Страница 678 от 678 ПърваПърва ... 628668676677678
Резултати от 10,156 до 10,163 от общо 10163
Like Tree2591Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2014

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Здравейте, пак съм аз :D
    Снощи си гледахме нетфликс с жена ми и вече ми дойде в повече блуминга на иначе хубави телевизор Sony 65xg9505, който ни служи вече 5-6 години и работи без забележки. Вътрешно ми се иска също да порасне до 75 инча - гледа се от 2.8 - 3м. Въпросът е с какво актуално мога да го заменя, без да товаря излишно бюджета, но и да имам малко уоу ефект от новия. Гледам TCL 8 серия много ги хвалят и е моментно на 1900 франка при нас, но 99% ще го намалят на черен петък. Колко са добри минилед или да търся олед?
    Гледа се в стая с контролирано осветление, ютюб, филми през коди, ссд, малко телевизия и нетфликс.
    Нямам фиксиран бюджет, но не ми се харчи rзлишно, винаги съм търсил оптималните варианти цена/качество при всяка покупка.
    Винаги съм получавал добри насоки от форума, надявам се отново някой да удари едно ,амо с малко акъл.

ПС. Попаднах на нов Philips 77OLED908 2023 модел, не отварян, мострен или върнат със стандартна 2г гаранция от голяма локална верига за 1800 франка, около 3620-50 лв. Чудя се дали да отнеса един...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; Вчера в 21:34.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Някой да има поглед върху бързината на работа при LG C5 с Gen2 ? Дават го само 2.5гб рам, колкото китайците C6/7/8 с Пентоник 7.
    Дали цикли като китайската маркa при ХДР и при честа смяна на приложения? Или да се гледа към G5 по петъците....

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Ако ги имаш парите, със сигурност взимай G5. От 2-ра серия насам си имат осезаема разлика м-у моделите и ако го ползваш по предназначине, няма да съжаляваш. Иначе и С серията е много добра.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; Вчера в 20:40.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Някои неща не са ясни за G серията:
    1.Не е ли с гаранция против прегаряне?
    2. Коя версия е с матов и коя с лъскав екран?
    3.В БГ с един тунер ли е? Може ли да прави PIP и запис от тунер?
    4.Пише DTS X , но не го поддържал от таблицата.
    5.С едно дистанционно ли идва?
    Този пост е редактиран от brotzki; Днес в 00:19.

6. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Някой да има поглед върху бързината на работа при LG C5 с Gen2 ? Дават го само 2.5гб рам, колкото китайците C6/7/8 с Пентоник 7.
    Дали цикли като китайската маркa при ХДР и при честа смяна на приложения? Или да се гледа към G5 по петъците....
    Не съм сигурен че С6 е с пентоник, липсват някои екстри от тези чипсетове като AX/WIFI 6 , може и нарочно да са ги изключили, за да бутат хората към по скъпия C7.

7. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Това за зациклянето при HDR съдържание наистина ли е вярно?? Тъкмо бях се насолил към TCL 8-ма серия!?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    Това за зациклянето при HDR съдържание наистина ли е вярно?? Тъкмо бях се насолил към TCL 8-ма серия!?
    На Youtube имам предвид. Ако не превърташ става. Започнеш ли да превърташ, сменяш приложения,започва да "лепи" неприятно и става бавен. Сякаш рам не му стига.
    Този пост е редактиран от brotzki; Днес в 11:47.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

G серията е с 5 години гаранция на панела. Матов екран при LG няма и не е имало, това е само при Samsung. За PIP и за тунера не съм сигурен, но това лесно може да се провери в спецификациите на модела. DTS има само в 3-та и 4-та серия. За жалост от тази година пак решиха да орежат лиценза, както беше допреди 3-та серия. Дистанционното е едно - стандартното magic remote на LG. Бързината и HDR обработката при G и С серията са на най-високо ниво. LG позлват свои процесори, които стават все по-добри с всяка изминала година. Погледни някое ревю на моделите в нета. На нашия С1 в спалнята, при някои тежки 4К HDR клипове в тубата се е случвало да зацикли, но все пак и модела е стар. При новите не би трябвало да има проблем.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; Днес в 12:08.
    brotzki одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 678 от 678 ПърваПърва ... 628668676677678

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе