Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Здравейте, съфорумци. Гледам в Техмарт хубави цени на телевизорите и веднага ще правя подмяна на 1 от старите ми телевизори, който излиза пък за под навеса. Детска стая т.е. телевизора е за фон и приспиване, над 50 инча не може да се хване. Да споделите кой да мятам в количката? Бюджет до 900 лева, ако си заслужава, че гледам и за под 600 има :). Plex също се ползва. Благодаря.
За такива непретенциозни цели, вземай някой евтин TCL с Android (Google TV OS) и това е - хем и с Plex няма да имаш спънки. Например 50P7K е около 600 кинта в Ем@г в момента (не съм гледал в Техмарта), поне е QLED. Ако ти се дават повече пари, по-висок клас - 50C6K за 774 лв и 50C7K за 897 лв. За другите марки нямам сведения как са - колегите да кажат.
Не ги бях заглеждал, на хартия са супер, че и вграден ХромКаст печеля, което също се използва. :) Да взема да пробвам един 144 херцов. :) Благодаря. Предполагам ще има още мнения, но днес го взимам. Да има какво да чакам.
В този диагонал и с този бюджет няма какво друго. Евентуално някой модел на Hisense, но напоследък ми прави впечатление, че по-рядко се препоръчват от TCL. Дали заради OS-а (повечето хора сякаш търсят Android) или нещо друго, нямам идея.
Здравейте, може ли някой да предложи една класация от 3 до 5 телевизора на които да се обърне внимание при търсене на 55 инча, с критерий качество на картината за сателитна и иптв телевизия и филми, без изисквания за игри и спортни предавания и цена до 1250 евро?
Аз бих избирал м-у G5 и S95F.
Цитат:
Първоначално публикувано от
CubanLinx
Аз бих избирал м-у G5 и S95F.
Т.е. нищо под горната ценова граница не си струва? Тези двата са малко отгоре.
Той ти е предложил телевизорите с най-добрата технология за качество на картината (OLED). Ако излизат от бюджета, няма кой знае какъв избор - имаше някакви Филипси OLED по-евтини, но не знам дали ги има още налични в Зора. Тоест, отиваш към QD Mini LED технологията, например Samsung или TCL. Сега видях, че TCL 55C7K е 608 ойро в Емаг-а - що пък да не ти върши работа за твоето задание? Вкъщи имам базовит им QLED от 2025- та P7K и съм доволен - ползвам го точно за сателитна телевизия и филми, разцъквам и приложения в Google TV...
LG C5 е достатъчно добър.
Цитат:
bisval
LG C5 е достатъчно добър.
Да, съвсем забравих за него. Ако влиза в бюджета.
И C5 и S90F стават. G5 и S95F влизат в бюджета когато са намалени. Ако има читав OLED модел на Philips на тези пари, също е опция. Тях, както и Sony и Panasonic не ги предложих, понеже надхвърлят посочената цифра. Както споменаха другите, има и по-евтини варианти. От вас зависи.
Цитат:
bisval
1050 евро в ТП.
Днес и утре е на прИмоция в ЕМаг, ако вземеш и втори продукт от кампанията им. Прибавих някакво саше креатин за 46 евроцента и всичко заедно с доставката излиза 915, 57€
TCL 50C7K е при мен. Благодаря за съвета. Надмина доста очакванията ми. Не знам дали ще остана верен на Самсунг за сериозните ми телевизори. Разкошен за тези пари и този диагонал! ChromеCast без проблем грейна в мрежата и от там нататък всичко е лесно! Дистанционното се сдвоява и действа с блутут, не се насочва. ТВ е бързак, голям бързак. Картината за моят вкус е приказка с оглед и сигнала. Звука не мога да оценя, слушам принципно през музикална система с дак и ще заблудя, но може да вика много. За 50 минути толкова впечатление. То едва ли ще има още. Щерката ще си го гледа. Още веднъж Благодаря!
Цитат:
CubanLinx
И C5 и S90F стават. G5 и S95F влизат в бюджета когато са намалени. Ако има читав OLED модел на Philips на тези пари, също е опция. Тях, както и Sony и Panasonic не ги предложих, понеже надхвърлят посочената цифра. Както споменаха другите, има и по-евтини варианти. От вас зависи.
Кои са читави модели на Philips и Panasonic с малко по-висока цена?