gushter
Panasonic 50CX700
До 2к, може да вземеш и Sony 55W80.C
gushter
Panasonic 50CX700
До 2к, може да вземеш и Sony 55W80.C
Здравейте,
Купих си телевизор с ваша помощ , много съм доволен от препоръката ви и пиша отново с молба за съдействие.
Приятел на баща ми е събрал парички и много иска да си купи нов телевизор (най-вече заради предстоящото европейско по футбол). Бюджетът му е до 900 лв. Човекът е възрастен ( 68 годишен ) с неголяма пенсия и ще използва телевизора само за телевизия (никави други екстри). Моли ме за съвет, аз не разбирам, затова се обръщам към вас за помощ. Струва ми се , че за целта, за която ще използва телевизора, може да е нещо по –евтино (иска ми се да не харчи всичките събрани пари, защото човекът не е заможен). Но вие ще кажете по-добре. Спрял се е на 42 (40 инча). Общо взето май е това – бих искал да препоръчам нещо на човека с добра картина, хубава марка (за да не повреди много бързо) ,а ако може да е под бюджета му, за да спести някой лев ще е супер.
В момента е на blizoo, но мисли да преминава на Булсатком.
Предварително ви благодаря.
Няма голям избор...Sony 40R550
>atb1
Тв-ра който препоръчва iveto е direct led и вероятно няма да е лош.
Ама вместо за тв-ра да си помисли за оператора.Булсат не излъчва спортните канали в хд на сателит(ринг,екшън,диема спорт1 и 2,евроспорт2).Също чувам ,че и Мтел започнали да сменят на сателита хд със сд.iptv не препоръчвам за хора които не искат да имат проблеми(поне на Булсат където бях).Остава да си стои на Близу или може на друга кабеларка,ако нещо против Близу.Иначе къв да е тв-р с мацаниците на Булсат ще е разочарование.
Това си е моето мнение.Знам,че има много които не го споделят.Парите са си негови и той си решава.Успех!
Като гледам има доста 42-43" модели на ЛГ , които ще се вместят в бюджета , а и за мен поне (въпреки, че не минавам за фен на ЛГ) са по-добър избор от табелка Шарп ...
Този Panasonic с 5 години гаранция ми се вижда най-разумния избор: PANASONIC TX-40CS620E
Някое ЛГ или Самсунг 40-43 инча не смарт ще му свърши чудесна работа.
За 700лв ще е супер. Повечето функции на по-скъпите модели няма да ги ползва, а с качеството на сигнала от българските оператори не си заслужава голяма инвестиция в скъп телевизор в повечето случаи.
Това http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-T...BP-LED/p/15278 няма ли да е по добре, така и така ще е на 50Hz - хем ще му останат парички на човека.
Е сега. Дайте да не предлагаме на човека китайски боклуци, само защото са евтини и големи.
Ако ще се търси най-евтиното и най-качественото без излишни екстри, то предложението на pilot е най-добро.
Panasonic-а е на прага на цената, но си мисля, че 5 години гаранция е добра опция за човека, в случая.
Привет !
Бръз и лаконичен въпрос: LG 32LF561V или Panasonic TX-32CS600 ?? Сравняваме само качеството на изображението и нищо друго /никакви Smart, WiFi и т.н. параметри не ни интересуват/.
За гледане на телевизия от кабел.