Страница 87 от 641 ПърваПърва ... 3777858687888997137 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 9614
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

gushter
    Panasonic 50CX700

До 2к, може да вземеш и Sony 55W80.C

2.  

3. Тук е от
    Nov 2015

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Имаш алтернативи за по-голям 4к телевизор. Но ако си решил да е 50" и FHD, това ти е избора.
    Благодаря! Предлжение за модел?

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от gushter Виж публикацията
    Благодаря! Предлжение за модел?
    SONY KD-55X8005C/SAMSUNG UE-55JU6440

5. Novice
    Тук е от
    Nov 2011

Здравейте,
    Купих си телевизор с ваша помощ , много съм доволен от препоръката ви и пиша отново с молба за съдействие.
    Приятел на баща ми е събрал парички и много иска да си купи нов телевизор (най-вече заради предстоящото европейско по футбол). Бюджетът му е до 900 лв. Човекът е възрастен ( 68 годишен ) с неголяма пенсия и ще използва телевизора само за телевизия (никави други екстри). Моли ме за съвет, аз не разбирам, затова се обръщам към вас за помощ. Струва ми се , че за целта, за която ще използва телевизора, може да е нещо по –евтино (иска ми се да не харчи всичките събрани пари, защото човекът не е заможен). Но вие ще кажете по-добре. Спрял се е на 42 (40 инча). Общо взето май е това – бих искал да препоръчам нещо на човека с добра картина, хубава марка (за да не повреди много бързо) ,а ако може да е под бюджета му, за да спести някой лев ще е супер.
    В момента е на blizoo, но мисли да преминава на Булсатком.
    Предварително ви благодаря.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Няма голям избор...Sony 40R550
    ruuni9 одобрява това.

7.  

8. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

>atb1
    Тв-ра който препоръчва iveto е direct led и вероятно няма да е лош.
    Ама вместо за тв-ра да си помисли за оператора.Булсат не излъчва спортните канали в хд на сателит(ринг,екшън,диема спорт1 и 2,евроспорт2).Също чувам ,че и Мтел започнали да сменят на сателита хд със сд.iptv не препоръчвам за хора които не искат да имат проблеми(поне на Булсат където бях).Остава да си стои на Близу или може на друга кабеларка,ако нещо против Близу.Иначе къв да е тв-р с мацаниците на Булсат ще е разочарование.
    Това си е моето мнение.Знам,че има много които не го споделят.Парите са си негови и той си решава.Успех!

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Като гледам има доста 42-43" модели на ЛГ , които ще се вместят в бюджета , а и за мен поне (въпреки, че не минавам за фен на ЛГ) са по-добър избор от табелка Шарп ...
    mkukas, kokovox и ruuni9 харесват това.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от atb1 Виж публикацията
    Здравейте,
    Купих си телевизор с ваша помощ , много съм доволен от препоръката ви и пиша отново с молба за съдействие.
    Приятел на баща ми е събрал парички и много иска да си купи нов телевизор (най-вече заради предстоящото европейско по футбол). Бюджетът му е до 900 лв. Човекът е възрастен ( 68 годишен ) с неголяма пенсия и ще използва телевизора само за телевизия (никави други екстри). Моли ме за съвет, аз не разбирам, затова се обръщам към вас за помощ. Струва ми се , че за целта, за която ще използва телевизора, може да е нещо по –евтино (иска ми се да не харчи всичките събрани пари, защото човекът не е заможен). Но вие ще кажете по-добре. Спрял се е на 42 (40 инча). Общо взето май е това – бих искал да препоръчам нещо на човека с добра картина, хубава марка (за да не повреди много бързо) ,а ако може да е под бюджета му, за да спести някой лев ще е супер.
    В момента е на blizoo, но мисли да преминава на Булсатком.
    Предварително ви благодаря.
    Този Panasonic с 5 години гаранция ми се вижда най-разумния избор: PANASONIC TX-40CS620E

11. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Някое ЛГ или Самсунг 40-43 инча не смарт ще му свърши чудесна работа.

12. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

За 700лв ще е супер. Повечето функции на по-скъпите модели няма да ги ползва, а с качеството на сигнала от българските оператори не си заслужава голяма инвестиция в скъп телевизор в повечето случаи.

13.  

14. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Това http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-T...BP-LED/p/15278 няма ли да е по добре, така и така ще е на 50Hz - хем ще му останат парички на човека.

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Е сега. Дайте да не предлагаме на човека китайски боклуци, само защото са евтини и големи.

Ако ще се търси най-евтиното и най-качественото без излишни екстри, то предложението на pilot е най-добро.
    Panasonic-а е на прага на цената, но си мисля, че 5 години гаранция е добра опция за човека, в случая.

16. Тук е от
    Jun 2015

Привет !
    Бръз и лаконичен въпрос: LG 32LF561V или Panasonic TX-32CS600 ?? Сравняваме само качеството на изображението и нищо друго /никакви Smart, WiFi и т.н. параметри не ни интересуват/.
    За гледане на телевизия от кабел.

17. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Panasonica.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе