Страница 127 от 662 ПърваПърва ... 77117125126127128129137177 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,891 до 1,905 от общо 9929
Like Tree2527Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Здравейте,
    Предстои ми покупка на телевизор. Не държа да е UHD, а и ще се гледа предимно сигнал от "Ком нет" - HD и SD качество и от време на време филми от компютър, от разстояние 2,7 - 3 метра, бюджет до 1500 лева. От прочетеното до тук във форума, съм се спрял на ТВ с матрица 100 х. с диагонал 50 инч. Държа ТВ-то да е надежден, с добро качество на обработката на сигнала и към момента съм се спрял на тези два:
    - СОНИ 50W80*С - модел от 2015 г. / с ОС андроид/
    - ПАНАСОНИК 50DS630E- ОТ 2016 г. /с ОС FireFoxe -с неясно бъдеще след 2016 г.!!!/
    За сонито има много повече положителни отзиви във форума, докато за панасоника се коментира много по-малко. Предполагам, че при пускане на филми от компютъра, няма да е проблем това, че панасоника не чете звуковият формат DTS.
    Разликата в цената на двата е около 100 лева в полза на Панасоника, а и той има 5 год. гаранция, но мисля, че не това е определящо в избора.
    Моля за съвет кой от двата да купя.
    Този пост е редактиран от Puls; 08-11-16 в 10:57.

4. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Вземи който ти харесва повече на външен вид....при Сонито можеш да си доплатиш за допълнителна гаранция и пак ще имаш 5 г. такава....

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Видях ги и двата ТВ имат на живо добра картина и дизайн.
    Във форума има отрицателни мнения за сонито, като неравномерна подсветка, проблем с ъпдейта,докато за панасоника, за зло или за добро НЯМА НИКАКВИ ЛОШИ МНЕНИЯ, като изключим DTS, което не е проблем с външен плеър.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Puls Виж публикацията
    Видях ги и двата ТВ имат на живо добра картина и дизайн.
    Във форума има отрицателни мнения за сонито, като неравномерна подсветка, проблем с ъпдейта,докато за панасоника, за зло или за добро НЯМА НИКАКВИ ЛОШИ МНЕНИЯ, като изключим DTS, което не е проблем с външен плеър.
    И аз се замислям за Сони 50ка, но 300лв (1400лв) отгоре не ми се дават засега. Ще видим по черните петъци и празници какво ще има.
    Сонито няма ШИМ, това е добре да го имаш предвид преди да го отхвърлиш.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

В един от е сайтовете за пазаруване се появи скоро самсунг 50J6282, Full HD, който би трябвало да е 100н., ако имаме в предвид модела J6200 от 2015 г., за който има много положителни отзиви. Обаче това много ме съмнява, защото е с много ниска цена от 999 лв.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

В един от е сайтовете за пазаруване се появи скоро самсунг 50J6282, Full HD, който би трябвало да е 100н., ако имаме в предвид модела J6200 от 2015 г., за който има много положителни отзиви. Обаче това много ме съмнява, защото е с много ниска цена от 999 лв.
    Телевизорът е със 100Hz-ов VA панел.

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Телевизорът е със 100Hz-ов VA панел.
    Има ли някакво преимущество пред 50w80*c?
    Прочетох някъде, че е производство 2016 г. и е пуснат засега само на румънския пазар, та заради това да не са му сложили 50 н панел?

11. Тук е от
    Nov 2015

Гледам в Технополис следните два телевизора.

LCD TV PHILIPS UHD 43PUS6201 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ

LCD TV

По принцип ми се струват евтини за 4K, но пише, че са на промоция, т.е. не им знам реалната цена. Вписват се в бюджета ми.

Едно време жевеце беше много популярна марка и уважавана. Сега как е? Не съм чувал много за тях в последните години.

Притеснява ме това, че са само SMART TV и не пише с каква ОС са. Сегашния ми телевизор е само SMART и още 2 години след като го купих, Гугъл се погрижиха да стане тъп като си ъпдейтнаха уеб услугите.

Утре отивам да ги видя на живо, но все пак потребителски мнения биха били от полза.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Всички SMART TV след 2-3 години оглупяват.
    martomarto1 одобрява това.

13. Member Аватара на ruuni9
    Тук е от
    Apr 2015
    Живее в
    Пловдив

[QUOTE=Anton1;793223]Гледам в Технополис следните два телевизора.

LCD TV

По принцип ми се струват евтини за 4K, но пише, че са на промоция, т.е. не им знам реалната цена. Вписват се в бюджета ми.

Едно време жевеце беше много популярна марка и уважавана. Сега как е? Не съм чувал много за тях в последните години.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Преди 20г. и мен ме заглеждаха засукани моми, а сега ми се прошари косата и вече не е така!

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Има ли някакво преимущество пред 50w80*c?
    Прочетох някъде, че е производство 2016 г. и е пуснат засега само на румънския пазар, та заради това да не са му сложили 50 н панел?
    Не напротив отстъпва му..
    J6282 е модел от 2015 година и това вероятно са залежали бройки и затова са на такава цена.

Цитат Първоначално публикувано от Anton1 Виж публикацията
    Гледам в Технополис следните два телевизора.

LCD TV

Притеснява ме това, че са само SMART TV и не пише с каква ОС са.
    Евтини са защото са бюджетни модели непокриващи всички изисквания на стандарта.

Марката JVC се произнася - Джей Ви Си. От няколко години се произвежда от Vestel - Турция.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Здравейте, дайте предложения за телевизори (ще ми трябват 2), които да огледам наживо в ценовият диапазон до 2500 лв. Мога да побера в наличносто ми място 55 инча максимум... Телевизорите ще се гледат от 3+ метра. Единият ще трябва да става вместо монитор. Не него игрите и спорта са приоритетни неща. 3д не ми трябва, 4к може да има (но не е наложително). Хубаво е вграденият му плеър да е на ниво, понеже сестра ми гледа доста филми от флашка. Относно вторият телевизор - на него ще се гледа предимно телевизията (булсатком)... майка ми доста се облъчва с тези глупости.
    Нямам никакви предпочитания за марка. В момента имам резерви само към филипс заради ужасното и безумно меню и скапаното като качество дистанционно.

17. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

ПРивет, аз съм този път с по-лека дилема. За кухнята 16 кв, в къща, малко тв до 24 инча, примерно. Колебая се между тези двата сглобени в Полша

LCD TV PHILIPS 24PHS4031 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
    LCD TV PHILIPS 24PHT4000 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ

Така и не разбрах каква е точно разликата освен DVB-S при единия. Ясно е за какво ще се ползва, по-скоро като радио и между другото като тв. Благодаря предварително.
    Този пост е редактиран от mkukas; 12-11-16 в 08:37.

18. Тук е от
    Nov 2016

Здравейте,

моля за помощ в избора на 55- инчов телевизор, харесал съм Sony KDL-W809C

LCD TV SONY KDL-55W809C | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ

като Технополис имат навика да свалят всичко с 10% за Black Friday, така че телевизора би трябвало да стане 1450 лв. 3D няма да се ползва никога. Тъй като цената на Сони-то е съпоставима с новите 4К среден клас телевизори на Самсунг и LG(6 серия и при двата), оправдана ли е покупката на Сони-то, предвид че е миналогодишен модел или някой от другите посочени е за предпочитане? Телевизора ще се използва за всичко( кабелна тв, PS3/4, филми от лаптоп, без предимство, на което и да е от трите), за озвучаване ползвам Microlab Solo 7c. В момента имам Тошиба L6353 40 инча. Благодаря предварително!

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...HD-LED/p/15975

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-L...HD-LED/p/16313

и едно 4К Сони

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...HD-LED/p/13145
    Този пост е редактиран от Ivan1984; 12-11-16 в 12:36.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе