Страница 610 от 617 ПърваПърва ... 560600608609610611612 ... ПоследноПоследно
Резултати от 9,136 до 9,150 от общо 9245
Like Tree2368Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от miroleskov Виж публикацията
    След малко четене да ми кажете правилно ли разбирам,че мини лед e по-добре за светли помещения като моето,а за добра картина на кабелни канали по-добре да е Сони с XR процесор,но той се доближава като цена до 77-ца с Oled на самсунг примерно https://www.emag.bg/televizor-samsun.../pd/DZYNZXYBM/ и сега дилемата ми се свежда дали пък да не взема OLED или пак ще ме върнете на TLC или HISENSE ,които аз все още не съм разгледал по някаква причина
    Добър избор, стига да имате щори или пердета (и да не попада пряка слънчева светлина върху дисплея!)

Дискусия на съдийския панел за последния ShootOut,
    започваща в 15:30

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...ml#post1073329

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Jul 2023

Здравейте,
    предстои ми покупка на телевизор и искам да е на SONY. Спрях се на модел: XR-65A95L
    Изискванията са да е OLED технология и чист Android. Какво бихте ме посъветвали и препоръчали?
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-OLED/p/10762

4. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Сони са с Андроид ТВ.

5. Novice
    Тук е от
    Jul 2023

Добре, а кой модел на SONY бихте ми препоръчали?

6. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Така зададен, въпроса звучи като майтап. Това е най-добрия телевизор към момента изобщо. Какви са изискванията освен да е "oled с чист Android"? Таван на бюджета очевидно няма. Гони ли се някакъв размер на дисплея, от какво разстояние и в какво помещение ще се наблюдава, за какво ще се използва (игри, филми, бг кабеларка, стрийминг)?

7. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от ConZoli Виж публикацията
    Здравейте,
    предстои ми покупка на телевизор и искам да е на SONY. Спрях се на модел: XR-65A95L
    Изискванията са да е OLED технология и чист Android. Какво бихте ме посъветвали и препоръчали?
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-OLED/p/10762

AKO може да си позволиш А95L, взимай смело! Два поредни години (както и спомена Cuban ) го избират за най добър телевизор.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Sep 2024

Здравейте!
    Предстои ми покупка на нов ТВ. Избора е огромен и не успявам да избера модел/марка сам, ще се радвам на малко насоки.
    Изисквания:
    1. 75" (или повече)
    2. Smart (Android/Google TV) - Държа да мога безпроблемно да използвам Kodi TV и Streamio приложенията.
    3. Най-добрата картина (знам, че е субективно) - Ще се гледат филми/сериали/анимета през нощта, а през деня ще върви за фон телевизия от А1. От време на време, ще се пуска и PS5.
    4. Искаше ми се да е Philips заради Ambilight, но в крайна сметка не е 100% задължително.

Разглеждайки темата виждам, че от значение при избора са някои въпроси:
    1. Осветеност на стаята - Не е прекалено светло, а и няма да се гледа много през деня, както споменах - върви телевизия просто за фон.
    2. Разстояние - около 3м, но държа на голям телевизор, искам да съм във филма, когато гледам.
    3. Бюджет - <= 3000лв.
    4. Предпочитам нов с колкото се може повече гаранция, но не изключвам възможността да разгледам и варианти втора ръка.

Поздрави и благодаря предварително за мненията и помощта!

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Изборът ви въобще не е толкова огромен. Тръгвате от изискването за ОС - такива с ГугълТВ са само Сони, Филипс (вече май не всички модели) и TCL. След това гледате по размер, кои влизат в бюджета и за 75 инча май за Сони хубав не се класирате за 3000лв. Търсите дали има в бюджета Филипс (щом ги харесвате) с ГугълТВ. И може би накрая парите ще стигнат за някой TCL.
    Гледам има някаква примоция на Сони KD-75Х80L 2600 в ТП. И TCL 75C845 за 3000лв.
    Този пост е редактиран от VanDan; 21-09-24 в 20:16.
    didoslavov одобрява това.

11. Novice
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    Изборът ви въобще не е толкова огромен. Тръгвате от изискването за ОС - такива с ГугълТВ са само Сони, Филипс (вече май не всички модели) и TCL. След това гледате по размер, кои влизат в бюджета и за 75 инча май за Сони хубав не се класирате за 3000лв. Търсите дали има в бюджета Филипс (щом ги харесвате) с ГугълТВ. И може би накрая парите ще стигнат за някой TCL.
    Philips не намирам с OS различна от Titan. Не че имам нещо против нея, просто не намирам никаква информация за приложенията, които искам да инсталирам.
    TCL-те ги заглеждам, малко съм скептичен, защото не е никоя от наложилите се марки, но не ги изключвам като вариант. Дали мога да се вместя с OLED TCL в бюджета?

12. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от didoslavov Виж публикацията
    Philips не намирам с OS различна от Titan. Не че имам нещо против нея, просто не намирам никаква информация за приложенията, които искам да инсталирам.
    TCL-те ги заглеждам, малко съм скептичен, защото не е никоя от наложилите се марки, но не ги изключвам като вариант. Дали мога да се вместя с OLED TCL в бюджета?

Има филипс : Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 75PUS8818, 75" (189 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023) - eMAG.bg Тук е добре да знаеш че имаш страхотен процесор, може би най добрия на пазара, НО е 400-500 нита максимална яркост, няма диминг зони, класически LCD телевизор. И НЕ не може да вземеп OLED на TCL защото няма, и да имаше... да се взима OLED телевизор , различен бранд от LG, Sony, Samsung или Panasonic е лоша идея.

Най добрия телевизор до 3000 лв , 75" с андроид е Телевизор TCL MiniLed 75C845, 75" (189 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023) - eMAG.bg най добър от към яркост 2000 нита, 720 диминг зони, WIFI6 ако е X2 издание . Вече обработка на изображенията и т.н. не знам как ще се представя.

Търсих дали има TCL 75C765 но не намерих.
    didoslavov одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

TCL нямат олед като гледам. 75 инча олед с Гугъл Тв май няма да стане за 3000лв. Влизате по сайтове и физически магазини и гледате по ОС, размер и цена. Някой друг ли да ви го търси.
    На този ТСЛ с ниската цена в емага пише последен продукт. Дали и до кога ще го има, май не е много сигурно.
    Този пост е редактиран от VanDan; 21-09-24 в 20:50.

14.  

15. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

didoslavov

Не е задължително да купувате телевизор заради андроида и дефакто да се ограничавате откъм марки, има добри андроид боксове които да вържете към телевизора си. Телевизорите отдавна са само "монитори" и се накичват с външни устройства.

16. Novice
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Има филипс : Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 75PUS8818, 75" (189 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023) - eMAG.bg Тук е добре да знаеш че имаш страхотен процесор, може би най добрия на пазара, НО е 400-500 нита максимална яркост, няма диминг зони, класически LCD телевизор. И НЕ не може да вземеп OLED на TCL защото няма, и да имаше... да се взима OLED телевизор , различен бранд от LG, Sony, Samsung или Panasonic е лоша идея.

Най добрия телевизор до 3000 лв , 75" с андроид е Телевизор TCL MiniLed 75C845, 75" (189 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023) - eMAG.bg най добър от към яркост 2000 нита, 720 диминг зони, WIFI6 ако е X2 издание . Вече обработка на изображенията и т.н. не знам как ще се представя.

Търсих дали има TCL 75C765 но не намерих.

Wow, този Филипс го загледах преди няколко дни, но нямаше наличност. Сега дори го откривам в Техномаркет на 2199, но ще сравня с TCL-a.
    Благодаря за насоките.

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    TCL нямат олед като гледам. 75 инча олед с Гугъл Тв май няма да стане за 3000лв. Влизате по сайтове и физически магазини и гледате по ОС, размер и цена. Някой друг ли да ви го търси.
    На този ТСЛ с ниската цена в емага пише последен продукт. Дали и до кога ще го има, май не е много сигурно.
    Благодаря, ще продължа да обикалям по физически магазини. Мисълта ми беше да почерпя опит от тук и да не се лутам като муха без глава. Консултантите по нашия край също не са много отзивчиви.
    Например това
    Тук е добре да знаеш че имаш страхотен процесор, може би най добрия на пазара, НО е 400-500 нита максимална яркост, няма диминг зони, класически LCD телевизор
    няма кой да ми го каже, а аз нямам физическата възможност да задълбая толкова в четене.

Цитат Първоначално публикувано от sony 1 Виж публикацията
    didoslavov

Не е задължително да купувате телевизор заради андроида и дефакто да се ограничавате откъм марки, има добри андроид боксове които да вържете към телевизора си. Телевизорите отдавна са само "монитори" и се накичват с външни устройства.
    Благодаря, това с допълнителните устройства го играя в момента с морално остарелия ми Самсунг и поне в обозримо бъдеще бих искал да го избегна.
    Този пост е редактиран от didoslavov; 21-09-24 в 22:05.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Не ти и трябва да задълбаваш. Има си някои хора се занимават постоянно с разни нитове и други подобни. Разгледай и почети малко темите за препоръки и отзиви, виж ако можеш на живо и купуваш според бюджета.

18. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от didoslavov Виж публикацията
    Wow, този Филипс го загледах преди няколко дни, но нямаше наличност. Сега дори го откривам в Техномаркет на 2199, но ще сравня с TCL-a.
    Благодаря за насоките.

Благодаря, ще продължа да обикалям по физически магазини. Мисълта ми беше да почерпя опит от тук и да не се лутам като муха без глава. Консултантите по нашия край също не са много отзивчиви.
    Например това няма кой да ми го каже, а аз нямам физическата възможност да задълбая толкова в четене.

Благодаря, това с допълнителните устройства го играя в момента с морално остарелия ми Самсунг и поне в обозримо бъдеще бих искал да го избегна.

Да, за 2199 лв вече... е по поносима цена, но за 2999 лв в никакъв случай, въпреки добрия си процесор.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 22-09-24 в 10:58.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе