Страница 648 от 649 ПърваПърва ... 598638646647648649 ПоследноПоследно
Резултати от 9,706 до 9,720 от общо 9725
Like Tree2487Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Няма нищо лошо в това си вземеш TCL щом така си решил. Аз не бих жертвал качествения дисплей за по-голям, но с по-ниско качество. .
    Има доста изложени по шоурумите 85 и 98 с подаден качественен рекламен клип. Ем, еФтинджосите им не стават от P и C65 серията, или колкото да има там нещо.
    Може да го сърби, но едва ли ще се почеше за 85X95 или 85C95 над 10 бинки
    Този пост е редактиран от brotzki; 25-02-25 в 11:12.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Да, цените им са абсурдни на фона на това, което предлагат. Прилагат модела на китайските производители на телефони. Там стартираха с някви смешни цени и качествена продукция за да зарибят хората. В момента флагманите са на цените на Apple и Samsung, че даже има и модели, които ги задминават. И няма лошо, нека има избор. Но при телевизорите не виждам качеството да е на нивото на големите в бранша. Аз винаги ще предпочета Sony, Panasonic, LG или Samsung пред някое китайско чудо. Еле па ако са на една цена.

4. Member Аватара на brave
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    London UK

По интересното е че в Emag един и същи модел телевизор Samsung 100 Hz. 75 инчов е 2200 лева ,а 85 инчов е 4100 лева. Тоест разлика от 2000 лева само за 10 инча. За един и същи модел телевизор.

5. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

А най интересното е, че за разлика от през ноща, по обед са отпаднали забраните

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

75/77" са по-приемливи, но нагоре вече разликата в цената става осезаема. Тренда е да изкарват над 98", така че в скоро време и 83/85" предполагам, че ще бъдат с по-достъпни цени.
    brave одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    75/77" са по-приемливи, но нагоре вече разликата в цената става осезаема. Тренда е да изкарват над 98", така че в скоро време и 83/85" предполагам, че ще бъдат с по-достъпни цени.

Сигурно малко производство, висока цена, ниско търсене. Само тия базовите са с ниски цени, но и с ретро технология

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Не бих казал, че търсенето на 83"+ е ниско, но и няма как да знаем без да имаме официални статистики. То много зависи и от региона. При нас със сигурност няма да е високо търсенето в тази категория Аз покрай празничните намаления много се чудех на един 77" MZ2000, но ме спря именно това, че бяха без MLA панели. В момента телевизор не ми трябва и реших, че няма смисъл да взимам стара технология, при положение, че когато ми се наложи, живот и здраве ще взема нещо по-актуално.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Ниско за домашни условия. Предимно наблягат на големи оледи по заведения за добрите им ъгли на гледане. И бичат над 10 часа

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

По гъзарски места излизам изключително рядко, но дълбоко ме съмнява да слагат олед в бг заведенията (нищо, че наскоро имаше тема за олед Samsung в квартална кръчма ). Масовката са евтинджоси и/или проектори (пак евтинджос). Аз също не бих сложил висок клас телевизор в заведение, освен ако мястото не е много снобарско.

12. Novice
    Тук е от
    Feb 2025

Здравейте,

Моля за препоръка за телевизор 55". Ще се гледа Vivacom (EON TV) или A1 (Xplore TV) - директно, без допълнителни устройства.
    Изискването е да мисли сравнително бързо и да е безпроблемен. Задължително с оптичен аудио изход. Качеството на картината не е от особено значение.
    Бюджет до 1500 лв.
    Благодаря!

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Качеството на картината не е от особено значение.
    значи всеки модел ще ти свърши работа , даже и обикновен калкулатор защото е бърз в "мислите"
    за какво ще даваш толкова пари за телевизор ако не те интересува качествеото на изображението - само за звук през оптиката ли ще го ползваш
    безпроблемността е божа работа и там само дългата гаранция е някакво успокоение

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Feb 2025

Добре, конкретно съм се насочил към тези модели, които уж са с някаква отстъпка в момента:
    SAMSUNG QLED 55Q70D
    TCL 55C745
    TCL 55C805
    LG QNED 55QNED80T3A

Моля за препоръка като съотношение цена/качество и евентуално надеждност.

16. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от Scala Виж публикацията
    Добре, конкретно съм се насочил към тези модели, които уж са с някаква отстъпка в момента:
    SAMSUNG QLED 55Q70D
    TCL 55C745
    TCL 55C805
    LG QNED 55QNED80T3A
    Моля за препоръка като съотношение цена/качество и евентуално надеждност.
    Сравнение на характеристиките между избраните модели ТВ.
    LG по-добър ъпскейл на разпъване на съдържание до 4К (за родните кабеларки)
    TCL по добро HDR/DV изживяване и по добра картина при нативно 4K филми.
    Както и гъвкава ОС (за директно инсталиране на множество на приложения/apps)
    C765>C805>C745
    Новия и по-добър модел е C765:
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi.../pd/DWF2VSYBM/
    Този пост е редактиран от tek; 01-03-25 в 16:04.
    Scala одобрява това.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

18. Novice
    Тук е от
    Mar 2025

Здравейте! Реших да сменя стария си Panasonic LCD с нов 43 инча(едва ли ще намеря някой който ще го надживее) . На доста места прочетох че добрите телевизори започват от 50 инча нагоре, но за съжаление нямам място за такъв. Ще се радвам да чуя вашите предложения. Тв ще се използва през 80% от времето за кабелна телевизия и 20% за youtube. Не можах да намеря 43 инча с добър upscaling. Държа да не е oled тъй като ще работи по 8/9 часа на ден. Бюджета ми е до1000лв. Благодаря ви предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе