Страница 69 от 641 ПърваПърва ... 1959676869707179119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 9614
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2016

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

Между тези три модела, да ме посъветвате кой да взема и ако се сещате за други кажете, че искам да си купя утре телевизор, а не ги разбира много и да е до 900 лева.
    SONY KDL-40R550CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
    LG 42LF652V - Технoмаркет - онлайн магазин
    ,а за тези какво ви е мнението
    http://www.technomarket.bg/televizor...h4900-09147402
    Този пост е редактиран от 5etar; 28-02-16 в 11:48.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5etar
    Вземи SAMSUNG UE-40J6202 или LG 42LF652V
    PHILIPS 47PFH6309 e две годишна мостра...

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Здравейте,

И аз искам да попитам нещо подобно на въпроса на butterfly. За моя роднина, че в момента и аз не съм много в час. Прегледах доколкото можах темата и май ми хареса всичко на SAMSUNG 40J6300, с изключение на това, че е извит.. има ли подобно като клас/възможности, с добра матрица, но да не е извит?

В общи линии изискванията са следните:

1. Бюджет около 1000лв (+/-), до утре в техномаркет може да се види нещи и с тяхното намаление.
    2. 40 инча
    3. Ще се ползва за гледане на филми от компютър и телевизия в момента на Виваком, доколкото знам, но по-натам може и от друг применик. Относно гледането на филми, предполагам през DLNA се гледа на Wi-Fi enabled.
    4. Тази моя роднина има има смартфон на самсунг, галакси S4, ако не се лъжа, не знам дали това има значение относно лесна размяна на съдържание между телефона и телевизора и обратно, гледам че в днешно време повечето марки имат и обратно съдържание от ТВ към смартфон/таблет, етц. Не знам дали за тази цел е по-хубаво и ТВ да е Самсунг.

5. Като последно и най-малковажно, ако има стойка, която се върти с малък градус поне е по-добре, да не е фиксрина и с крачета.

Като цяло на Samsung сме се спряли, ама те имат хиляда модела, как може човек да разбере, кой е с хубава матрица в този ценови диапазон.

Благодаря предварително, ако някой има възможност да отговори, с идея да се хване и това намаление до утре в Техномаркет.

EDIT: А, забравих да кажа, че 3D не е важно да има. Не можах да прочета достатъчно из темата за тези пари дали има смисъл да се гледа 4K телевизори единствено с перспектива, не че е необходимо условие. Но гледам че има самсунг-и, такива 6-та серия пак.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

rozovata pantera
    40J6200 е плосък вариант на 40J6300
    Gamme Samsung LED 2015 - line-up - LCD Compare
    виж
    http://www.technomarket.bg/televizor...u6440-09141715

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Аха, мерси, супер. Значи това е вариант.
    А за 4к няма смисъл ? Като това SAMSUNG UE-40JU6410 - Технoмаркет - онлайн магазин

EDIT: не за друго ами 40J6200 гледам че го има само в техномаркет в други градове, не и в софия

7. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016
    Цитат Първоначално публикувано от rozovata pantera Виж публикацията
    Здравейте,

И аз искам да попитам нещо подобно на въпроса на butterfly. За моя роднина, че в момента и аз не съм много в час. Прегледах доколкото можах темата и май ми хареса всичко на SAMSUNG 40J6300, с изключение на това, че е извит.. има ли подобно като клас/възможности, с добра матрица, но да не е извит?

В общи линии изискванията са следните:

1. Бюджет около 1000лв (+/-), до утре в техномаркет може да се види нещи и с тяхното намаление.
    2. 40 инча
    3. Ще се ползва за гледане на филми от компютър и телевизия в момента на Виваком, доколкото знам, но по-натам може и от друг применик. Относно гледането на филми, предполагам през DLNA се гледа на Wi-Fi enabled.
    4. Тази моя роднина има има смартфон на самсунг, галакси S4, ако не се лъжа, не знам дали това има значение относно лесна размяна на съдържание между телефона и телевизора и обратно, гледам че в днешно време повечето марки имат и обратно съдържание от ТВ към смартфон/таблет, етц. Не знам дали за тази цел е по-хубаво и ТВ да е Самсунг.

5. Като последно и най-малковажно, ако има стойка, която се върти с малък градус поне е по-добре, да не е фиксрина и с крачета.

Като цяло на Samsung сме се спряли, ама те имат хиляда модела, как може човек да разбере, кой е с хубава матрица в този ценови диапазон.

Благодаря предварително, ако някой има възможност да отговори, с идея да се хване и това намаление до утре в Техномаркет.

EDIT: А, забравих да кажа, че 3D не е важно да има. Не можах да прочета достатъчно из темата за тези пари дали има смисъл да се гледа 4K телевизори единствено с перспектива, не че е необходимо условие. Но гледам че има самсунг-и, такива 6-та серия пак.
    За мен пи добре дай още 200 лв и си вземи Сони. 807 43 ка, андроид с100 херца матрица (между другото колкото и да е бъгав Андроида остава най бързата операционна на пазара)

8.  

9. Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    5etar
    Вземи SAMSUNG UE-40J6202 или LG 42LF652V
    PHILIPS 47PFH6309 e две годишна мостра...
    Нямат го в наличност този самсунг, а този който си предложил SAMSUNG UE-40JU6440 - Технoмаркет - онлайн магазин по хубав ли е от тези който съм изброил и с какво. Аз бих го ползвал главно да гледам филм от компютъра, да игри да играя с hdmi и за мачове.
    Този пост е редактиран от 5etar; 28-02-16 в 11:46.

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

UHD от същия клас.

11. Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    UHD от същия клас.
    Извинявай, не те разбрах. Имаш предвид че няма разлика освен, че е UHD.
    А кое ще е по-добър варянт LG-то Sony-то или този Samsung ?
    http://www.technomarket.bg/televizor...u6440-09141715
    http://www.technomarket.bg/televizor...cbaep-09142245
    http://www.technomarket.bg/televizor...f652v-09142362

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от 5etar Виж публикацията
    Нямат го в наличност този самсунг, а този който си предложил SAMSUNG UE-40JU6440 - Технoмаркет - онлайн магазин по хубав ли е от тези който съм изброил и с какво. Аз бих го ползвал главно да гледам филм от компютъра, да игри да играя с hdmi и за мачове.
    Сравнение по технически характеристики
    Comparaison des produits s

13. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016
    Цитат Първоначално публикувано от 5etar Виж публикацията
    Извинявай, не те разбрах. Имаш предвид че няма разлика освен, че е UHD.
    А кое ще е по-добър варянт LG-то Sony-то или този Samsung ?
    SAMSUNG UE-40JU6440 - Технoмаркет - онлайн магазин
    SONY KDL-40R550CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
    LG 42LF652V - Технoмаркет - онлайн магазин
    От написаните лгто ти е най-добре, метален корпус и 3д сонито не говорим, тая серия за мен не става.

14.  

15. Member Аватара на ruuni9
    Тук е от
    Apr 2015
    Живее в
    Пловдив

Сидеров, модела на Sony-то съм го имал и мога да ти кажа, че от трите посочени модела, съм убеден, че Sony-то вади най-добра картина!

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Оф, това хвалене на тази R серия на Сони взе да заприличва на историята с плюенето по панелите на Самсунг. Съобразявайте се, този форум го четат хиляди хора.
    Този пост е редактиран от gurcayy; 28-02-16 в 14:55.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Сидеров, мерси за отговора, по принцип съм и казал и за варианта за Сонитата, пак от тук темата бях видял мисля, че hristoslav2 препоръчваше 43W756C и 809, но гледам и че 807 е ок.

Обаче доколкото знам, 43 ще е твърде голям, може би се свиква знам ли.. ние тръгнахме от 37 (аз имам такъв от преди 5г), каквито модели имаше едно време, сега гледам, че масово ги няма. от 32 на 40 диретктно.

hristoslav2, аз сега всъщност виждам, че за втория който попитах е почти същия, като този който ти си предложил 6440 и 6410. Обаче на lcd-compare.com, нито в самсунг line за 2015, нито на ръчно търсене успявам да намеря 6440. Интересно е и че 6410 е с 300лв по-скъп от 6440 .. не мога да разбера защо.

Мен по-скоро въпроса за 4К на такъв телевизор ми беше дали ще проблем/по-лошо изображение със SD канали, за разлика от Full HD телевизори или тези upscalling алгоритми са добри в крайна смекта.

18. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016
    Цитат Първоначално публикувано от ruuni9 Виж публикацията
    Сидеров, модела на Sony-то съм го имал и мога да ти кажа, че от трите посочени модела, съм убеден, че Sony-то вади най-добра картина!
    Аз този пластмасов боклук в нас не бих го пуснал, и не вади такава картина...

А за ъпскейлинга не бих взел 40 ухд освен ако няма да го ползвам и за монитор, преди малко пусках 48ца и40 на сд... е не е това което трябва да е.

А за това колко 43 ще ти е голяма... Имаш ли 2.5м няма какво да му мислиш.
    Този пост е редактиран от Сидеров; 28-02-16 в 15:32.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе