Здравейте, пак съм аз :D
Снощи си гледахме нетфликс с жена ми и вече ми дойде в повече блуминга на иначе хубави телевизор Sony 65xg9505, който ни служи вече 5-6 години и работи без забележки. Вътрешно ми се иска също да порасне до 75 инча - гледа се от 2.8 - 3м. Въпросът е с какво актуално мога да го заменя, без да товаря излишно бюджета, но и да имам малко уоу ефект от новия. Гледам TCL 8 серия много ги хвалят и е моментно на 1900 франка при нас, но 99% ще го намалят на черен петък. Колко са добри минилед или да търся олед?
Гледа се в стая с контролирано осветление, ютюб, филми през коди, ссд, малко телевизия и нетфликс.
Нямам фиксиран бюджет, но не ми се харчи rзлишно, винаги съм търсил оптималните варианти цена/качество при всяка покупка.
Винаги съм получавал добри насоки от форума, надявам се отново някой да удари едно ,амо с малко акъл.
ПС. Попаднах на нов Philips 77OLED908 2023 модел, не отварян, мострен или върнат със стандартна 2г гаранция от голяма локална верига за 1800 франка, около 3620-50 лв. Чудя се дали да отнеса един...