Страница 64 от 649 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 9734
Like Tree2489Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Моделът е 50Hz и затова се съмнявам да има такава настройка.
    На сайта на Panasonic пише, че е 100Hz BMR, т.е. явно се играе с подсветката... Но може и да няма възможност за контрол от потребителя.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Все пак виж дали има Intelligent Frame Creation (IFC) в менюто с настройка на картината и дали (ако има) виждаш разлика при промяна на степени .
    Няма, или поне не е кръстено така. Ще мина на аглийски като го преинсталирам при баща ми, за да мога да се ориентирам по-добре и ще докладвам
    Този пост е редактиран от zlatacho; 28-01-16 в 19:12.

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Jan 2016

Много благодаря за предложението, но за Sharp четох доста негативни мнения и съм малко скептично настроен за тази марка.
    Някакви други предложения ?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

bagerista9 одобрява това.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    На сайта на Panasonic пише, че е 100Hz BMR, т.е. явно се играе с подсветката... Но може и да няма възможност за контрол от потребителя.
    Няма, или поне не е кръстено така. Ще мина на аглийски като го преинсталирам при баща ми, за да мога да се ориентирам по-добре и ще докладвам
    Не видях в упътването такава настройка (IFC) , така че може и чрез "контрол на подсветката" и слагане на максимална степен да постигат измислените 100Hz BMR

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Привет,
    Искам да ви помоля, да ми препоръчате телевизор около 55 инча. Изискванията не са много:
    - много добра картина;
    - WiDi;
    - да е в диапазона 2500-3000 лева.

В момента съм с Panasonic 50ST50, от който съм много доволен. Преди това пак бях с Panasonic.
    Този 50ST50 мисля да ходи в спалнята, та ми трябва нещо добро за всекидневната.

P.S. Екстри като 4K, 3D и т.н. глупости не ме интересуват

7. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.avcesar.com/source/actual...p-5_025721.jpg

Световни фигури в производството на TV и Топ 5

Сега, когато всички цифри за световният телевизионен пазар са известни, е време да се направи окончателната оценка на 2015.
    С тази задача са се впрегнали през последните седмици анализаторите от TrendForcе, за да публикуват най-накрая своят доклад.
    *
    2015 трудна година ...
    Първата основна информация по отношение на обема на телевизионни продажби за 2015 г. цифрата достига 215 милиона единици - спад от 0,6% в сравнение с 2014 с нейните 216,3 млн. Най важната причина за спада е падането на еврото по отношение на доларът . Който се използва от европейските филиали за сделки с азиатски доставчици, и фабрики. Спадът на еврото значително увеличава изкупната цена на телевизорите. Увеличение на цените бе прието от марки / производители и в магазините, в резултат се получи една ерозия на продажбите. Това явление се наблюдаваше най-вече в развитие страни, дори ефектът беше по-силно изразен, което в крайна сметка обяснява глобалният спад в продажбите.
    *
    Обещаваща 2016 ...
    Въпреки това, от TrendForce остават оптимисти за 2016 г. с прогноза за продажби на 222 млн TV, което е ръст от 3,3% спрямо 2015 г. Анализаторите от TrendForce вярват, че падащите цени на LCD панели (свързани с намалее в телевизионни продажби през 2015 г. в резултат на големият запас от панели), особено големите размери, ще насърчи значително желанието на потребителите да заменят своя модел с малък и среден диагонал, с нов модел, по-голям размер.
    *
    Двама корейски, двама китайски и един японски производител в Топ 5
    В 2015 година също има трус в Топ 5 на световните производители на TV. Ако Samsung и LG са на първо и второ място съответно, продажбите на двата корейски производители ерозираха за Самсун спадът е с 1.2% в сравнение с предходната година, а при LG спадът е с 7.8%.
    TCL, който вече е на трето място завършва с продажба на 13,1 милиона апарата, годишно, което е увеличение от 0.2%.
    Hisense го следва точно с 12,8 милиона, което представлява увеличение от 1,8%, докато Sony отстъпва от трето на пето място с 12,1 милиона телевизори, което представлява спад от 19,3%. Въпреки това Sony са избрали да се съсредоточат върху по-скъпите телевизори от средният и висок клас, за по широки и ниски продажби в сравнение с обхвата на предходната година. Стратегия, която изглежда смятат да продължат при вида на най-новите резултати, и смятана за толкова печеливша.

- - - - - - - - - -

http://www.lgdisplay.com/kor/main
    http://www.lgdisplay.com/kor/product/tv

10. Тук е от
    Jun 2015

Бихте ли ми препоръчали телевизор над 42" и максимална цена 1200-1300лв.

Например LG 49LF630V LED
    Този пост е редактиран от Ivo Katrafilov; 02-02-16 в 11:32.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от Ivo Katrafilov Виж публикацията
    Бихте ли ми препоръчали телевизор над 42" и максимална цена 1200-1300лв.

Например LG 49LF630V LED
    Sony Bravia KDL-48W705C Sony Bravia KDL-48W705C телевизори - Цени, мнения, Sony тв магазини

Panasonic TX-50CS630E Телевизор LED Smart 3D Panasonic TX-50CS630E, 50" (126 см), Full HD - eMAG.bg ( Има и разопакован за 1169 лв )

12. Тук е от
    Jan 2016

Здравейте,
    Оглеждам се за телевизор и ми изпаднаха следните модели:
    1.http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/15923
    2. SAMSUNG UE-55JS8000 - Технoмаркет - онлайн магазин
    3. SAMSUNG UE-55JU6800 - Технoмаркет - онлайн магазин
    4. LG 55UB950V - Технoмаркет - онлайн магазин
    Ще съм благодарен ако можете да ми препоръчате някой от моделите. Търся телевизор за хол(ще се гелда от 3-4м), ще се ползва предимно за филми. През деня хола е доста светъл (мисля, че имаше значение в избора). Филмите ще се гледат предимно вечер, но и през деня е хубаво да се вижда нещо. Не съм много компетентен технически и от прочетеното във форума само разбрах, че нищо не знам. Останах и с убеждението че искам директна лед подсветка и поне ултра ХД. Интересува ме каква е разликата между тези телевизори и заслужава ли си разликата в цената и кой е най-добър като отношение цена/качество/удоволетворение. МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

13. Тук е от
    Jun 2015
    Цитат Първоначално публикувано от 1886Fan Виж публикацията
    Кой от трите бихте ми препоръчали чисто технически, без пристрастия към марка?
    За съжаление самсунгите за извън бюджета, щеше да е приятно и лесно управление с note4.

14.  

15. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Panasonic TX-50CS630E но не разпечатван

- - - - - - - - - -

Най добре на място с флашката да ги тестваш за да видиш кой е твоя .Погледни и Сонито http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16041
    Цитат Първоначално публикувано от dzhinsov Виж публикацията
    Здравейте,
    Оглеждам се за телевизор и ми изпаднаха следните модели:
    1.http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/15923
    2. SAMSUNG UE-55JS8000 - Технoмаркет - онлайн магазин
    3. SAMSUNG UE-55JU6800 - Технoмаркет - онлайн магазин
    4. LG 55UB950V - Технoмаркет - онлайн магазин
    Ще съм благодарен ако можете да ми препоръчате някой от моделите. Търся телевизор за хол(ще се гелда от 3-4м), ще се ползва предимно за филми. През деня хола е доста светъл (мисля, че имаше значение в избора). Филмите ще се гледат предимно вечер, но и през деня е хубаво да се вижда нещо. Не съм много компетентен технически и от прочетеното във форума само разбрах, че нищо не знам. Останах и с убеждението че искам директна лед подсветка и поне ултра ХД. Интересува ме каква е разликата между тези телевизори и заслужава ли си разликата в цената и кой е най-добър като отношение цена/качество/удоволетворение. МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Търся телевизор за хол(ще се гелда от 3-4м), ще се ползва предимно за филми. През деня хола е доста светъл (мисля, че имаше значение в избора). Филмите ще се гледат предимно вечер, но и през деня е хубаво да се вижда нещо. Не съм много компетентен технически и от прочетеното във форума само разбрах, че нищо не знам. Останах и с убеждението че искам директна лед подсветка и поне ултра ХД.
    Всички модели вече са с джам - гланц покритие, поне по-високите серии.
    Подсветка зад матрицата, т.е. директ, фул и т.н е добре, че искаш, но бюджета е малък...за UHD и с по-малък се вместваш.
    За момента бих предложил да погледнеш този или да изчакаш два месеца за новите модели.
    Samsung 55JS8000 също е добър модел, даже пише че е правен в Корея...обаче е крив
    Този пост е редактиран от pilot; 02-02-16 в 21:30.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Интересува ме каква е разликата между тези телевизори и заслужава ли си разликата в цената и кой е най-добър като отношение цена/качество/удоволетворение. МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Сравнение на трите по специфисации
    Comparaison des produits s

18. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе