Първоначално публикувано от
rozovata pantera Здравейте,
И аз искам да попитам нещо подобно на въпроса на butterfly. За моя роднина, че в момента и аз не съм много в час. Прегледах доколкото можах темата и май ми хареса всичко на SAMSUNG 40J6300, с изключение на това, че е извит.. има ли подобно като клас/възможности, с добра матрица, но да не е извит?
В общи линии изискванията са следните:
1. Бюджет около 1000лв (+/-), до утре в техномаркет може да се види нещи и с тяхното намаление.
2. 40 инча
3. Ще се ползва за гледане на филми от компютър и телевизия в момента на Виваком, доколкото знам, но по-натам може и от друг применик. Относно гледането на филми, предполагам през DLNA се гледа на Wi-Fi enabled.
4. Тази моя роднина има има смартфон на самсунг, галакси S4, ако не се лъжа, не знам дали това има значение относно лесна размяна на съдържание между телефона и телевизора и обратно, гледам че в днешно време повечето марки имат и обратно съдържание от ТВ към смартфон/таблет, етц. Не знам дали за тази цел е по-хубаво и ТВ да е Самсунг.
5. Като последно и най-малковажно, ако има стойка, която се върти с малък градус поне е по-добре, да не е фиксрина и с крачета.
Като цяло на Samsung сме се спряли, ама те имат хиляда модела, как може човек да разбере, кой е с хубава матрица в този ценови диапазон.
Благодаря предварително, ако някой има възможност да отговори, с идея да се хване и това намаление до утре в Техномаркет.
EDIT: А, забравих да кажа, че 3D не е важно да има. Не можах да прочета достатъчно из темата за тези пари дали има смисъл да се гледа 4K телевизори единствено с перспектива, не че е необходимо условие. Но гледам че има самсунг-и, такива 6-та серия пак.