Страница 63 от 641 ПърваПърва ... 1353616263646573113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 9614
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Това на базата на какви сравнения и впечатления го реши ?
    Единственото предимство в случая са ти 2" повече и DTS поддръжката от вградения плеър .
    Все пак LG42LF652 е добър за класа си , че то вече хептен ги орязаха - даже тия от по-горните им класове не бих казал ,че го превъзхождат .
    Е, кой от двата е по добре ???

Кое дистанционно става за LG42LG652V ???
    LG Magic Remote AN-MR600
    Magic remote AN-MR400
    Magic Remote model AN-MR500G

Magic Freespace Remote Control AKB73596501
    Този пост е редактиран от dobata7412; 23-01-16 в 13:52.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2014

LG Magic Remote AN-MR600

Телевизорът ти е единственият с този размер LG FULL HD за 2015г. с 100Hz матрица.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Благодаря ! Значи оставаме с него, няма да го сменям.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

+ H.265 поддръжка, DVB-T2/S2 tuner + вероятно и други нещица в полза на 42LF652V.
    Аз също бях пред дилемата LG 42LF652V или Panasonic TX-43CX750E. Заради посочените по-горе предимства + разликата в цената от над 200лв. (по спомен) изборът беше LG. Не, че съм фен на тази марка. Panasonic тази година се издъниха яко с премахването на DTS!

6. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Здравейте,
    търся телевизор на цена до 400-450лв. Предполагам за тези пари 32 инча. Телевизорът ще се използва от хора на близо 70 години и екстрите не са от кой знае какво значение. Не че за тези пари може да има кой знае какво де. Единствена екстра, което би се използвала е да има интернет та да гледат през фейсбук снимки на внуците, но не е задължително. По скоро нещо от пазара, на което може да се разчита. Дайте по някое предложение и от двата варианта с интернет и без. Благодаря.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Провери за Samsung 32J5200 дали го няма някъде около 500лв.
    Телевизор Smart LED Samsung 32J5200, 32" (80 см), Full HD - eMAG.bg
    https://www.youtube.com/watch?v=K_k5Q3F3SVA
    В МЕТРО до края на декември беше 561лв. Сега е почти 700!!!
    Не съм го тествал, но на книга е най-доброто предложение за тази цена.
    Преди да го купиш, тествай необходимите ти функции! За да няма изненади.
    Успех!

8.  

9. Тук е от
    Jan 2016

Здравейте , съжалявам , че ставам досаден , но имам наистина последен въпрос : колебая се м/у Sony KD50W805C и LG50LF652V !!! Може ли мнения , и двата са 100 Hz , образа им е много хубав ! С кой ще е по - удобно гледането на филми от флашка ?

10. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

>dobata7412
    Разбира се ,че CX700 е(много) по-добрият модел.Не знам защо кой знае кой не знае....седнал карти да играе.Имам впредвид някои от пишещите тука.
    ronnie72 и tony34al харесват това.

11. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Грабвай Сонито,че ще свършат ..........
    ronnie72, novla и ruuni9 харесват това.

12. Тук е от
    Jan 2016

Благодаря !

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    На гърба на ТВ в един от магазините (не помня кой беше вече) пишеше, че е произведен в Чехия... А и според раздела за Панасоник ТВ за моделите 2015 3та и 4та серия са произведени от Vestel (благодаря на hristoslav2)... има и firmware за CS510 на сайта на Панасоник, докато за за 3та и 4та няма..
    Така или иначе го поръчах, като пристигне ще пиша колкото се може повече за него от първа ръка (във форума няма нищо за по-бюджетните модели), като започна от произхода му
    И така, след няколко дни ползване, да напиша малко впечатления за Panasonic TX-32CS510:

1. Сглобен е в Чехия. Солидна изработка, много добре събран.
    2. Картината на HD е повече от добра, понякога "маже" на по-бързите сцени. Става за гледане на спортни предавания, поне според мен. Може да се каже, че се опитва да догони плазмата ми.
    3. SD - има какво да се желае, но е повече от приемливо. Може би заради намалената разделителна способност на сигнала "мазането" не се усеща почти никак. Тук сериозно изостава от плазмата. Не можах да намеря активирането на 100 или 200 Hz на подсветката. Ако някой знае как е на български, да помага.
    4. Цветовете, особено оттенъците на кожата, понякога "врят", може би ще се оправи с пипане из настройките за яркост/наситеност на R/G/B (има за всеки цвят по отделно).
    5. Звукът е учудващо добър. Мога да направя пряко сравнение с едно "Хитачи"/Vestel/, което е с ужасен звук, а с промоцията ценово се оказа в същия диапазон (462лв срещу 430).
    6. Има вграден LAN, Wi-Fi, списък с приложения, както и работещ браузър (под "работещ" имам предвид, че отваря всичко, за което съм се сетил, без проблеми). Пише, че може да се закачи клавиатура или мишка към USBто, (не трябва да изискват драйвери). Трябва да пробвам...
    7. Чете всичко от флашка, субтитрите не ми изглеждат малки.
    8. Поддържа функцията screen mirroring на смартфон/таблет - удобно, като и дава възможност от телефона да въвеждаш каквото трябва в браузъра.

Като цяло въобще не съжалявам за избора си, има и 5г. гаранция от Panasonic (получих сертификата). Остава баща ми да го хареса - взех го за него.
    hristoslav2, svetlio1 и ruuni9 харесват това.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    Не можах да намеря активирането на 100 или 200 Hz на подсветката. Ако някой знае как е на български, да помага.
    Моделът е 50Hz и затова се съмнявам да има такава настройка.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Все пак виж дали има Intelligent Frame Creation (IFC) в менюто с настройка на картината и дали (ако има) виждаш разлика при промяна на степени .

17. Novice
    Тук е от
    Jan 2016

Здравейте,
    Търся телевизор до 1100лв от 42 инча нагаре. Изчетох стотици мнения, но както обикновенно става тотално се обърква човек
    Ако може да дадете съвет за най-оптималният вариант цена/качество, като е препоръчително телевизора да има смарт.
    Какво ще кажете за Samsung J5500 ( SAMSUNG UE-48J5500 - Технoмаркет - онлайн магазин ) ?
    Не съм много наясно с телевизорите и наистина се нуждая от Вашите компетентни мнения и предложения.
    Благодаря предварително!

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе