да вземам T7B и ще пиша как се държи
    AntrAcsA одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Липсата на една оптика не би бутнала покупката.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Jul 2024

Има си оптика телевизора. Довечера ще го настроя и ще дам мнение.

10. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

В града ни ЗОРА отвори нов и по голям обект, имах шанса да разгледам някои телевизори, но това което ми се наби на очи бяха новите телевизори на Филипс, 8079 и т.н.
    Изглеждаше като чели бяха най ярки и цветни на фона на останалите телевизори около тях в същия ценови клас... много жалко че Филипс решиха да разкарат Андроид и Пентоник процесорите.. щяха да са добър избор за 2024-25-та, но сега все още е много трудно да се препоръчат.

Друг телевизор който ми грабна окото, пак от по евтините модели бе Hisense E7K, стори ми се с доста по наситена картина сравнение с телевизорите около него, и пак ги бяха подредили горе долу по цена и клас.

Иначе от по новите модели мисля че успях да видя LG C4 който си беше.. ОК , според мен ще е неразличим от С3 който пък бе почти неразличим от С2

Така ще е при С сериите, могат само да вдигат чистотата на опресняване и може би обработката на изображенията с помощта на A.I. но не мисля че ще видим някаква еволюция докато все още се ползват сегашните WOLED панели.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-07-24 в 18:18.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2020

ри, но това което ми се наби на очи бяха новите телевизори на Филипс, 8079 и т.н.
    https://www.displayspecifications.com/bg/model/869d3b92

12. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Някой собственик,нещо мнение?[emoji6]

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Здравейте,

Благодарение на форума купих няколко телевизора.
    Сега обаче искам да взема на майка ми. Ще се гледа предимно цифрова телевизия и евентуално филми , но много рядко 4к. Повечето време ще са си 1920п. Четох за препоръките за телевизор и се спрях на TCL 55C805 и Philips 55pus8818. Онзи ден румънците бяха пуснали пак TCL-a и го поръчах на 1170лв. Избрах го пред филипса, защото стаята е светла и е VA матрица. По принцип се гледам предимно вечер, но въпреки това.

Сега видях, че има TCL 55 QLED C745 на 880лв. като виждам, че също е 100херца. Видях че С745 е с 3пъти по малко зони и е full area , a C805 e mini led. Вкъщи съм с 2 олед, знам, че няма да гоня това качество ,а и не ми трябва за майка ми такова .
    Дали е със същия процесор като на С805. Реални ли са тези 100 херца. Разликата от 300лв дали си заслужава за С805?
    Има ли някакви съществени недостатъци С745?
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-ql...medium=android

Благодаря Ви.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

14.  

15. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от djoni1 Виж публикацията
    Здравейте,

Благодарение на форума купих няколко телевизора.
    Сега обаче искам да взема на майка ми. Ще се гледа предимно цифрова телевизия и евентуално филми , но много рядко 4к. Повечето време ще са си 1920п. Четох за препоръките за телевизор и се спрях на TCL 55C805 и Philips 55pus8818. Онзи ден румънците бяха пуснали пак TCL-a и го поръчах на 1170лв. Избрах го пред филипса, защото стаята е светла и е VA матрица. По принцип се гледам предимно вечер, но въпреки това.

Сега видях, че има TCL 55 QLED C745 на 880лв. като виждам, че също е 100херца. Видях че С745 е с 3пъти по малко зони и е full area , a C805 e mini led. Вкъщи съм с 2 олед, знам, че няма да гоня това качество ,а и не ми трябва за майка ми такова .
    Дали е със същия процесор като на С805. Реални ли са тези 100 херца. Разликата от 300лв дали си заслужава за С805?
    Има ли някакви съществени недостатъци С745?
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-ql...medium=android

Благодаря Ви.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

C805 e по добър телевизор от C745 , въпреки че цената се променя и в момента на места са завишени, все пак 300 лв са си 300 лв, за някои разликата е голяма за други не, тук всеки сам си преценя .

Лично за мен C805 е по добър избор, освен заради по високата яркост и контраста, също така заради чипсета - Pentonic 700 , който идва с някой фючърси за подобряване на обработката на изображенията, също и наличието на WIFI 6/AX за мен е голям плюс.

Иначе C745 e 144hz панел, да, C805 също.

- - - - - - - - - -

Ако ще го взимаш за възрастен човек който ще гледа главно сериали, филми и т.н. може би е добре да си спестиш тези 300 лв и да вземеш C745, още повече че сега цената на C805 e доста висока и разликата е повече от 300 лв.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 23-07-24 в 18:51.

16. Novice
    Тук е от
    Jul 2024

След няколко дена с 43T7B мога да кажа, че е доста добър избор за парите си. Екран, звук, контраст. Единствения бъг, който дава засега е, че при включване се конектва за Wi-Fi, но няма интернет.. Трябва да рестартирам рутера или да изчистя кеша на приложението на телевизора и след това се оправя..

Има ли друг начин да не си играя всеки път при включване да не рестартирам рутера?

17. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Krogh Виж публикацията
    След няколко дена с 43T7B мога да кажа, че е доста добър избор за парите си. Екран, звук, контраст. Единствения бъг, който дава засега е, че при включване се конектва за Wi-Fi, но няма интернет.. Трябва да рестартирам рутера или да изчистя кеша на приложението на телевизора и след това се оправя..

Има ли друг начин да не си играя всеки път при включване да не рестартирам рутера?
    Странен и неприятен проблем... понякога в началото след като се вържеш към WIFI-a пише за малко че няма интернет, но за кратко, опитай да ъпдейтнеш системата си , провери дали си с последна версия.
    Имаш два избора, да изчакаш ъпдейт за да оправи бъга или да върнеш в рамките на две седмици след закупуването/доставката на ТВ-то и да вземеш друго.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 23-07-24 в 18:52.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2017

Здравейте,
    Насочил съм се към купуване на 75" телевизор и като цяло съм се спрял на ето тези двете сонита. Имам OLED на LG и в светла стая не съм очарован от отблясъка.

Дайте мнение моля или препоръчайте нещо друго в този ценови диапазон. Операционната система не ме вълнува по никакъв начин тъй като ще има закачено Apple TV към телевизора.
    Благодаря.

https://scenter.bg/products/sony-bra...v-2024-k75xr90

https://scenter.bg/products/k75xr70-...4k-ultra-hd-75

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе