Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Ако ми кажеш за какво ще го ползваш най-много (филми, спорт, гейминг, светла/тъмна стая, бюджет и т.н.), мога да стесня още повече.
Първо искам да ви благодаря за бързия отговор. От 20 години се доверявам само на вас. Обикновено телевизора работи от 19 до 22 часа. Нарочно писах работи защото често никой не гледа. Преди 14 години ми препоръчахте един SHARP LC-60LE635, но спря да работи и не знам дали да се ремонтира или направо да се сменя.
Цитат:
polki
Първо искам да ви благодаря за бързия отговор. От 20 години се доверявам само на вас. Обикновено телевизора работи от 19 до 22 часа. Нарочно писах работи защото често никой не гледа. Преди 14 години ми препоръчахте един SHARP LC-60LE635, но спря да работи и не знам дали да се ремонтира или направо да се сменя.
Е, щом го ползваш като радио, няма значение кой ще избереш, но ако решиш да го гледаш - този който ти препоръчах.
На мен ми се струва че много хора скачат на големи размери без да ги ползват по предназначение. Просто станаха достъпни и е някак модерно.
Не е модерно!
А поредното, за което трябва да сме поне на нивото на комшиите в блока.:lol:
Цитат:
casal
На мен ми се струва че много хора скачат на големи размери без да ги ползват по предназначение. Просто станаха достъпни и е някак модерно.
Как така не ги ползват по предназначение ? Подпират с фокуса с тях ли :) ТВ-то няма много предназначения, гледаш картинки на него :) Я филм, я мач, а игра и това е.