Бутона FOOTBALL си има собствено мнение...работи,когато си поиска,така че свиквай....![]()
Бутона FOOTBALL си има собствено мнение...работи,когато си поиска,така че свиквай....![]()
Здравейте, взех си Сонито 55W809C.
Имам проблем с WI-FI... Първо се свързах без проблем с домашната ми мрежа и гледах клипове по Youtube.
От няколко дена не може да открие нито моя нито на комшиите интернета. "Запекло е" на "сканиране" и не мърда.
Дайте съвет какво да правя?
Изключи телевизора от контакта за няколко минути и после виж как е положението...
Здравейте,
Четох доста във форума и се насочих да си сменя старото Сони в хола със следното:
Телевизор Sony KDL-55W807C 55" 3D Full HD LED Android на изгодна цена от PCStore.bg - за 1589
и да взема на детето за същия ама по-малък - да - тоя:
Телевизор Sony KDL-43W805C 43" 3D Full HD на изгодна цена от PCStore.bg - 1039
ОК ли са тея цени и магазина как е - взимал съм лаптоп от тях преди, ама сега не ги знам.
Midnight Shopping в Техномаркет - Технoмаркет - онлайн магазин
"Направи СДЕЛКАТА НА ВЕЧЕРТА!
Вторник вечер вземи своя 55" Телевизор SONY с 300 лева отстъпка или 50" Телевизор SONY с 140 лева отстъпка или 43" Телевизор SONY с 200 лева отстъпка!
Стартираме в 20.00 часа."
Този пост е редактиран от dnedkov; 06-12-16 в 19:59.
За любители на 3д ,обаче не UHD
Само ЛГ и Панасоник май имаха 3Д УХД .
Sony rumoured to launch OLED TVs at CES 2017 in January | What Hi-Fi?
Честно казано нямам представа - май не се сещам - мислех, че става въпрос , че самите предложени телевизори са 3Д, но не са UHD![]()
Изтървах ти тея цени...
Ще пробвам от pcstore или ще изчакам още малко - да не вземат да свалят още...
- - - - - - - - - -
Изтървах ти тея цени... от техното
Ще пробвам от pcstore или ще изчакам още малко - да не вземат да свалят още...